Προς το περιεχόμενο

ATI σειρά 5000 - 10 Σεπτεμβρίου!!!

linuxovios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
δεν γίνομαι ψείρας, η παράδοση λέει 1$=1 euro

Αυτη η παραδοση πρεπει να καταργηθει, μου καθεται σαν αγκαθι ακριβως οπως το ο χορος με το ματωμενο σεντονι την πρωτη νυχτα του γαμου σε ορισμενα χωρια.

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
δεν γίνομαι ψείρας, η παράδοση λέει 1$=1 euro

Δεν νομίζω ότι είναι θέμα παράδοσης, έχει ξανανέβει το Ευρώ έναντι του δολαρίου. Όταν η ισοτιμία ήτανε γύρω στο 1Ε=1.25-1.30$ ίσχυε. Τώρα που το ευρώ "έχει πάρει τα απάνω του" (στο 1.42) δεν ισχύει το 1$=1Ε, είναι κάπως καλύτερα:

1Ε=1.42=> ένα δολ=0.7Ε, 1000$= 1000*0.7=700*19%=833Ε

1Ε=1.25=> ένα δολ=0.8Ε, 1000$= 1000*0.8=800*19%=952Ε,

οπότε στη δεύτερη περίπτωση αναλόγως μεταφορικών και ποσότητα παραγγελιών έτεινε 1$=1Ε.

Δημοσ.

age4greeks προφανώς δε μιλάμε για αναβάθμιση σε κάποιον που έχει ΄τετοια κάρτα σα τη δική σου προφανώς και είναι χαμένα λεφτά ακόμη και αν κόστιζε και 200 ευρώ...εγώ πάντως θεωρώ πολύ πιθανό να είναι στις επιδόσεις της 4870χ2....ο καιρός έτσι και αλλιώς σχεδόν έφτασε οπότε θα δούμε σύντομα τι ψάρια έπιασε η ati...

Δημοσ.
τετοια κάρτα σα τη δική σου ...

Προς αποφυγή παρερμηνειών, δεν έχω 4870/90 και δεν επιχειρώ να αποτρέψω κάνέναν για αγορά 5870. Απλώς συζητάμε το εάν και κατά πόσο συμφέρει η αγορά της σύμφωνα με τις φημολογούμενες τιμές και επιδόσεις.

Όντως σε 2-3 εβδομάδες θα ξέρουμε.

Δημοσ.
Προς αποφυγή παρερμηνειών, δεν έχω 4870/90 και δεν επιχειρώ να αποτρέψω κάνέναν για αγορά 5870. Απλώς συζητάμε το εάν και κατά πόσο συμφέρει η αγορά της σύμφωνα με τις φημολογούμενες τιμές και επιδόσεις.

Όντως σε 2-3 εβδομάδες θα ξέρουμε.

δεν αλλάζει κάτι και πάλι θεωρώ ότι όποιος έχει κάτι σε gtx275/280/285 ή ati 4890 δεν έχει κανένα λόγω να αλλάξει κάρτα προς το παρόν

Δημοσ.

Με την προυπόθεση ότι 5870=2Χ4870 σε επιδόσεις και 330Ε τιμή, αξίζει ίσως για ένα μικρό ποσοστό "καμμένων" γκειμερς που θέλουν το καλύτερο. Δεν είπα τίποτα για κάρτες 280 και πάνω, εκεί πάμε στο "λεφτά για χάσιμο" :P

Δημοσ.

5870χ2 να δουμε συντομα.. αλλιως το αλμα απο την 295 ειναι μικρο και ασκοπο μιας και τους DX11 θα αργησουμε να τους δουμε σε παιχνιδια

• Super Moderators
Δημοσ.

DX11 θα δούμε σε παιχνίδια στο τέλος της χρονιάς...

τέλος 1000 φορές μια single gpu κάρτα που είναι λίγο χειρότερη από την GTX295 παρά μια dual gpu κάρτα...

Δημοσ.

οσα εχουμε δει και με DX10... μακαρι να δουμε και κανα dirt2

μια singe-pcb 295 τι εχει δηλαδη? εκτος την τιμη... το sli δουλευει ετσι κι αλλιως

Δημοσ.

Αν οι φωτογραφίες της πρώτης σελίδας είναι σωστές... τότε ακόμα και η 5870 χωράει στο κουτί μου, απ' ό,τι βλέπω! Και -ίσως- θα είναι η πρώτη φορά που θα πάω σε κάρτα ATI (τόσο καιρό πιστός στην Nvidia). Ίδωμεν.

• Super Moderators
Δημοσ.

games με DX10 έχουμε δει αρκετά και ας μην είναι "pure" DX10...

είναι dual gpu και με την αρχιτεκτονική που είναι τώρα απλά δεν τις γουστάρω...

Δημοσ.

Σύμφωνα με την Wikipedia:

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_games_with_DirectX_11_support

6 τίτλοι μέχρι στιγμής, ο συντομότερος το Dirt2 το Δεκέμβριο.

Απο κει και πέρα είπαμε, είναι θέμα του κατά πόσο βελτίωση θα δούμε στη νέα γενιά και σε ποιες τιμές. Για αυτό λέω ότι σα να τις είδα τσιμπημένες τις φημολογούμενες τιμούλες.

Δημοσ.

εμενα και οι 4870χ2 που ειχα δεν με ενοχλουσε...

παντως για να παιζει το dirt2 φουλ τα παντα θα θελει 2χ5870 λογικα μιας και η μια δεν με πειθει οπως την βλεπω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...