Προς το περιεχόμενο

ATI σειρά 5000 - 10 Σεπτεμβρίου!!!

linuxovios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε ά γειά σου..Είδες που ήρθες στα λόγια μου και εσύ yiannis;

Τι λέτε ρε παιδιά τώρα;Μέχρι και οι onboard εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο dx10 είναι.

Τι καινούριο παιχνίδι θα παίξει κάποιος με

< HD2900XT;Σιγά μην κάθεται να βγάζει καινούριους drivers για ότι κάρτα γραφικών υπάρχει για τον έναν τον γραφικό που αλλάζει τους drivers για ψυχολογικούς λόγους και μόνο.

Όσοι έχουν dx9 τα παιχνίδια που σηκώνει και μέχρι εκεί είναι και δεν παίζει να σηκώσει και τίποτε δυνατότερο τουλάχιστον αξιοπρεπώς.

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ε ά γειά σου..Είδες που ήρθες στα λόγια μου και εσύ yiannis;

Τι λέτε ρε παιδιά τώρα;Μέχρι και οι onboard εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο dx10 είναι.

Δεν φαντάζομαι το 'εκεί΄ να είναι μέτρο σύγκρισης, ούτε τι φαντάζεσαι ότι έχουν τα περισσότερα συστήματα.

Τι καινούριο παιχνίδι θα παίξει κάποιος με

< HD2900XT;Σιγά μην κάθεται να βγάζει καινούριους drivers για ότι κάρτα γραφικών υπάρχει για τον έναν τον γραφικό που αλλάζει τους drivers για ψυχολογικούς λόγους και μόνο.

Αν διάβασες την παραπομπή λέει ότι όσοι χρήστες με DX9 κάρτες θέλουν να χρησιμοποιήσουν win7 μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους Vista οδηγούς, πράγμα που δεν τους αποκλείει να χρησιμοποιήσουν τις κάρτες τους στο 7. Η μόνη διαφορά είναι η έλλειψη WDDM1.1 που δεν φαντάζομαι να κάνει καμιά ουσιαστική διαφορά.

Και για να το πάρουμε από μια βάση ένας χρήστης που έχει ακόμα μια Χ1900 μπορεί να παίξει τόνους περισσότερα παιχνίδια σήμερα από ότι με οποιοδήποτε DX10 IGP.

Όσοι έχουν dx9 τα παιχνίδια που σηκώνει και μέχρι εκεί είναι και δεν παίζει να σηκώσει και τίποτε δυνατότερο τουλάχιστον αξιοπρεπώς.

Γιατί είδες κανένα DX10 παιχνίδι στην αγορά που μου ξέφυγε εμένα; Φυσικά και δεν θα σου δώσει τις επιδόσεις μιας 5800 ή 4800 μια DX9 Radeon, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παίζει αξιοπρεπώς με κάποιες λογικές θυσίες τα σημερινά παιχνίδια.

Αν το DX9 σαν hardware σήμερα δεν ήταν ο lowest common denominator θα είχε κατακλειστεί η αγορά παιχνιδιών από DX10 παιχνίδια.

Δημοσ.

Εδω διαφωνώ ριζικά niko.

Πόσοι έχουν ακόμη στο pc τους Dx9 κάρτες γραφικών και τι παιχνίδι καινούριο αλήθεια θα μπορέσουν να παίξουν με αυτές;Πολύ τσάμπα κόπος.

Αν εξερέσεις τα 3d bench παχνίδια σχεδόν τα πάντα παίζουν (δε λέω ότι πετάνε αλλά παίζουν) και σε πολύ υποδεέστερες λύσεις.

Δες αυτά για παράδειγμα.

ΝΒΑ 2k10 Χ850ΧΤ -http://www.youtube.com/watch?v=5aI4Sb7NMxM

BioShock running on a Radeon X850XT PE -http://www.youtube.com/watch?v=at7bPBN_ASA

CRYSIS @ X850XT -http://www.youtube.com/watch?v=4UV2iw6lasI

Call of Duty 4 running on a Radeon X850XT PE -http://www.youtube.com/watch?v=pfv8dFkVLH0

Τα ίδια πάνω κάτω παίζουν και σε 3650-9500gt!!!

Όσο για τα XP και τα games δεν εχει πέσει κανένα στα χέρια μου που να είναι vista only-win 7 only.

Όλα τα παιχνίδια εως τώρα βγαίνουν και σε xp DX9.

Δημοσ.
Τι έχει η Χ1950ΧΤΧ ρε παιδιά; Μια χαρά σηκώνει CoD4..

Γιατί Crysis δεν θα σου παίξει με μέτριες ρυθμίσεις και σε μέτρια ανάλυση;

Δημοσ.
Σαφώς και θα παίξει, όπως και το 'χει κάνει άλλωστε..

Ε άντε να μη μπορεί να παίξει το "υπέροχο" D3D10 path. Σιγά τα ωά....

Δημοσ.
Αν το DX9 σαν hardware σήμερα δεν ήταν ο lowest common denominator θα είχε κατακλειστεί η αγορά παιχνιδιών από DX10 παιχνίδια.

Εδω διαφωνώ.Δεν νομίζω να είναι αυτός ο λόγος.Η μεγαλύτερη μερίδα κόσμου που παίζει παιχνίδια με ATi,dx10 κάρτα γραφικών έχει.Ο λόγος που δεν κατακλύστηκε η αγορά με DX10 παιχνίδια ονομάζεται XP.Να ένας καλός λόγος να μην θέλεις ούτε να το ξαναδείς αυτό το λειτουργικό.Αρκετά έμειναν τα pc.

Για να μην είμαι άδικος ας πούμε ότι ένας άλλος λόγος είναι τα vista που η ms και λόγω τιμής,και λόγω κακών χειρισμών δεν κατάφερε να εδραιώσει στην αγορά.

Δημοσ.
Εδω διαφωνώ.Δεν νομίζω να είναι αυτός ο λόγος.

Δεν διαφωνείς μαζί μου αλλά με τις στατιστικές. Αν μπορείς να τις βρεις καλώς ειδάλλως θα συνεχίζεις να βασίζεσαι στην αίσθηση που έχεις.

Η μεγαλύτερη μερίδα κόσμου που παίζει παιχνίδια με ATi,dx10 κάρτα γραφικών έχει.Ο λόγος που δεν κατακλύστηκε η αγορά με DX10 παιχνίδια ονομάζεται XP.Να ένας καλός λόγος να μην θέλεις ούτε να το ξαναδείς αυτό το λειτουργικό.Αρκετά έμειναν τα pc.
Θα πρέπει να είναι και ακριβώς ο ίδιος λόγος που εδώ και χρόνια τα ανάλογα DXx παιχνίδια εμφανίζονται παραδοσιακά τουλάχιστον 3 χρόνια μετά την εμφάνιση μιας DXx GPU. Tέλη του 2002 εμφανίστηκε η Radeon9700 και μάντεψε πότε εμφανίστηκε το πρώτο πραγματικό DX9 παιχνίδι για να μην σε πάω πιο πίσω.

Τα XP μια χαρά ήταν σε σχέση με τα Vista. Δεν της φταίει κανείς που η Microsoft δεν κατάφερε να βγάλει ένα καλύτερο λειτουργικό. Οι μεγαλύτερες σφαλιάρες ήρθαν από τους μεγάλους semiconductor manufacturers όταν αρνήθηκαν να υποστηρίξουν τα Vista όσο θα περίμενε η Μ$.

Ευτυχώς που δεν άργησαν τα windows7 γιατί αν μη τι άλλο φτάνουν στο σημείο να το ονομάσει κανείς vistadoneright.

Για να μην είμαι άδικος ας πούμε ότι ένας άλλος λόγος είναι τα vista που η ms και λόγω τιμής,και λόγω κακών χειρισμών δεν κατάφερε να εδραιώσει στην αγορά.
Ο ουσιαστικός λόγος που μέχρι ένα σημείο τα Vista δεν είχαν μεγάλη ανταπόκριση ήταν ότι χρειάζονταν αρκετά μεγαλύτερους πόρους από τα ΧP. Eδώ οι κατασκευαστές και ειδικά εν μέσω οικονομικής κρίσης προσπάθησαν να μειώσουν το κόστος όπου αυτό ήταν δυνατό για αυτό δεν είδες ούτε ένα netbook κατά την κυκλοφορία τους με κάτι παραπάνω από XP.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:39 ----------

Reviewers την έχουν ή κάποιοι που δουλεύουν σε κατασκευαστές; Τέλος πάντων δεν θα έριχνα πολύ βάρος στις συχνότητες μέχρι να σιγουρευτούμε.

Δημοσ.
Εδω διαφωνώ.Δεν νομίζω να είναι αυτός ο λόγος.Η μεγαλύτερη μερίδα κόσμου που παίζει παιχνίδια με ATi,dx10 κάρτα γραφικών έχει.Ο λόγος που δεν κατακλύστηκε η αγορά με DX10 παιχνίδια ονομάζεται XP.Να ένας καλός λόγος να μην θέλεις ούτε να το ξαναδείς αυτό το λειτουργικό.Αρκετά έμειναν τα pc.

οχι οτι ειναι για τα μπαζα τα Vista, μονο το μαρκετινγκ φταιει :devil:

Δημοσ.
Ο λόγος που δεν κατακλύστηκε η αγορά με DX10 παιχνίδια ονομάζεται XP.Να ένας καλός λόγος να μην θέλεις ούτε να το ξαναδείς αυτό το λειτουργικό.Αρκετά έμειναν τα pc

Και εδω θα διαφωνήσω. Οι λόγοι για τους οποίους τα παιχνίδα δεν είναι DX10 σήμερα είναι δυο.

1ον

Γιατί οι κατασκευαστές θέλουν τα παιχνίδια τους να τρέχουν χωρίς πρόβλημα σε όσο δυνατό μεγαλύτερο κομμάτι της εγκατεστημένης βάσης των υπολογιστών που ήδη υπάρχουν.

Ενα pc που παίζει μόνο σε i7, με Win 7 και Crossfire Ati 5870 θα μπορούσε να είναι πολύ όμορφο αλλά θα ηταν και καταδικασμένο σε αποτυχία αφού θα απευθυνόταν σε πολύ περιορισμένο αγοραστικό κοινό.

2ον

Τα games που παίζουμε τώρα και θα παίζουμε και για κανα 2 χρόνια ακόμα είναι μεταφορές παιχνιδιών των ήδη υπάρχοντων video consoles που είναι ήδη κάποια χρόνια πίσω σε chip γραφικών και σε επεξεργαστές.

Επίσης το Dx9 - Dx10 - DX11 - Dx 20 δεν είναι πανάκια.

Υπάρχουν πολύ όμορφα οπτικά games σε DX9 και υπάρχουν και πολύ μεγάλες οπτικές πατάτες που χρησιμοποιούν Dx10.

Περισσότερο λόγο πιστεύω πως παίζει το πόσο ταλέντο εχει η προγραμματιστική ομόδα που αναλαμβάνει τη σχεδίαση του game παρά το αν είναι Dx7 - Dx20 το game.

Δημοσ.

Το ότι ένα παιχνίδι έχει ένα DX10 path (όπως το Crysis π.χ.) δεν σημαίνει ότι είναι DX10 παιχνίδι. Απλά με το path αυτό ενεργοποιούνται μερικά σκόρπια DX10 εφέ και τίποτε άλλο.

http://www.brightsideofnews.com/news/2009/10/28/game-of-the-year-is-here-shattered-horizon-arrives-next-week.aspx

Oύτε καν αυτό δεν θα είναι DX10 παιχνίδι, ασχέτως αν θα τρέχει μόνο με =/>DX10 εγκατεστημένο.

Yπάρχει ένας πολύ λεπτός διαχωρισμός μεταξύ marketing και πραγματικότητας ακόμα και στα παιχνίδια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...