konstantinos77 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 http://hothardware.com/News/Asus-Voltage-Tweaks-Radeon-HD-5870-To-A-38-Performance-Boost/ Τωρα τα πραγματα αρχιζουν "ζεσταινουν" καλα και μαλλον οσο παμε θα ειναι και καλυτερα. Καλο αλλα απο θερμοκρασιες δεν μας λενε τι γινετε.Αν και φανταζομαι ...
ikaruga24 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 To οτι χρειαζεσαι watercooling ειναι δεδομενο. Το θεμα ειναι οτι οι καρτες απο μονες τους εχουν ενα συστημα που δεν τις επιτρεπει να καταστραφουν και αν ειναι στα ορια τους τοτε αρχιζουν χαμηλωνουν απο μονες τους. Τετοιο overclock ομως και τετοια αυξηση δυναμης.....μιλαμε για τεραστια διαφορα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτα τα κανουν μονο οσοι ξερουν ο μεσος χρηστης δεν ασχολειται με τετια.....
konstantinos77 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 To οτι χρειαζεσαι watercooling ειναι δεδομενο. Το θεμα ειναι οτι οι καρτες απο μονες τους εχουν ενα συστημα που δεν τις επιτρεπει να καταστραφουν και αν ειναι στα ορια τους τοτε αρχιζουν χαμηλωνουν απο μονες τους. Τετοιο overclock ομως και τετοια αυξηση δυναμης.....μιλαμε για τεραστια διαφορα. Στο link που ποσταρες λεει οτι η συγκεκριμενη υλοποιηση της Asus σου εξασφαλιζει ενα 30% boost χωρις να υπαρχει προβλημα να καταστραφει η καρτα με αυξηση των τασεων .Το θεμα ειναι ποσο το αντεχει αυτο ,δηλαδη για ποσο χρονο θα μπορεις να την λειτουργεις ετσι την καρτα .Το να μου κατεβασει τα ρολογια απο μονη της απλα ειναι ενας safety factor.
ikaruga24 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτα τα κανουν μονο οσοι ξερουν ο μεσος χρηστης δεν ασχολειται με τετια..... Αυτη ειναι υλοποιηση της ASUS, δεν κανεις τιποτα εσυ. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:21 ---------- Στο link που ποσταρες λεει οτι η συγκεκριμενη υλοποιηση της Asus σου εξασφαλιζει ενα 30% boost χωρις να υπαρχει προβλημα να καταστραφει η καρτα με αυξηση των τασεων .Το θεμα ειναι ποσο το αντεχει αυτο ,δηλαδη για ποσο χρονο θα μπορεις να την λειτουργεις ετσι την καρτα .Το να μου κατεβασει τα ρολογια απο μονη της απλα ειναι ενας safety factor. Αυτο δεν το ξερουμε και δεν εχει αναφερθει τιποτα πανω σε αυτο. Μαλλον οποιος την αγορασει θα ειναι και ο beta-tester της υποθεσης. Παντως για να την βγαζει ετσι η Asus δεν μπορει να ειναι της πλακας. Σιγουρα υπαρχει βαση σε αυτο που εκαναν και αν υπαρχει και εγγυηση σωστη δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα.
konstantinos77 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν διαφωνω,αυτο προσπαθω να ξεδιαλυνω.Γιατι πχ και σε μια Sapphire μπορεις να κανεις ακριβως το ιδιο .Ισως η Αsus να σου δινει ενα benefit καλυτερων θερμοκρασιων περα απο το tool του ο.c .
Ailuros Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 άλλο 26-27αρα με TN Panel άλλο 26-27αρα και 30αρα με MVA/PVA/IPS Panel... δεν είναι μόνο θέμα ιντσών, η σωστή σύγκριση είναι 27αρα με καλό panel vs 30αρα...εκεί είναι 2χ η διαφορά τιμής http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=MO-028-DE&groupid=17&catid=1120&subcat= VS http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=MO-023-DE&groupid=17&catid=1120&subcat= shiatt......έχεις δίκιο...σύγκρινα την LG W2600H με την LG W3000H και για κάποιο ηλίθιο λόγο νόμιζα ότι η πρώτη και αυτή S-IPS panel ενώ είναι ΤΝ....καταραμένα model numbers
mistakos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 shiatt......έχεις δίκιο...σύγκρινα την LG W2600H με την LG W3000H και για κάποιο ηλίθιο λόγο νόμιζα ότι η πρώτη και αυτή S-IPS panel ενώ είναι ΤΝ....καταραμένα model numbers τα λάθη είναι για τους θνητούς.. μην σκας..
Ailuros Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 τα λάθη είναι για τους θνητούς.. μην σκας.. O μόνος λόγος που σκάω είναι ότι το κόστος για μια 30-άρα εξακολουθεί να είναι σε απαγορευτικά επίπεδα για τα γούστα μου. Σκέφτομαι να στήσω ένα high end PC-multimedia center την άνοιξη και θα με βόλευε να μην έχω και χωριστή TV στον ίδιο χώρο.
athankar Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει κάτι. Θα υπάρχει οποιοδήποτε κέρδος σε απόδοση με την έλευση του DX11, σε κάρτες DX10 όπως nvidia 8800 ή Ati 4850?
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει κάτι. Θα υπάρχει οποιοδήποτε κέρδος σε απόδοση με την έλευση του DX11, σε κάρτες DX10 όπως nvidia 8800 ή Ati 4850? Αφου δεν εχουν dx11 πως θα εχουν κερδος?
mistakos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 O μόνος λόγος που σκάω είναι ότι το κόστος για μια 30-άρα εξακολουθεί να είναι σε απαγορευτικά επίπεδα για τα γούστα μου. Σκέφτομαι να στήσω ένα high end PC-multimedia center την άνοιξη και θα με βόλευε να μην έχω και χωριστή TV στον ίδιο χώρο. δεν έχεις κι άδικο.. αλλά αν φτιάξεις το high end pc, γιατί δεν παίρνεις μια καλή τηλεόραση HD lcd που να την έχεις και σαν Monitor??? (μπορεί να λέω και βλακείες.. αλλά λέω εγώ τώρα..)
athankar Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Φίλε Psycho_Warhead ευχαριστώ αλλά για τον ίδιο λόγο που στο Far Cry2 με dx10 έχω 20% με ίδιες ρυθμίσεις σε σχέση με το Dx9 (και στο Crysis το αντίθετο βέβαια). Ίσως λόγω καλύτερου κώδικα, λέμε τώρα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 δεν έχεις κι άδικο.. αλλά αν φτιάξεις το high end pc, γιατί δεν παίρνεις μια καλή τηλεόραση HD lcd που να την έχεις και σαν Monitor??? (μπορεί να λέω και βλακείες.. αλλά λέω εγώ τώρα..) δεν είναι θέμα οι ίντσες αλλά η ανάλυση... οι τηλεοράσεις έχουν 1920χ1080 είτε είναι 32 ίντσες είτε ειναι 52, εκτός από μερικά μοντέλα που είναι απλησίαστα λόγω τιμής, ενώ το 30αρι monitor έχει 2560χ1600... ---------- Post added at 18:50 ---------- Φίλε Psycho_Warhead ευχαριστώ αλλά για τον ίδιο λόγο που στο Far Cry2 με dx10 έχω 20% με ίδιες ρυθμίσεις σε σχέση με το Dx9 (και στο Crysis το αντίθετο βέβαια). Ίσως λόγω καλύτερου κώδικα, λέμε τώρα... από την στιγμή που μια κάρτα δεν υποστηρίζει το νέο DX11 είναι σαν να μην υπάρχει (το dx11), ούτε κέρδος ούτε χασούρα...
athankar Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Απλά έχω διαβάσει ότι οι dx10 κάρτες θα αξιοποιούν μερικώς χαρακτηριστικά από dx11 και ίσως τα dx9 και dx10 παιγνίδια τα τρέχουν καλύτερα! Ερώτηση κάνω δεν λέω κάτι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.