Προς το περιεχόμενο

ATI σειρά 5000 - 10 Σεπτεμβρίου!!!

linuxovios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Έχουν έρθει λίγα κομμάτια.

Μόνο τις connect3d έχουν για την ώρα. Τις υπόλοιπες τις αναμένουν ίσως και σήμερα......για να δούμε.

Δημοσ.
@Sno0py ο i7 που usaran ειναι 965 o/ced 3.750

A καλα τρωει bottleneck με τον i7 965 στα 3750 oC?

Δεν παμε καθολου καλα!

Πωτς γενειν αυτο??

Με τον i7 870 ειναι οι πιο ισχυροι cpu αυτην την στιγμη και να τρωει bottleneck με clockαρισμενο κιολας??:fear:

Δημοσ.
Μόνο τις connect3d έχουν για την ώρα. Τις υπόλοιπες τις αναμένουν ίσως και σήμερα......για να δούμε.

Μόλις παρέλαβα και εγκατέστησα την Sapphire από Plaisio. Τώρα περνάω drivers κι αρχίζω τα bench...

PS. Ίσα ίσα χώρεσε στο κουτί μου (ένα midi Tt) το κτήνος.

Δημοσ.
Μόλις παρέλαβα και εγκατέστησα την Sapphire από Plaisio. Τώρα περνάω drivers κι αρχίζω τα bench...

PS. Ίσα ίσα χώρεσε στο κουτί μου (ένα midi Tt) το κτήνος.

Αν την παρέλαβες τώρα εικάζω πως είχε φύγει από το σύστημα από εχτές οπότε γι'αυτό μου είπαν ότι έχουν μόνο τις connect3d.

Όπως και να έχει καλορίζικη. Εγώ ακόμα περιμένω :-(

Δημοσ.

thanks..

σωστά τα λες. στο mail που μου έστειλαν λέγαν ότι έφυγε χθες το μεσημέρι.

λοιπόν η κάρτα είναι κτήνος και σπέρνει αβέρτα...:devil:

με τον phenom 9950 στα 2.8 Ghz (γιατί είναι μπανάνα και δεν πάει παραπάνω σταθερά :cry:) έβγαλε 14858 στο 3dMark06 με όλα default και μνήμες στα 800. Αυτά με Win 7 Ultimate x86.

το απόγευμα περιμένω τον 965 κι ελπίζω να ανέβει το σκορ αρκετά. θα δείξει..

Δημοσ.

Και είναι μεγάλο αυτό το σκόρ? Με τον 6850@3ghz, 2χ2gb ddr2@800 και την τρεις γενιές πίσω 8800gtx έβγαζα 12500 (στο περίπου) σε vista στο 3mark06............ Δεν ξέρω πως κατατάσσονται οι cpus μας και χωρίς να είμαι ειδικός στα 3dmark μου φαίνεται μικρό σαν σκορ.

Δημοσ.

Κι εμένα να πω τη μαύρη μου την αλήθεια, μικρό μου φαίνεται.. με Ε8400 @ 4050MHz και 8800GT ανεβασμένη (δε θυμάμαι ακριβώς πόσο) έβγαζα ~14Κ στο 2Κ6.

Δε θυμάμαι να ήταν τόσο πολύ cpu dependant.. :/

Δημοσ.
Κι εμένα να πω τη μαύρη μου την αλήθεια, μικρό μου φαίνεται.. με Ε8400 @ 4050MHz και 8800GT ανεβασμένη (δε θυμάμαι ακριβώς πόσο) έβγαζα ~14Κ στο 2Κ6.

Δε θυμάμαι να ήταν τόσο πολύ cpu dependant.. :/

Για τον 9950 δεν είναι καθόλου κακό. Να σκεφτείς ότι με την 4850 έβγαζα με πολύ ζόρι 12000 (12003 για την ακρίβεια με oc σε κάρτα και cpu). Με διαφορά 1,2Ghz στη cpu θεωρώ ότι είναι καλό το σκορ.

Δεν μπορει να ξεχωρισει αποκλειστικα τη μετρηση της GPU?

Όχι δυστυχώς, δεν πάει αθροιστικά οπότε δεν μπορείς να βγάλεις εκτός τη cpu. Για να καταλάβεις με τη cpu default έβγαλα 13686 :X

Ακόμα μην ξεχνάτε ότι τρέχω σε win 7 με beta drivers καθώς δεν έχουν βγεί οι τελικοί. Επίσης το 3dmark06, αν δεν κάνω λάθος, είναι nvidia optimized, οπότε....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...