Προς το περιεχόμενο

ATI σειρά 5000 - 10 Σεπτεμβρίου!!!

linuxovios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

λογικά δεν πρόκειται να φτάνουν για την καινούρια μεγάλη κάρτα της Nvidia...

οπότε λογικά σε βλέπω για ΑΤΙ...

υπομονή πάντως να βγουν και της Nvidia

Δημοσ.
Δλδ όλα τα παιχνίδια παίζουν χειρότερα με τις ΑΤΙ! Κρίμα..... Άμα οι GTX295 υποστήριζαν dx11 θα είχα ήδη πάρει nVidia..... Υπομονή δλδ....

Thats true!...έχε υπόψιν σου επίσης πως όχι μόνο παίζουν χειρότερα στα παιχνίδια οι ATI, αλλά η nvidia ορθώς αναφέρει την αλήθεια που αποκρύβουν πολλοί, δλδ πως ακόμα και μια GTS250 καταστρέφει σε αυτά όλες τις ΑΤΙ, γιατί έχει physX.

Q: You've seen our results of the HD 5870 in Crossfire; this should give a good understanding of what the HD 5870 X2 is going to offer. Is NVIDIA confident in saying that come launch of the GT 300 the red teams graphics cards are something we're going to be forgetting about?

A: We are confident that when the Fermi-based GeForce products ship that we will maintain our performance crown. Even today our GeForce GTX 285 significantly outperforms the HD 5870 in next gen games like Batman Arkham Asylum with physics. In fact, even our GeForce GTS 250 outperforms it. That's fundamentally the difference between us and AMD.

http://www.tweaktown.com/articles/2958/nvidia_directx_11_questionnaire_a_response_to_amd_s_views/index.html

Και μην ξεχνάμε και το 3D Vision!!! ;)

Δημοσ.
Θα το πιστέψει όμως ο από πάνω..:-D

Νίκο αν αναφέρεσαι σε μένα να ξέρεις ότι προσωπικά ποτέ δεν απαξίωσα την nVidia, κάθε άλλο μάλιστα. Αναγνωρίζω και αποδέχομαι το γεγονός ότι είναι πιο γρήγορη αλλά τα χρώματα και η εικόνα που βγάζει η ATI η nVidia ούτε στον ύπνο της δεν τα έχει δει. Oπότε με αυτό κατά νου επιλέγω πάντα ATI, συν ότι έχω AMD 790FX chipset οπότε δεν μπορώ να κάνω SLI και αναγκαστικά πάω σε Crossfire λύσεις.

Και μη μου πει κανείς να πάω να πάρω Intel γιατί απλά δεν τη γουστάρω σαν εταιρία.

Δημοσ.

Γιατι κοιτατε ολοι το DX11....Το εχουμε πει χιλιαδες φορες οτι πραγματικο dx11 game για να δουμε απεχουμε μιλια.......

ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.......Ξεκολατε αυτο με τα χρωματα.....Θα σου πω εγω που πηγα απο 3870 σε GTX295...Καμια διαφορα απολυτως αν και παρατηρησα λιγο ποιο εντονα χρωματα στην Nvidia και λιγο καλυτερο Sharpness

Δημοσ.
Νίκο αν αναφέρεσαι σε μένα να ξέρεις ότι προσωπικά ποτέ δεν απαξίωσα την nVidia, κάθε άλλο μάλιστα. Αναγνωρίζω και αποδέχομαι το γεγονός ότι είναι πιο γρήγορη αλλά τα χρώματα και η εικόνα που βγάζει η ATI η nVidia ούτε στον ύπνο της δεν τα έχει δει. Oπότε με αυτό κατά νου επιλέγω πάντα ATI, συν ότι έχω AMD 790FX chipset οπότε δεν μπορώ να κάνω SLI και αναγκαστικά πάω σε Crossfire λύσεις.

Και μη μου πει κανείς να πάω να πάρω Intel γιατί απλά δεν τη γουστάρω σαν εταιρία.

Oτι ειπες ...βαλτο αναποδα ;)

Δημοσ.
Γιατι κοιτατε ολοι το DX11....Το εχουμε πει χιλιαδες φορες οτι πραγματικο dx11 game για να δουμε απεχουμε μιλια.......

ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.......Ξεκολατε αυτο με τα χρωματα.....Θα σου πω εγω που πηγα απο 3870 σε GTX295...Καμια διαφορα απολυτως αν και παρατηρησα λιγο ποιο εντονα χρωματα στην Nvidia και λιγο καλυτερο Sharpness

ε οχι και 3870 με 295 τωρα

Δημοσ.

Προφανώς και δεν αναφέρομαι σε εσένα.Σε αυτόν που απαντάει ο dante80 αναφέρομαι.

Δημοσ.

Που κολλαει bro τωρα αυτο ? Εγω αναφερθηκα σε συγκριση 3870 με 295 .Λες δεν παρατηρησες καμια διαφορα.Σε τι αναλυσεις δεν παρατηρησες διαφορα?Σε τι φιλτρα? Οσο για τα χρωματα ?Μπορω καλλιστα να σου πω την μεγαλη διαφορα που εχει η 4870χ2 που εχω στο αλλο pc διπλα με την 295.Τεραστια.Believe me

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...