Προς το περιεχόμενο

ATI σειρά 5000 - 10 Σεπτεμβρίου!!!

linuxovios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πως γίνεται τα νούμερα να είναι διαφορετικά σε άλλα reviews;

http://www.techspot.com/review/162-amd-phenom2-x4-955/page14.html

Το techspot δίνει κατανάλωση συνολικού συστήματος και προφανώς μέτρησαν άλλη εφαρμογή. Που το περίεργο;

Ε εντάξει να ρίξεις τη cpu 25% όσο να ναι είναι μεγάλη μείωση.Σίγουρα έγινε και για λόγους ανταγωνισμού αλλά το θεωρώ απίθανο να μην το σκέφτηκαν σαν πακετάκι με τις 5800 και να κάναν την μείωση πιο γενναία.Πλέον ο 955 είναι τέρμα ελκυστικός αν χάρη σε αυτή την επιλογή μπορέσεις να βάλεις μια 5850..

Aν και καταλαβαίνω τι προσπαθείς να πεις λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να συμφωνήσω. Οι επεξεργαστές της AMD ανταγωνίζονται τις CPU της NVIDIA; Προφανώς όχι αλλά της Intel. Εντελώς διαφορετικές αγορές εντελώς διαφορετικοί παράμετροι και η AMD να είσαι σίγουρος ότι πάλι θα μείωνε τις τιμές στους επεξεργαστές της ακόμα κι αν δεν είχε κάρτες γραφικών. Και όχι επειδή μια εταιρία παράγει παντόφλες και τρακτέρ δεν σημαίνει ότι διέπονται από τους ίδιους κανόνες/στρατηγικές σαν προιόντα.

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι λάθος μου για την κατανάλωση.Το κοίταξα βιαστικά.

Όχι δεν προσπαθώ να πω κάτι τέτοιο που κατάλαβες.Απλά αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι δεν μιλάμε για καρέκλες-τρακτέρ αλλά για βούτυρο και μέλι.Ξεχωριστή η παραγωγή και των δύο,μόνα τους πουλιούνται και τα δύο αλλά οι περισσότεροι μαζί τα τρώνε..Και η τιμή για να τα πάρεις "πακέτο" από την ίδια εταιρία είναι ελκυστικότερη.

θα τους μείωνε δεν αντιλέγω.Απλά πιστεύω ότι έπεσε και λίγο περισσότερη μείωση σκεπτόμενοι το πακετάκι..cpu+gpu

Εξάλλου το κοινό που αν και μειοψηφία τις στοιχίζει πολύ σε πωλήσεις,και προσπαθεί εδώ και καιρό να κερδίσει η εταιρία είναι οι O/Cers και οι gamers...Ε δώσε στον gamer την 5850 μαζί με έναν επεξεργαστή που δεν θα σε κόψει σε τίποτα στην ίδια τιμή που θα έπαιρνε ι5+4890(Για να δεις ότι δεν έχει σχέση με την nv αυτό που λέω..) και το έχεις πετύχει..

Δημοσ.
Ναι λάθος μου για την κατανάλωση.Το κοίταξα βιαστικά.

Όχι δεν προσπαθώ να πω κάτι τέτοιο που κατάλαβες.Απλά αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι δεν μιλάμε για καρέκλες-τρακτέρ αλλά για βούτυρο και μέλι.Ξεχωριστή η παραγωγή και των δύο,μόνα τους πουλιούνται και τα δύο αλλά οι περισσότεροι μαζί τα τρώνε..Και η τιμή για να τα πάρεις "πακέτο" από την ίδια εταιρία είναι ελκυστικότερη.

θα τους μείωνε δεν αντιλέγω.Απλά πιστεύω ότι έπεσε και λίγο περισσότερη μείωση σκεπτόμενοι το πακετάκι..cpu+gpu

Εξάλλου το κοινό που αν και μειοψηφία τις στοιχίζει πολύ σε πωλήσεις,και προσπαθεί εδώ και καιρό να κερδίσει η εταιρία είναι οι O/Cers και οι gamers...Ε δώσε στον gamer την 5850 μαζί με έναν επεξεργαστή που δεν θα σε κόψει σε τίποτα στην ίδια τιμή που θα έπαιρνε ι5+4890(Για να δεις ότι δεν έχει σχέση με την nv αυτό που λέω..) και το έχεις πετύχει..

Η μεγάλη μπάζα πωλήσεων των επεξεργαστών σε PC & servers γίνεται από τους ΟΕΜ κατασκευαστές. Δεν είναι καθόλου τυχαίο αν και τραγικά ΟΤ το ότι ανέφερα το εξής:

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2990510&postcount=628

Διάβασε το pdf (αν και θα σου πάρει λίγο χρόνο ομολογώ) να δεις τι τραβάει η έρμη η AMD από την Intel στις αγορές αυτές και αυτό εδώ και σχεδόν μια δεκαετία. Το σκηνικό δεν άλλαξε θεαματικά ούτε και σήμερα και μόνο όταν πέσουν ένα τόνο μηνύσεις ίσως αλλάξει λίγο η υπόθεση.

Δημοσ.

Καλημέρα. Θέλω να παραγγείλω την 5850 αλλά δεν ξέρω ποια εταιρεία να προτιμήσω. Sapphire, Gigabyte, XFX, PowerColor, Asus ???

Δημοσ.

ρε φιλαρακι, ακομα ειναι σε reference PCB απο την ΑΤΙ. απλα παιρνεις τη φθηνοτερη..!! ολες ιδιες ειναι με αλλο αυτοκολλητο!

Δημοσ.

μερικά πακέτα πάνε με το dirt 2 και υποτίθεται της ASUS θα έβγαινε και ( ; ) με volt mode.

Δημοσ.

Εχω τον Q6600 δουλευοντας 24/7 σε 3.6GHZ πανω στο Asus P5k3 deluxe με 4 Gb ram.

Με την 5870 σε αναλυση 1680 x 1050 θα εχω προβλημα cpu limitation?

Οπως ειπα παραπανω επειδη θα παρω και την 2233RZ μπορει η αναλυση να ειναι χαμηλη για την συγκεκριμενη καρτα αλλα θελω max fps

Αν υπαρχει κανενα review ας περαστει να το δουμε.

Δημοσ.

http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=260&threadid=119598&STARTPAGE=1&FTVAR_FORUMVIEWTMP=Linear

αρχισε παλι της μ@#$ η ati...

Με την 4870 δεν εβγαζε σε tv-out στα vista 64bit και τωρα αυτο.Προχειροδουλειες κανουν εκει.

Thresh,pcos εχω παραγγειλει απο το Πλαισιο εδω και 1 μηνα+ την connect 3d στα 299 ευρω.Οποτε να παω σε 5850 για 40-50 ευρω δεν αξιζει τον κοπο.Μου ειπαν οτι 11/11 ερχονται.Να δουμε .

Βασικα με προβληματισε το παραπανω post αλλα θα την παρω να δοκιμασω.Αλλα να προτινει ο τεχνικος της amd να ανεβασεις τα ρολογια για να μην κανει flickering ειναι σαν να αγοραζεις καινουργιο αμαξι και να μην ανοιγει η πορτα να σου λενε να μπαινει απο το παραθυρο.

Δημοσ.
http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=260&threadid=119598&STARTPAGE=1&FTVAR_FORUMVIEWTMP=Linear

αρχισε παλι της μ@#$ η ati...

Με την 4870 δεν εβγαζε σε tv-out στα vista 64bit και τωρα αυτο.Προχειροδουλειες κανουν εκει.

Thresh,pcos εχω παραγγειλει απο το Πλαισιο εδω και 1 μηνα+ την connect 3d στα 299 ευρω.Οποτε να παω σε 5850 για 40-50 ευρω δεν αξιζει τον κοπο.Μου ειπαν οτι 11/11 ερχονται.Να δουμε .

Βασικα με προβληματισε το παραπανω post αλλα θα την παρω να δοκιμασω.Αλλα να προτινει ο τεχνικος της amd να ανεβασεις τα ρολογια για να μην κανει flickering ειναι σαν να αγοραζεις καινουργιο αμαξι και να μην ανοιγει η πορτα να σου λενε να μπαινει απο το παραθυρο.

Καλα περιμενε με τα προβληματα που εχει η TMSC λιγο χλωμο και καπου διαβασα οτι 5870 σε διαθεσημοτητα Q1 2010

Δημοσ.

Το να μπαίνεις απ΄το παράθυρο σε ένα αυτοκίνητο δεν είναι τόσο τραγικό όσο να σου σπάει το κάθισμα του οδηγού εν ώρα οδήγησης LOL.

Η ΑΤΙ το γνωρίζει το πρόβλημα και μιας και είναι αρκετά πρόσφατες οι 120Hz οθόνες είναι ζήτημα χρόνου να το διορθώσουν. Το μόνο βέβαια που θα κάνουν είναι να ανεβάσουν μέσω οδηγών τον δισδιάστατο χρονισμό όταν εντοπίζουν οθόνες με >100Hz ρυθμό ανανέωσης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...