Προς το περιεχόμενο

ATI σειρά 5000 - 10 Σεπτεμβρίου!!!

linuxovios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Δεν με καταλαβες τι ενοουσα λεω τωρα εγινε μια κινηση να βαλλουν και τα multirama τις τιμες του e-shop,τι θα γινει αν ακολουθησει το καρτελ των 2 αλλων και το πλαισιο μετα θα λεμε για ελευθερη αγορα?

Οσο υπαρχει ενας και εχει χαμηλη τιμη σε σχεση με τους αλλους καλα ειναι,αμα ομως ολοι βαλλουν την ιδια υψηλη τιμη με τις "συμφωνιες" που κανουνε θα μας τσουξει ετσι δεν ειναι?

σε αυτό συμφωνώ ότι θα μας τσούξει αλλά το αρχικό post που σχολίασα δεν ήταν ίδιο...

Δημοσ.
σε αυτό συμφωνώ ότι θα μας τσούξει αλλά το αρχικό post που σχολίασα δεν ήταν ίδιο...

Iσως να μην διατυπωσα καλα τις σκεψεις μου m8:-)

Aυτος ηταν ο αρχικος μου προβληματισμος...

Παντως το πλαισιο με την τιμη που εβαλε δεν θελησε μονο να χτυπησει τις τιμες των αλλων αλλα και να κερδισει μεριδα καταναλώτων που θα κατεφευγαν σε αγορα απο εξωτερικο πολυ εξυπνο εκ μερους τους γιατι με 315 ευρα δεν πολυ σκεφτεσαι την λυση απε εξω οπως εχουν οι τιμες εξω σε σχεση με εδω!

Δημοσ.
Μολις διαπιστωσα οτι η 5870 δεν χωραει στο κουτι μου. Αρα παμε για 5850 οταν με το καλο ερ8ει η ωρα.

αν θυμαμε καλα 4870 εχεις και θα πας σε 5850???

δεν νομιζω να αξιζουνε τα λεφτα για αυτην την τεραστια αλλαγη:P

Δημοσ.
αν θυμαμε καλα 4870 εχεις και θα πας σε 5850???

δεν νομιζω να αξιζουνε τα λεφτα για αυτην την τεραστια αλλαγη:P

Ουπς λαθος καταλαβα

Με 4870 μπορει ανετα να περιμενει για GT300

Δημοσ.

Ρε μαγκες αν δεν καιγεστε επειγον για καρτα,καντε υπομονη λιγο καιρο και θα πεσουν για τα καλα οι τιμες,δεν ειναι αναγκη να τρεξετε ολοι να ειστε απο τους πρωτους που θα παρουν σειρα 5ΧΧΧ μετα τα χριστουγεννα αυτες οι καρτες θα πεσουν τουλαχιστον 50 ευρω και ολο και ποιο κατω,κοιταξτε η 4870 ποσο εκανε οταν βγηκε και ποσο κανει τωρα

Δημοσ.
Ρε μαγκες αν δεν καιγεστε επειγον για καρτα,καντε υπομονη λιγο καιρο και θα πεσουν για τα καλα οι τιμες,δεν ειναι αναγκη να τρεξετε ολοι να ειστε απο τους πρωτους που θα παρουν σειρα 5ΧΧΧ μετα τα χριστουγεννα αυτες οι καρτες θα πεσουν τουλαχιστον 50 ευρω και ολο και ποιο κατω,κοιταξτε η 4870 ποσο εκανε οταν βγηκε και ποσο κανει τωρα

Αμα ειναι να περιμενω μεχρι τοτε δεν παω σε GT300 καλυτερα?Και η 4870 ειναι μετα απο 1 χρονο +

• Super Moderators
Δημοσ.
Εγώ έχω μια απορία:Για αναλύσεις μέχρι 1400χ900 value for money είναι η 5850 ενώ αν πάμε σε 1920χ1080 πάμε για 5870?

για αναλύσεις των τωρινών games μέχρι 1680χ1050 value for money είναι η 4850 και για 1920χ1200 η 4870

για 1400χ900 είσαι ok και με μια 8800GT...

Δημοσ.
για αναλύσεις των τωρινών games μέχρι 1680χ1050 value for money είναι η 4850 και για 1920χ1200 η 4870

για 1400χ900 είσαι ok και με μια 8800GT...

Θα συμφωνησω απολυτα.

Πωπω ρε σεις εκατσα σε σε pc με 9500Gt με 17" ΤFT μονιτορ και με πονεσαν τα ματια οταν εγκατεστησα στο παιδι games οπως το GRID , CoD WaW και πηγα να τα παιξω.

Kαναν μπαμ τα λιγα fps που επιανε και η μικρη αναλυση που ειχε.

Nvidia 9500gt Sucks.

Για παιχνιδια απο 9600gt και πανω.

Δημοσ.

Αυτο ξαναπεστο. Εχω τωρα μια 4870 πρωτης γενιας που την αγορασα οταν βγηκε στα 250 ευρω. Ηταν μεγαλη αναβαθμηση για εμενα που βρισκομουν με μια 8800gts 320mb πρωτης γενιας και η καρτα απλα δεν απεδιδε με τιποτα στα 1680 αναλυση. Η 5850 ειναι θα ειναι η λογικη αναβαθμιση για εμενα γιατι πουλησα την 4870 μου πριν 2 μερες για 120 ευρωπουλα (και τωρα εχω την παλια μου 8800gts μεσα) και απλα -χρειαζομαι- μια νεα καρτα. Αν η 5850 κανει περι τα 200 - 220 ευρω τοτε απλα θα δωσω ενα κατοσταρικο ακομα και θα εχω νεα καρτουλα στο μηχανημα μου. Αν δεν κανει τοσο απλα θα περιμενω με την 8800 ως να πεσει η τιμη.

Οπως και να εχει εγω θα ειμαι κερδισμενος στην τελικη γιατι δεν θα μπορουσα να πουλησω την 4870 μου για τοσα λεφτα αργοτερα.

• Super Moderators
Δημοσ.

αν η 5850 είναι χειρότερη από την 4870Χ2 θα σου έβγαινε φτηνότερα να έβαζες άλλη μια 4870 παρά να αγοράσεις την 5850...

για κάποιο λόγο δεν νομίζω ότι θα έχει αρχική τιμή 200-220 euro η 5850...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...