Προς το περιεχόμενο

ATI σειρά 5000 - 10 Σεπτεμβρίου!!!

linuxovios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
αυτές δεν θεωρούνται single gpus cards :P

λειτουργούν με crossfire...

Single ειναι στην ουσια μια pci-e θυρα πιανει......:P

Και τωρα θα μου πεις αλλο single slot και αλλο single gpu.....

Ε καλα.....

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
δεν θα βγαλουν 5850χ2 / 5870χ2 (single card)? αλλα μαλλον περιμενε τον

Αη Βασιλη που θα φωράει πράσινα φετος :mrgreen:

καλα ο απόλυτος τραγελαφος :devil:

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Connect3D-5770-SVGA-PCI-Express-1GB-C3D-H5770-1GD5E-HDMI.htm

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/XFX-HD-5750-SVGA-PCI-Express-HDMI-1GB-HD-575X-ZNFC.htm

:lol::lol::lol::lol::lol:

Καλα οι τυπο δεν παιζονται με τιποτα.

Δημοσ.

5770 στα 140 παλεύεται, αλλά η 5750 πιο πάνω? Νταξ, ο μεσάζων χτυπάει τις τιμές στην αντιπροσωπεία, αλλά δεν καταλαβαίνουν πως δεν θα πουλήσουν καθόλου έτσι?...

Δημοσ.

ΩΧ! τωρα η 5770 ειναι φθηνότερη απο την 5750 !!!!

οπως θα ελεγε και καποιος συμφουρίτης,

"κανας εισαγγελέας δεν υπάρχει" :lol:

τιμες γνωστου εισαγωγέα (δεν λεω ποιου) ειναι

5750 = 101+ΦΠΑ

5770 = 117+ΦΠΑ

οποτε ας αφησουν τα σαπια

Δημοσ.
Παίδες έχω μια απορία.Σε τι τιμή πιστεύετε ότι θα πέσουν η 5850 και η 5870 μετά τα Χριστούγεννα?

Επαναλαμβάνω την ερώτηση.Εγώ πιστεύω 160 και 260 αντίστοιχα.

• Super Moderators
Δημοσ.
Single ειναι στην ουσια μια pci-e θυρα πιανει......:P

Και τωρα θα μου πεις αλλο single slot και αλλο single gpu.....

Ε καλα.....

σοβαρέψουυυυυ :P

Δημοσ.
σοβαρέψουυυυυ :P

+1

Και μόνο που έχεις να χειριστείς τα SLI profiles λέει πολλά (και δίνει αρκετούς πόντους στις μονοπύρηνες κάρτες που δεν έχουν τέτοιες ιδιαιτερότητες). Ευτυχώς τόσο το microstuttering, όσο και το γενικότερο support των SLI profiles πηγαίνει μια χαρά μέχρι στιγμής και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

+100 και από μένα στην πολύ καλή ανάλυση του Dante80, την οποία παρεμπιπτόντως την έχω κρατήσει στο αρχείο.

Όσο για τις GF100 κάρτες της NV, καλά κρασιά... Θα περιμένετε χειρότερα και από καθυστερημένη αναμονή πτήσης για Τουβαλού και θα πληρώσετε τα μαλλιοκέφαλα σας. Μέχρι να βγάλει ανταγωνιστικές κάρτες στα κερδοφόρα segments των 100-200 ευρώ η Nvidia, το καυτό παραδάκι θα πέφτει στην ATI.

Δημοσ.
....

Μερικές διορθώσεις μόνο κατά την ταπεινή μου άποψη:

1) Οι ελληνικές τιμές είναι που χαλάνε τόσο πολυ την αναλογία απόδοσης/τιμής...Διάβασα αρκετά reviews ξένων site, μερικά βρίσκονται και στα link που παρέθεσες και μιλάνε με πολύ καλύτερα λόγια για τις κάρτες αυτές (5770,5750). {Επίσης καλό θα ήταν να δούμε τις διαφορές των 4870 με 5770 στο νέο Dirt ή στο Aliens vs Predator, πρωτού κατατάξουμε τις κάρτες στο ίδιο επίπεδο, γιατί τώρα παίζουμε στο σπίτι της 4870...}

2) Δεν υπάρχει κατ' εμέ πιο αποτυχημένη αγορά αυτή την στιγμή απο κάρτες HD4000, και GT200... Όπως και να το κάνεις είναι μια γενιά πίσω, ασχέτως απόδοσης,και για να μην επεκταθώ παραπάνω και επαναλάβω πράγματα που όλοι γνωρίζουμε, πιστεύω καταλαβαίνεις γιατί διαφωνώ κάθετα με τις προτάσεις σου για αγορά...

Κατα τ' άλλα ένα εξαιρετικό - συγκεντρωτικό review, +1 κ απο μένα...

Δημοσ.

FUD campaign όπως ακριβώς τους έμαθε να κάνουν η ίδια η NVIDIA, οπότε δικαίως τους χτυπάνε κάτω από τη ζώνη με τα ίδια τους τα όπλα.

΄Οσων αφορά τις μικρότερες εκδόσεις του GF10x ξέχασες μια μικρή παράμετρο: όσο καθυστερεί το θεριό τόσο πιο κοντά πέφτουν οι μικρότερες εκδόσεις. Σίγουρα δεν έχουν φτάσει ακόμα κανένα άλλο εκτός από το GF100 στο tape out, αλλά δεν το βλέπω να αργεί και πάρα πολύ. Συνολικά 5 διαφορετικά ολοκληρωμένα κυκλώματα.

Δημοσ.
Ναι οκ Ailuros. Ότι πεις. Στην υγειά σου, κερασμένα από την ΑΤΙ. :lol::lol::lol:

Δεν είπα τίποτα που δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα και ούτε έγραψα τίποτα που να προκαλεί κάποιον άμεσα ή έμμεσα.

Φυσικά και θα σε βόλευε να ήμουν NV fanboy αλλά μόνο και μόνο για να δικαιολογήσεις τις δικές σου στενόμυαλες προτιμήσεις.

Η NVIDIA παίρνει με αυτή την παρουσίασει ότι της αξίζει. Ανάλογες τσατσαριές και διαστρεβλώσεις της αλήθειας έχουν και οι δικές τους παρουσιάσεις. Business as usual.

Kάτι άλλο που να ανεβάσει λίγο το επίπεδο;

Δημοσ.

Αν θεωρείς στενόμυαλες προτιμήσεις το πορτοφόλι του μέσου καταναλωτή στις κατηγορίες και ανάγκες που ανέφερα, τότες κράτα τα ανώτερα τεχνικά χαρακτηριστικά, το συνεχές και άσκοπο μπλα μπλα, την διύλιση του κώνωπα, για την πάρτη σου και μίλα με την Elite στο B3D όπου και συχνάζεις. Εδώ θα βρεις μόνο ανθρώπους που εκτιμάν την άξια προς χρήμα ασχέτος τις προτιμήσεις τους. Όταν η NVIDIA παρουσιάσει τις mainstream κάρτες της επιστρέφοντας πραγματικά και δυνατά στην αξία προς χρήμα, τότες ξαναμιλάμε, μεχρι τότες, συνεχίστε την κρεβατομουρμούρα σας.

Νισάφι πια με το γλύψιμο σας στην Nvidia.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...