Προς το περιεχόμενο

ATI σειρά 5000 - 10 Σεπτεμβρίου!!!

linuxovios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
300e είναι η τιμή της όπως βλέπεις 2 post παραπάνω.

για κάποιο λόγο δεν είναι ιδιαίτερο αισιόδοξος ότι θα παραμείνει εκεί όταν γίνουν διαθέσιμες :P

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
για κάποιο λόγο δεν είναι ιδιαίτερο αισιόδοξος ότι θα παραμείνει εκεί όταν γίνουν διαθέσιμες :P

άμα ο καταναλωτής δεν αγοράζει ή προτιμά μόνο φθηνά μοντέλα/καταστήματα, να δεις τι ωραία θα πάνε και παρακάτω :P

• Super Moderators
Δημοσ.

άμα οι μεγάλοι καταστηματάρχες είναι συνενοημένοι να έχουν πάνω κάτω τις ίδιες τιμές όμως τι γίνεται? :P

Δημοσ.
άμα ο καταναλωτής δεν αγοράζει ή προτιμά μόνο φθηνά μοντέλα/καταστήματα, να δεις τι ωραία θα πάνε και παρακάτω :P

Ακριβώς αυτό. Μη τους κάνετε τη χάρη και πάνω στον ενθουσιασμό του καινούργιου hardware και τα "χ επιπλέον frames στο Crysis" πάτε να πληρώσετε τον κούκο αηδόνι. Αφήστε αυτούς να συμμορφωθούν, πως δικαιολογείται τέτοια διαφορά στη τιμή από 315 στα 369 στην υλοποίηση της Sapphire;

Δημοσ.
άμα οι μεγάλοι καταστηματάρχες είναι συνενοημένοι να έχουν πάνω κάτω τις ίδιες τιμές όμως τι γίνεται? :P

Όποιος αντέξει είναι...γιαυτό λέω ΑΝ το καταφέρουμε (πιστεύω για λίγο)

ένα καλό κίνητρο είναι να περιμένουμε και το G300! αναμονή στην αναμονή θα λυγίσουν :o

πέρα από την πλάκα η μαζική διαμαρτυρία παράλληλα (πχ με μαιλ) θα ήταν συνδυαστικά μια καλή αρχή ώστε να το καταλάβουν;)

• Super Moderators
Δημοσ.

να σου πω την αλήθεια περιμένω περισσότερο την 5850, θα σκοτώσει τελείως την αγορά μεταχειρισμένων :P

Δημοσ.

εγώ δεν ξέρω τι περιμένω διότι αρχίζει να μου γυαλίζει το physx!

και έχω ήδη 4870 ώστε να μην αξίζει να πάω σε κάτι που δεν θα δώσει και πολλά...

Δημοσ.

Εγω το μονο που ξερω ειναι οτι η 5850 θα μειωσει τον λογαριασμο της ΔΕΗ μου οποτε ειναι και η σωστη και λογικη λυση + αψογες επιδοσεις + λογικη τιμη. Αργοτερα ομως. Θα ειναι η πρωτη φορα που παω για συνεχομενη επιλογη ιδιας εταιριας.

Ξεκινησα με G-force 4 MX400 --> ati 9600XT --> 6600GT --> X1600XT --> 8800GTS --> 4870

Για πρωτη φορα θα περασω απο ΑΤΙ σε ΑΤΙ. Θα μου πεις "εισαι σιγουρος? Και αν η GT300 ειναι ποιο γρηγορη?". Ε τοτε θα σου πω οτι δεν με ενδιαφερει γιατι στην σχεση τιμης -> αποδοσης ειναι που κρυβεται το μυστικο για εμενα δεδομενου οτι πλεον εχουμε φτασει σε αυτα τα επιπεδα επιδοσεων και δεδομενου οτι το GT300 σιγουρα θα κοστιζει αρκετα και θα "τρωει" αρκετα.

Δημοσ.
να σου πω την αλήθεια περιμένω περισσότερο την 5850, θα σκοτώσει τελείως την αγορά μεταχειρισμένων :P

και εγώ αυτήν περιμένω. ή και την 5830 αν δεν είναι πολύ κουτσουρεμένη B)

• Super Moderators
Δημοσ.

είδα σε αγγελία άλλου forum καινούρια 5850 1gb στα 180 euro :-D

σε γερμανικό site έχει 239 αν θυμάμαι καλά...

Δημοσ.

Το ότι θα την τσακίσει η ΝV από μόνο του δεν λέει τίποτα. Το ότι μπορεί να βγει μια καλύτερη της 5870 στην ίδια τιμή και στην ίδια καλή κατανάλωση τότε το συζητάμε.

Δημοσ.
έχει ο κολλητός μου την 40-42αρα Led της Samsung, τα 200hz απλά δεν βλέπονται στις περισσότερες περιπτώσεις, κάνουν τις ταινίες (τηλεοπτικές) να μοιάζουν με b-movies τελευταίας διαλογής

H τηλεοπτικη ταινια φιλε μου Thresh ειναι απο μονη της b καθοτι δεν εχει ψηφιακο σημα αν εννοεις αυτο .Απο τις 40'' και πανω δε το τηλεοπτικο σημα σε ολες φενεται χαλια .Δεν ειναι θεμα τηλεορασης..Πες του να σου βαλει ενα blu-rayaki να δεις πως θα το βλεπεις καλυτερα και απο ζωντανο .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...