Προς το περιεχόμενο

ATI σειρά 5000 - 10 Σεπτεμβρίου!!!

linuxovios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ε τοσο παει η 5770 αντικαθιστά την 4890 και η 5750 μαλλον την 4870

γι' αυτο θα είναι χαμηλές οι τιμες τους. βεβαια μας ανοιξαν την ορεξη

οι 58χχ και τωρα μας κακοπέφτει. ερωτηματικό παραμένει αν τα DX11 παιχνιδάκια θα πηγαίνουν "σφαίρα" με τις 57χχ.

Ίδωμεν...

Δημοσ.
Οταν θα βγει το πραγματικο dx11 game ουτε το Hemlock θα το τρεχει......

Το Colin colin mcrae dirt 2 που είναι DX11 μπορεί να το τρέξει και σε τρεις οθόνες μαζί όποτε δεν τίθεται θέμα τρεξίματος με ικανοποιητικά FPS,

τα βαριά παιχνίδια τύπου Crysis δεν αποτελούν τον κανόνα άλλα την εξαίρεση, H "[ame="http://www.youtube.com/watch?v=04dMyeMKHp4]Cry Engine 3[/ame] του νέου Crysis θα μπορεί να τρέξει και σε Χ-βοχ 360 και PS3 με άνεση όπως και στο pc με 3 οθόνες σε playable FPS

Δημοσ.

πηρα σημερα τη καρτουλα και οντος σπερνει δεν καταλαβαινει τπτ απλα μου κανει εντυπωση γιατι δεν τη βλεπουν οι 9.9?δεν ειναι λιγο ατοπο αυτο?

Δημοσ.
Το Colin colin mcrae dirt 2 που είναι DX11 μπορεί να το τρέξει και σε τρεις οθόνες μαζί όποτε δεν τίθεται θέμα τρεξίματος με ικανοποιητικά FPS,

τα βαριά παιχνίδια τύπου Crysis δεν αποτελούν τον κανόνα άλλα την εξαίρεση, H "

του νέου Crysis θα μπορεί να τρέξει και σε Χ-βοχ 360 και PS3 με άνεση όπως και στο pc με 3 οθόνες σε playable FPS

Αυτο δεν ειναι Dx11 ειναι μικροεφε οπως εχει το Dx10 του Crysis.Οπως ειπα Dx11 πραγματικο αργει ακομα......

Δημοσ.
πηρα σημερα τη καρτουλα και οντος σπερνει δεν καταλαβαινει τπτ απλα μου κανει εντυπωση γιατι δεν τη βλεπουν οι 9.9?δεν ειναι λιγο ατοπο αυτο?

ALFR3D τι σκόρ σου βγάζει το 3dMark06?

Drivers έχει στο site της ATI/AMD αλλά είναι οι ίδιοι με αυτούς που είχε στο cd και είναι beta ακόμα.

Δημοσ.

βλέπω ότι έχεις 450W τροφοδοτικό!

έτρεξες 3dmark και furmark και πάει καλά?

p.s. ποσα A δίνει στις 12V γραμμές το PSU?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...