Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 λογικά δεν πρόκειται να φτάνουν για την καινούρια μεγάλη κάρτα της Nvidia... οπότε λογικά σε βλέπω για ΑΤΙ... υπομονή πάντως να βγουν και της Nvidia
Dante80 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δλδ όλα τα παιχνίδια παίζουν χειρότερα με τις ΑΤΙ! Κρίμα..... Άμα οι GTX295 υποστήριζαν dx11 θα είχα ήδη πάρει nVidia..... Υπομονή δλδ.... Thats true!...έχε υπόψιν σου επίσης πως όχι μόνο παίζουν χειρότερα στα παιχνίδια οι ATI, αλλά η nvidia ορθώς αναφέρει την αλήθεια που αποκρύβουν πολλοί, δλδ πως ακόμα και μια GTS250 καταστρέφει σε αυτά όλες τις ΑΤΙ, γιατί έχει physX. Q: You've seen our results of the HD 5870 in Crossfire; this should give a good understanding of what the HD 5870 X2 is going to offer. Is NVIDIA confident in saying that come launch of the GT 300 the red teams graphics cards are something we're going to be forgetting about? A: We are confident that when the Fermi-based GeForce products ship that we will maintain our performance crown. Even today our GeForce GTX 285 significantly outperforms the HD 5870 in next gen games like Batman Arkham Asylum with physics. In fact, even our GeForce GTS 250 outperforms it. That's fundamentally the difference between us and AMD. http://www.tweaktown.com/articles/2958/nvidia_directx_11_questionnaire_a_response_to_amd_s_views/index.html Και μην ξεχνάμε και το 3D Vision!!!
sa3rdna Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Θα το πιστέψει όμως ο από πάνω.. Νίκο αν αναφέρεσαι σε μένα να ξέρεις ότι προσωπικά ποτέ δεν απαξίωσα την nVidia, κάθε άλλο μάλιστα. Αναγνωρίζω και αποδέχομαι το γεγονός ότι είναι πιο γρήγορη αλλά τα χρώματα και η εικόνα που βγάζει η ATI η nVidia ούτε στον ύπνο της δεν τα έχει δει. Oπότε με αυτό κατά νου επιλέγω πάντα ATI, συν ότι έχω AMD 790FX chipset οπότε δεν μπορώ να κάνω SLI και αναγκαστικά πάω σε Crossfire λύσεις. Και μη μου πει κανείς να πάω να πάρω Intel γιατί απλά δεν τη γουστάρω σαν εταιρία.
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Γιατι κοιτατε ολοι το DX11....Το εχουμε πει χιλιαδες φορες οτι πραγματικο dx11 game για να δουμε απεχουμε μιλια....... ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.......Ξεκολατε αυτο με τα χρωματα.....Θα σου πω εγω που πηγα απο 3870 σε GTX295...Καμια διαφορα απολυτως αν και παρατηρησα λιγο ποιο εντονα χρωματα στην Nvidia και λιγο καλυτερο Sharpness
konstantinos77 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Νίκο αν αναφέρεσαι σε μένα να ξέρεις ότι προσωπικά ποτέ δεν απαξίωσα την nVidia, κάθε άλλο μάλιστα. Αναγνωρίζω και αποδέχομαι το γεγονός ότι είναι πιο γρήγορη αλλά τα χρώματα και η εικόνα που βγάζει η ATI η nVidia ούτε στον ύπνο της δεν τα έχει δει. Oπότε με αυτό κατά νου επιλέγω πάντα ATI, συν ότι έχω AMD 790FX chipset οπότε δεν μπορώ να κάνω SLI και αναγκαστικά πάω σε Crossfire λύσεις.Και μη μου πει κανείς να πάω να πάρω Intel γιατί απλά δεν τη γουστάρω σαν εταιρία. Oτι ειπες ...βαλτο αναποδα
phanispal Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Oτι ειπες ...βαλτο αναποδα Όλα για όλα όμως;
konstantinos77 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Γιατι κοιτατε ολοι το DX11....Το εχουμε πει χιλιαδες φορες οτι πραγματικο dx11 game για να δουμε απεχουμε μιλια.......ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.......Ξεκολατε αυτο με τα χρωματα.....Θα σου πω εγω που πηγα απο 3870 σε GTX295...Καμια διαφορα απολυτως αν και παρατηρησα λιγο ποιο εντονα χρωματα στην Nvidia και λιγο καλυτερο Sharpness ε οχι και 3870 με 295 τωρα
nikos21aek Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Νίκο αν αναφέρεσαι σε μένα να ξέρεις ότι προσωπικά ποτέ δεν απαξίωσα την nVidia, κάθε άλλο μάλιστα. Αναγνωρίζω και αποδέχομαι το γεγονός ότι είναι πιο γρήγορη αλλά τα χρώματα και η εικόνα που βγάζει η ATI η nVidia ούτε στον ύπνο της δεν τα έχει δει. Oπότε με αυτό κατά νου επιλέγω πάντα ATI, συν ότι έχω AMD 790FX chipset οπότε δεν μπορώ να κάνω SLI και αναγκαστικά πάω σε Crossfire λύσεις.Και μη μου πει κανείς να πάω να πάρω Intel γιατί απλά δεν τη γουστάρω σαν εταιρία. Προφανώς και δεν αναφέρομαι σε εσένα.Σε αυτόν που απαντάει ο dante80 αναφέρομαι.
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 ε οχι και 3870 με 295 τωρα Μπαα γιατι εχει διαφορα στην εικονα η 3870 με την 4890 σου και δεν το ξερω?
konstantinos77 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Που κολλαει bro τωρα αυτο ? Εγω αναφερθηκα σε συγκριση 3870 με 295 .Λες δεν παρατηρησες καμια διαφορα.Σε τι αναλυσεις δεν παρατηρησες διαφορα?Σε τι φιλτρα? Οσο για τα χρωματα ?Μπορω καλλιστα να σου πω την μεγαλη διαφορα που εχει η 4870χ2 που εχω στο αλλο pc διπλα με την 295.Τεραστια.Believe me
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Σε φιλο μου που εχει ιδιο monitor με το δικο μου(T220) και εχει 4870x2 ειναι ακριβως ιδια εικονα και με ιδιες ρυθμισεις στο monitor......
grimpr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Ο κακός AM-Drakoumel με την πονηρή γάτα του την Ruby, κυνηγάει τα μπλε ιντελοστρουμφάκια στο πράσινο λιβάδι της Nvidia. Μπουχαχαχαχα, στρουμφς! [ame]http://www.youtube.com/watch?v=8pwXntUSZOo[/ame]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.