Προς το περιεχόμενο

ATI σειρά 5000 - 10 Σεπτεμβρίου!!!

linuxovios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά ξέρω ίσως με βρίσετε τώρα , αλλά θέλω να κάνω μια ερώτηση ...

η ATI 5850 πότε θα έρθει στο ελλαδιστάν ?

θέλω να πάρω καινούργιο πισί το πολύ μέχρι μεθαύριο επειδή ξεκινάνε τα μαθήματα στην σχολή από βδομάδα ...

ξέρε εσείς τίποτα ? :-(

Δημοσ.

μες τον οκτώβρη, μαζί με την κυκλοφορία των Windows 7 ( 22 οκτώβρη ) ή και πιο νωρίς . Ωστόσο τότε θα βγεί και η Juniper σειρά 5750/5770 που θα είναι πιο κάτω σε επιδόσεις .

;)

Δημοσ.
Σε τόσα πόστς αναφέρει κανείς ότι η μεγάλη χαμένη της όλης υπόθεσης θα είναι η Intel;

Θα με ενδιέφερε να διαβάσω και απόψεις για αυτό το θέμα που πιστεύω είναι το πιο σημαντικό και όχι το ποια κάρτα θα βγάζει 5fps παραπάνω από την άλλη...

Και οι δύο κάρτες είναι τέρατα.Η ati θα σκουπίσει την αγορά μέχρι να βγάλει η nv κάρτα στα 200€,μπορεί και ποτέ..

Αυτή τη φορά η Ati ξεκινάει και με πλεονέκτημα σημαντικό και δεν νομίζω να μην είναι πρώτη και με διαφορά σε πωλήσεις καρτών.Θα είναι η μεγάλη νικήτρια στις πωλήσεις αλλά το θέμα είναι άλλο..τι γίνεται με τις cpu..Αν η nv παρουσιάσει μια κάρτα που θα κάνει αρκετές από τις βαριές εφαρμογές που χρειαζόταν η cpu που προς τα εκεί πάει η δουλειά,και ακολουθήσει και η ati με το opencl και dx11...Τι θα απογίνουν οι πανίσχυροι και πανάκριβοι επεξεργαστές της Intel(που είναι η μόνη απ΄έξω από το παιχνίδι);

Θα εξακολουθείς για πολλά χρόνια να χρειάζεσαι μια δυνατή CPU με μια δυνατή GPU για παιχνίδια αλλά πλέον και άλλες απαιτητικές εργασίες.

Εγώ για nv vs intel το κόβω πάντως το έργο και όχι για nv vs ati...
Σωστά το βλέπεις το έργο μόνο που πρόκεται για τις επαγγελματικές αγορές και GPU vs. GPU ή αλλιώς GeForce vs. Larabee. Και ναι μάλλον ο χαμένος θα είναι σε αυτή την ιστορία η Intel.
Δημοσ.
οκ θένξ! για μσι 275 με κόβω!

Δεν εχεις καμια καρτα γραφικων PCI Express ο,τι να ναι μεχρι να ερθει η 5850 ??

Δανεισου εκει μια και κανε τη δουλεια σου μεχρι να ερθει αυτη που θες:-)

Δημοσ.
Θα εξακολουθείς για πολλά χρόνια να χρειάζεσαι μια δυνατή CPU με μια δυνατή GPU για παιχνίδια αλλά πλέον και άλλες απαιτητικές εργασίες.

Μπα εμένα η δυνατή cpu μέχρι στιγμής μόνο για video encoding μου χρειάζεται.Αν περάσει και αυτό στη gpu με έναν quad θα πορευτώ για πάρα πολλά χρόνια με μοναδική αναβάθμιση μια nv gpu ή ati ανάλογα πως θα το δουλέψει η ati το θέμα.Αν ήθελε η nv απλά να βγάλει μια κάρτα γραφικών πιο δυνατή από τις νέες ati απλά θα το είχε κάνει ήδη.Κάτι μεγαλύτερο ετοιμάζει λογικά και θα την φέρει σε θέση ισχύος όχι κυρίως στα παιχνίδια.Στα παιχνίδια πολύ καλά θα τα πηγαίνουν και οι νέες ati από ότι βλέπω.

Δημοσ.

Παιδι!μπηκα σε site που πουλαει Ηλεκτρονικα σημερα για να παρω την ATI 5870 και βλεπω οτι υπαρχει διαφορα απο asus σε connect 3d 100 euro!!γιατι τοσο μεγαλη διαφορα!εκανα και συγκριση και δεν ειναι ουτε καν χρονισμενη παραπανω!!!μπορει να μου εξηγησει καποιος τι παιζει???????

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:17 ----------

παιδια ηθελα να πω!!!

Δημοσ.

Thresh εσυ που εισαι παλιο μελος μπορεις να μου εξηγησεις την διαφορα αναμεσα σε connect 3d kai asus!!!να ηταν 50 ευρω να πω οτι ειναι θεμα ποιοτητας αλλα 100??τοσο μεγαλη διαφορα??

• Super Moderators
Δημοσ.

ίσως να έχουν voltage tweak που αναφέρθηκε σε παλιότερα posts για αυτό τις κοστολογούν παραπάνω...

η κύρια και πιο συνηθισμένη διαφορά πάντως είναι το διαφορετικό όνομα στο αυτοκόλλητο, την χρεώνουν αρκετά...

Δημοσ.

Εκτός από αυτό, πάντα οι συσκευασίες της Asus είναι πολύ πιο προσεγμένες και συνοδεύονται από διάφορα καλούδια (από πορτοφόλια και θήκες για cd/dvd μέχρι παιχνίδια).

Δημοσ.
Εκτός από αυτό, πάντα οι συσκευασίες της Asus είναι πολύ πιο προσεγμένες και συνοδεύονται από διάφορα καλούδια (από πορτοφόλια και θήκες για cd/dvd μέχρι παιχνίδια).

και ολa αυτά βεβαια κοστίζουν 100 e :devil:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:19 ----------

http://www.thelab.gr/showthread.php?t=68884

info για τις 5750 & 5770...

βλέπω πάνε να σκοτωσουν πολύ γρήγορα τις 4870/4890.

αυτό δεν το πολυκαταλαβαίνω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...