Προς το περιεχόμενο

ATI σειρά 5000 - 10 Σεπτεμβρίου!!!

linuxovios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
προφανώς εννοώ για πιο κοντινή περίοδο :P

O Αη Βασίλης θα φοράει πράσινο κιμονό φέτος και θα έρθει με άδειο τσουβάλι ;)

Δημοσ.

θα μπει στο υπάρχον μηχάνημα (το οποίο είναι?) ή σε καινούριο?

Στο υπαρχον συστημα το οποιο ειναι cpu amd 4850e , ram 2 gb στα 800mhz(εχουν φαει οC) , mobo Asus M3A78 PRO, psu corsair modular 520 watt!

Οποτε σκεφτομαι απο φεβρουαριο ή Μαρτιο να του χωσω καναν phenom 955(125w or 95w TDP αν εχει βγει εως τοτε που το κοβω χλωμο) or 965 με τα 125w ΤDP που αναμενεται πριν το τελος του χρονου, να προσθεσω αλλα 2 gb ram και καποια εκ των ati ή nvidia που θα κυκλοφορουν λογικα τοτε...και να το απογειωσω:devil:

Δημοσ.

γιατι δεν νομιζω να κολησει με 5870 thresh εσυ θεωρεις οτι θα υπαρξει bottleneck ή το corsair θα ζοριζεται?

grimpr αν με το καλο βγουνε σε λογικες τιμες μην νομιζεις θα της τιμησω αρκει να βγει πχ η 360 κατω απο 300 ευρω και να ειναι καλυτερη απο την 5850 πχ...

Δημοσ.
εδώ σε ένα game είδαμε bottleneck της 5870 με overclocked Core i7 δεν θα δούμε με τον 4850e? :P

αχ προτρεχεις!!!!:-D

Μα ειπα θα κανω αναβαθμιση σε phenom 955 ή 965 ποσο bottleneck να τρωει πια?:-D

Και εγω το ειχα διαβασει τι στο καλο bottleneck me i7??Ποιον απο ολους?

Δημοσ.

Τελικά έχουν έρθει στο Πλαίσιο? Στο site βλέπω πως είναι σε status "αναμένεται", εδώ διαβάζω να λέτε ότι έχουν έρθει. Τι ισχύει τελικά?

• Super Moderators
Δημοσ.
αχ προτρεχεις!!!!:-D

πράγματι δεν διάβασα προσεκτικά το post :-(

Και εγω το ειχα διαβασει τι στο καλο bottleneck me i7??Ποιον απο ολους?

αυτόν που χρησιμοποιούν στο review (βαριέμαι και εγώ να κοιτάξω :P )

Δημοσ.

Fudzilla "If some early listings are to be believed, and they usually are, ATI's HD 5750 cards will sell at €119, while the slightly faster HD5750 will end up with a €149 MRSP."

super wow!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...