Προς το περιεχόμενο

ATI σειρά 5000 - 10 Σεπτεμβρίου!!!

linuxovios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μέχρι τέλη του Q1 2010, θα έχει αντικατασταθεί ολόκληρη η 4XXX σειρά. Είναι στρατηγική απόφαση της AMD αυτό, αφενός για εξομάλυνση της γραμμής σε DX11 40nm, και αφετέρου γιατί η nvidia δύσκολα θα έχει απάντηση για τα περισσότερα market segments μέχρι τότε.

Σαν καταναλωτές θα μας συνέφερε περισσότερο να έχουμε τα προϊόντα ταυτόχρονα και από τις 2 επιχειρήσεις, αλλά καταλαβαίνω την φούρια της AMD να τα βγάλει έξω ASAP. Ειδικά την στιγμή που το fermi φαίνεται τρομακτικά δυνατή κάρτα.

Δημοσ.
Thresh εσυ που εισαι παλιο μελος μπορεις να μου εξηγησεις την διαφορα εσυ που εισαι παλιο μελος μπορεις να μου εξηγησεις αναμεσα σε connect 3d kai asus!!!να ηταν 50 ευρω να πω οτι ειναι θεμα ποιοτητας αλλα 100??τοσο μεγαλη διαφορα??

ο παλιός είναι αλλιώς:lol::lol::lol:!

Δημοσ.

Dante, καλό το post σου στα εξώφυλλα της φυλλάδας του Shimpi, γράφε ποιο συχνά, την διαβάζουν εκατομμύρια εκτός αμερικής να ξέρεις...

Δημοσ.

offtopic mode on.

SiliconDoc, ο φίλος του ανθρώπου, πολύ γέλιο. :lol::lol:

Έχεις παρατηρήσει πως επιτίθεται στον Anand; Από τότε που η Intel θεώρησε την Nvidia "Επικίνδυνη", o Shimpi γράφει κατά της Nvidia και υπέρ της ATI/AMD με τον έξυπνο,πονηρό και χαρακτηριστικό τρόπο του, και εννοείται το αντίστροφο στις CPU, όπως ανέκαθεν έπραττε, έγλυφε και θα γλύφει για πάντα την Intel.

Μιλάμε για την νο.1 κουφάλα, Anand Lal Shimpi.

offtopic mode off.

Δημοσ.

Να σου πω την αλήθεια, διαφωνώ με την άποψή σου για τον anand. Όντας πάρα πολλά χρόνια αναγνώστης της σελίδας, έχω δει αρκετά διθυραμβικά άρθρα του anand υπέρ της AMD (από τους K8 μέχρι και τον 720 και 620).

Ο άνθρωπος είναι ειλικρινής, το έχει γράψει πλειστάκις ξεκάθαρα πως του αρέσει περισσότερο η intel από τα εφηβικά του χρόνια και πως το site του παίρνει λεφτά από διαφημίσεις της. Αυτό το θεωρώ πολύ πιο τίμιο από άλλους που το παίζουν αντικειμενικοί (παράδειγμα Kyle Bennet από [H]) ενώ κανονικά αβαντάρουν ξεδιάντροπα.

Αυτό που έχω δει προσωπικά είναι πως οι αναλύσεις του ακολουθούν πάντα περισσότερο την αρχή ενός tech enthusiast, με ότι αυτό συνεπάγεται. Όπως λοιπόν έγραφε καλά λόγια για AMD και μετά από τον core που άλλαξαν οι συσχετισμοί δεν είχε κανένα πρόβλημα να basharει την AMD για τον phenom (που στα πρώτα revision του ήταν πράγματι χάλι μαύρο) και την ATI για το powerhog R600, έτσι και όταν βγήκε η σειρά 4XXX ανέδειξε την αλλαγή της αγοράς, ακολουθώντας αυτό που προτάσσει η λογική και όχι το συναίσθημα.

Λάθη έχει κάνει μπόλικα, και πολλές προβλέψεις του έχουν πέσει έξω. Αλλά νομίζω πως σε αντίθεση με άλλους, αντζέντα δεν έχει.

Δημοσ.

Μάλλον δεν τον έχεις διαβάσει καλύτερα φαίνεται...τεσπα, άλλη κουβέντα εδώ σε λάθος ώρα και τόπο. Σίγουρα πάντως και συμφωνώ είναι καλύτερος από κάτι τεξανά δαμάλια σαν τον HardOCP.

aexlc9.jpg2r6z0r8.jpg15f0mzb.jpg

Δημοσ.
Να σου πω την αλήθεια, διαφωνώ με την άποψή σου για τον anand. Όντας πάρα πολλά χρόνια αναγνώστης της σελίδας, έχω δει αρκετά διθυραμβικά άρθρα του anand υπέρ της AMD (από τους K8 μέχρι και τον 720 και 620).

Ο άνθρωπος είναι ειλικρινής, το έχει γράψει πλειστάκις ξεκάθαρα πως του αρέσει περισσότερο η intel από τα εφηβικά του χρόνια και πως το site του παίρνει λεφτά από διαφημίσεις της. Αυτό το θεωρώ πολύ πιο τίμιο από άλλους που το παίζουν αντικειμενικοί (παράδειγμα Kyle Bennet από [H]) ενώ κανονικά αβαντάρουν ξεδιάντροπα.

Αυτό που έχω δει προσωπικά είναι πως οι αναλύσεις του ακολουθούν πάντα περισσότερο την αρχή ενός tech enthusiast, με ότι αυτό συνεπάγεται. Όπως λοιπόν έγραφε καλά λόγια για AMD και μετά από τον core που άλλαξαν οι συσχετισμοί δεν είχε κανένα πρόβλημα να basharει την AMD για τον phenom (που στα πρώτα revision του ήταν πράγματι χάλι μαύρο) και την ATI για το powerhog R600, έτσι και όταν βγήκε η σειρά 4XXX ανέδειξε την αλλαγή της αγοράς, ακολουθώντας αυτό που προτάσσει η λογική και όχι το συναίσθημα.

Λάθη έχει κάνει μπόλικα, και πολλές προβλέψεις του έχουν πέσει έξω. Αλλά νομίζω πως σε αντίθεση με άλλους, αντζέντα δεν έχει.

Ατζέντα και φιλοδοξίες έχουν όλοι τους. Μην ξεχνάς ότι ο Anand ξεκίνησε από το τίποτα σχεδόν αμούστακος ακόμα. 100% αντικειμενικός δεν είναι κανείς μας. Εμένα μου αρκεί η προσπάθεια.

Οι πιο ταλαντούχοι της πάστας αυτής απορροφήθηκαν από τις μεγάλες εταιρίες και ας μην αρχίσουμε να λέμε ονόματα τώρα και ναι ήταν και αρκετοί φανατικοί υπέρ της μίας ή της άλλης πλευράς μεταξύ τους. Ο καθένας με τον τρόπο του.

Δημοσ.

Μα σαφώς, αυτό που θέλω να πω είναι πως ο άνθρωπος είναι τουλάχιστον ειλικρινής με τις συμπάθειες και αντιπάθειες του, όπως και με το γεγονός πως το site του χρηματοδοτείται από την intel έμμεσα. :-)

Δημοσ.

Pre-Order στο scan.co.uk οι 5850

http://www.scan.co.uk/Index.aspx?NT=1-0-94-670-0

Και εδω οι 5870 (ετσι για να δουμε τις διαφορες στις τιμες...)

http://www.scan.co.uk/Index.aspx?NT=1-0-94-671-0

Και εδω στο oc.co.uk, και οι 2 καρτες

http://www.overclockers.co.uk/productlist.php?&groupid=701&catid=56&sortby=priceAsc&subid=1502&mfrid=

Δημοσ.

Επειδη δεν ασχοληθηκα ιδιαιτερα αυτες τις μερες δεν εχω μαθει ακομα ποτε περιμενουμε στην Ελλαδα τις 5850. Ξερει κανεις ποτε θα τις δουμε σε ελληνικα ραφια ?? ( στο περιπου τουλαχιστον )

:o

Δημοσ.
Επειδη δεν ασχοληθηκα ιδιαιτερα αυτες τις μερες δεν εχω μαθει ακομα ποτε περιμενουμε στην Ελλαδα τις 5850. Ξερει κανεις ποτε θα τις δουμε σε ελληνικα ραφια ?? ( στο περιπου τουλαχιστον )

:o

Δεν νομίζω να κρατήσει για πολύ να αυξηθούν αισθητά οι διαθεσιμότητες. Το πρόβλημα είναι ότι η Dell απορρόφησε ένα μεγάλο ποσοστό της πρώτης δόσης από 58χ0 και θα τους πάρει λίγο χρόνο να φέρουν την διαθεσιμότητα στα επίπεδα που θέλουν. Μέσα στον Οκτώβριο θα έλεγα ότι θα αλλάξουν αισθητά τα δεδομένα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...