Προς το περιεχόμενο

ATI σειρά 5000 - 10 Σεπτεμβρίου!!!

linuxovios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εσυ δίνεις λίγο άστοχο παράδειγμα.

Δίνεις μια εικόνα που εχω δει καλύτερη της και μου λες ότι θα την δω το 2011.

Εγω σου λέω πως εχω δει ήδη και καλύτερες.

Όχι δεν το εχω παίξει αν και είναι εγκατεστημένο στο pc. Ο bros μου το παίζει. Ωραίο παιχνιδάκι φαίνεται και όντος είναι open αλλά και το wow πχ που είναι πιο open δεν εχει και γραφικά που σου μένουν αξέχαστα.

Γενικά τα παιχνίδια πολυπαιχνίδια τα κάνω όλα και συμφέρω δεν είναι δυνατό να εχουν την ακρίβεια και την λεπτομέρεια τον dedicated σε κάτι games.

Γι αυτό και δεν εντυπωσιάζομαι. Το Evo στη φώτο σχεδιάστικε φαντάζομαι σε ελάχιστο χρόνο σε σχέση με ενα αντίστοιχο Evo σε racing gaming και γι αυτό δείχνει δυστυχώς έτσι οπως περιέγραψα παραπάνω...

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Είτε την έχεις ακούσει από ποτό... είτε δεν ξέρεις να διαβάζεις.

Από την άλλη' date=' [b']αν θέλει κάποιος να κάνει downsampling από 6400χ3600 για να παίζει το GTA4 όπως φαίνεται παρακάτω τότε πολύ απλά θα πρέπει να περιμένει για την επόμενη γενιά[/b].

Τι στο καλό, ποιος είπε ότι είναι τα best-of-the-best-and-the-best γραφικά και ποιος τα σύγκρινε με άλλα παιχνίδια; Η διαφορά από το vanilla GTA4 βγάζει μάτι, είναι άλλος κόσμος και πλησιάζει (εν μέρει) τις CGI εικόνες του 2 Days To Vegas. Και εννοείται ότι για να δείχνει έτσι το GTA4 θέλει υπολογιστική ισχύ (οι περισσότεροι ξέρουν τους λόγους), είτε το οπτικό θέαμα πλησιάζει racing games, είτε third person games, είτε you-name-it.

Οπότε ΟΠΟΙΟΣ έχει παίξει το GTA4, έχει δει πόσο μουφίζουν τα γραφικά του και θέλει να το παίξει όπως στις παραπάνω fotos, θα πρέπει να περιμένει την επόμενη γενιά καρτών γραφικών. Απλά τα πράγματα!

Δημοσ.

Ε άρα σου αρέσει να παίζεις over bloated τα games που παίζεις και να ελπίζεις ότι έτσι θα εξελιχθούν τα πράγματα σε 2 χρόνια απο τώρα.

Ε και εγω σου λέω πως αμα αλλάξουν μηχανή οι τύποι μπορεί να δεις τελείως διαφορετικά πράγματα στο GTA5 αν και δε το νομίζω γιατί όλα αυτά τα multiplatform σχεδιάζονται με γνώμονα την πιο αδύναμη πλατφόρμα. Αυτή τη στιγμή αν το GTΑ4 φτιάχνεται πάνω κάτω ίδιο στο PS3-360-PC κάποιο απο τα 2 πρώτα ή και τα 2 μαζί θα περιορίζουν την μετάβαση στις νέες τεχνολογίες που φέρνουν οι νέες κάρτες για pc.

Οπότε το μόνο που σου απομένει είναι να ανεβάζεις αναλύσεις όσο τραβάει η οθόνη και να βάζεις φίλτρα αλλά η μηχανή δεν αναβαθμίζεται ουσιαστικά.

(Δεν είναι κακό αυτό εγω το κάνω κατά κόρον στο GP4 mod 2009, 2002 παιχνίδι για F1 που να παρακολουθεί τις εξελίξεις στην πραγματική F1 και μου αρέσει η μηχανή, ο χειρισμός του, η ανάδραση τα physics και το damage model του.)

Να δες με κιόλας να το τρέχω. :-) Αφου έβαλες εσύ τι παίζεις θα βάλω και εγω.:P

[ame]

[/ame]

Εδώ τρέχει αίμα απο την 8800GT και ας είναι αρχαίο το game.Και παίζει να γονατίσει και η 5850 όταν έρθει.

Είναι hacked να τρέχουν όλα τσίτα ΑΑ-AF-αναλυση, απειρο draw distance και lod full παντού σε καθρέφτες-video wall τα πάντα όλα full.

Απλά είναι γενικά είναι λάθος το παράδειγμα σου με το GTA 4.

Και να κάνεις ότι κάνω εδω εγω με την 5850 και στο GTA4 δε θα τις δώσουν κανα παράσημο...

H μαγκιά θα ήταν να σχεδιάζεται το παιχνίδι πάνω στην κάρτα και όχι το αντίστροφο.

Πιάσε κανά παιχνίδι με βαριά γραφικά που είναι μόνο για pc.

Μια χαρά είμαι. Νυφάλιος.

Thanks for the concern.:lol:

Δημοσ.
Ε άρα σου αρέσει να παίζεις over bloated τα games που παίζεις και να ελπίζεις ότι έτσι θα εξελιχθούν τα πράγματα σε 2 χρόνια απο τώρα.

Ε και εγω σου λέω πως αμα αλλάξουν μηχανή οι τύποι μπορεί να δεις τελείως διαφορετικά πράγματα στο GTA5 αν και δε το νομίζω γιατί όλα αυτά τα multiplatform σχεδιάζονται με γνώμονα την πιο αδύναμη πλατφόρμα. Αυτή τη στιγμή αν το GTΑ4 φτιάχνεται πάνω κάτω ίδιο στο PS3-360-PC κάποιο απο τα 2 πρώτα ή και τα 2 μαζί θα περιορίζουν την μετάβαση στις νέες τεχνολογίες που φέρνουν οι νέες κάρτες για pc.

Οπότε το μόνο που σου απομένει είναι να ανεβάζεις αναλύσεις όσο τραβάει η οθόνη και να βάζεις φίλτρα αλλά η μηχανή δεν αναβαθμίζεται ουσιαστικά.

(Δεν είναι κακό αυτό εγω το κάνω κατά κόρον στο GP4 mod 2009, 2002 παιχνίδι για F1 που να παρακολουθεί τις εξελίξεις στην πραγματική F1 και μου αρέσει η μηχανή, ο χειρισμός του, η ανάδραση τα physics και το damage model του.)

Να δες με κιόλας να το τρέχω. :-) Αφου έβαλες εσύ τι παίζεις θα βάλω και εγω.:P

Εδώ τρέχει αίμα απο την 8800GT και ας είναι αρχαίο το game.Και παίζει να γονατίσει και η 5850 όταν έρθει.

Είναι hacked να τρέχουν όλα τσίτα ΑΑ-AF-αναλυση, απειρο draw distance και lod full παντού σε καθρέφτες-video wall τα πάντα όλα full.

Απλά είναι γενικά είναι λάθος το παράδειγμα σου με το GTA 4.

Και να κάνεις ότι κάνω εδω εγω με την 5850 και στο GTA4 δε θα τις δώσουν κανα παράσημο...

H μαγκιά θα ήταν να σχεδιάζεται το παιχνίδι πάνω στην κάρτα και όχι το αντίστροφο.

Πιάσε κανά παιχνίδι με βαριά γραφικά που είναι μόνο για pc.

Μια χαρά είμαι. Νυφάλιος.

Thanks for the concern.:lol:

Χανεις αρκετα frames δεν το βρισκω playble.

• Super Moderators
Δημοσ.
Ναι, με ΦΠΑ : $300 * 0,70=210 + 19%= 250Ε.

ΕΑΝ πάντα μιλάμε για το πάνω-κάτω +60% επιδόσεις. Καλύτερες επιδόσεις => ψηλότερη τιμή. Το που ακριβώς θα πάνε οι επιδόσεις θα το ξέρουμε σε κάτι εβδομάδες.

μην ξεχνάς ότι δεν ισχύει η ισοτιμία...

A ρε ATI έτσι όπως πάντα πρωτοπορείς , πάντα με τις καλύτερες τιμές k φυσικά με τις γρηγορότερες κάρτες σε σχέσει με την Nvidia, ένα μεγάλο μπράβο στην ATI.

fail όμως...

Δημοσ.

Πάνω κάτω όλοι για τις ίδιες τιμές συζητούν

http://www.theinquirer.net/inquirer/news/1532355/radeon-58xx-pricing-leaked

The top of the line, a single PCB Dual GPU card called the 5870X2, will hit the stores at $599. The single GPU version will be called the 5870 and will set you back only about $399. The 5850, the least expensive video card in the 58xx line, will sell for about $299.

• Super Moderators
Δημοσ.

αυτές που είχα postάρει και εγώ τις προάλες...

επιστροφή στις παλιές "καλές" τιμές...

Δημοσ.
μην ξεχνάς ότι δεν ισχύει η ισοτιμία...

Ε! τώρα γίνεσαι ψείρας :P, άντε +5 Ευρώ.

Πάντως αν πάει η 5870 στα $399, άρα περίπου 330Ε, ακόμη και με τη φημολογούμενη +60% απόδοση δεν την βλέπω για πολύ δημοφιλή. Ίσως να ξεκινήσουν έτσι και να έχουμε "διόρθωση" τιμής όταν βγάλει και η ΝV τις δικιές της κάρτες.

Δημοσ.

εγώ πάλι λέω πως επειδή και η ΑΤΙ περιμένει ένα ξαφνικό, ανταγωνιστικό χτύπημα, δεν θα ξεφύγει σε τιμές!

ακριβός για να εκμεταλλευθεί το όποιο προβάδισμα θα έχει, από την (πιθανή) καθυστέρηση της NV.

είναι και η αμφιβολία στη μέση από τη σιωπή του ανταγωνιστή που βοηθά!

βρίσκω πιο λογικό να προσπαθήσει συνολικά να μας δελεάσει δηλαδή ώστε να μην περιμένουμε

τον ανταγωνιστή και να τρέξουμε στην πρώτη "ευκαιρία"... ίδωμεν!

Δημοσ.

Συμφωνώ Active, και επιθυμώ το ίδιο, νομίζω ότι αν το επιχειρήσουνε και θα πιάσει αλλά και θα κερδίσουν στο κομμάτι "ψυχολογία". Από την άλλη βέβαια μιλάμε για -όπως και να χει-κερδοσκοπική εταιρία οπότε ίσως να προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τη χρονική διαφορά για το μέγιστο κέρδος. Τεράστιο ρίσκο βέβαια. Οι φημολογούμενες τιμές δεν μου κάθονται καλά γιατί θα υπάρχει χάσμα με τις 4ΧΧΧ. Όταν θα μπορείς να πάρεις μια 4890 με λιγότερο από 170Ε γιατί να δελεαστείς με την 5870 των 330Ε;

Δημοσ.
Όταν θα μπορείς να πάρεις μια 4890 με λιγότερο από 170Ε γιατί να δελεαστείς με την 5870 των 330Ε;

για το 50% και παραπάνω ίσως κέρδος στις επιδόσεις..μη ξεχνάς ότι σύμφωνα τουλάχιστον με όσα έχει πει ο ailouros θα έχουμε να κάνουμε με επιδόσεις ένα κλικ κάτω απο gtx 295!όχι και άσχημα για μια κάρτα που θα βγει στην αγορά με αυτή την τιμή(και που λογικά θα πέσει καθώς θα πλησιάζουν τα χριστούγεννα και με τον ανταγωνισμό να βγάζει τα δικά του κομμάτια0

Δημοσ.
για το 50% και παραπάνω ίσως κέρδος στις επιδόσεις..μη ξεχνάς ότι σύμφωνα τουλάχιστον με όσα έχει πει ο ailouros θα έχουμε να κάνουμε με επιδόσεις ένα κλικ κάτω απο gtx 295!όχι και άσχημα για μια κάρτα που θα βγει στην αγορά με αυτή την τιμή(και που λογικά θα πέσει καθώς θα πλησιάζουν τα χριστούγεννα και με τον ανταγωνισμό να βγάζει τα δικά του κομμάτια0

Νομίζω ότι το +50% θα είναι στις "καλές περιπτώσεις" και όχι γενικά. Τώρα αν όντως ισχύει το : "ένα κλικ κάτω απο gtx 295" σε αυτήν την τιμή (330Ε), εγώ βγάζω το καπέλο στην ΑΤΙ...έτσι απλά. Δεν μπορώ όμως να το πολυπιστέψω, αν και θα ήθελα. Γιατί αν μιλάμε για το "ενα κλικ κάτω" τότε λογικά πάμε σε κάτι σαν 4870Χ2, σωστά; Πως θα γίνεται όμως αφού η επίδοση της 5870=1.6Χ4870 και όχι 2Χ4870;

Συνοψίζοντας, εάν τυχόν 5870=1.6Χ4870 στα 330Ε=ακριβούλα

Εάν 5870="ένα κλικ κάτω της 295" στα 330Ε= καλή τιμή.

Έχοντας και ως δεδομένο ότι μια 4890 ή 275gtx παίζουν το 95% των παιχνιδιών σε 1920Χ1200 σε ένα καλό σύστημα, τότε πρέπει να θες απεγνωσμένα βελτίωση των φρέιμς για να επενδύσεις σε 5ΧΧΧ. Π.χ. έστω ότι παίζω κυρίως CoD 5 με το σύστημα μου, και η 4890 μου βγάζει 40 φρέιμς. Αν υποθέσουμε ότι θα έχω +50% τότε δεν αξίζει το κόπο για 330Ε. Ο μόνος λόγος να πας σε 5ΧΧΧ στη φημολογούμενη τιμή θα είναι για μελλοντικό γκέιμ που θα μου γυαλίσει το μάτι με ίσως DirectX 11, αλλά πότε θα βγουν; και πόσα από αυτά θα με δελεάσουν;

• Super Moderators
Δημοσ.
Ε! τώρα γίνεσαι ψείρας :P, άντε +5 Ευρώ.

Πάντως αν πάει η 5870 στα $399, άρα περίπου 330Ε, ακόμη και με τη φημολογούμενη +60% απόδοση δεν την βλέπω για πολύ δημοφιλή. Ίσως να ξεκινήσουν έτσι και να έχουμε "διόρθωση" τιμής όταν βγάλει και η ΝV τις δικιές της κάρτες.

δεν γίνομαι ψείρας, η παράδοση λέει 1$=1 euro

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...