Προς το περιεχόμενο

ATI σειρά 5000 - 10 Σεπτεμβρίου!!!

linuxovios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ελα χαλαρωσε κλασσικα τσιμπημενη τιμη σε Asus μου μυριζει

Εγω παντος 369 για την 5870 δεν δινω....Αν η τιμη της ειναι ακομα 369 μολις βγει και η 5850 τοτε η 5850 που θα ειναι στα 269(100 ευρω κατω απο την 5870) θα ειναι καλυτερα προς 5850.....

Και σιγα το Superclock δηλαδη ανετα την πας και μονο σου πολυ παραπανω....

Θα σου προτεινα να δεις τα DX11 benches του Batlleforge που σκασαν μύτη, προτου βιαστεις να βγαλεις συμπερασματα. Επισεις δεν ειναι αναβαθμισμενο 9.0c(ουτε το DX10 ειναι) αλλα εχει αρκετες συμαντικες βελτιωσεις οπως καλυτερη υποστιρηξη multithreading, tesselation και αλλα κολπα. BTW Τα GPU ειναι ηδη οχι διπυρηνα αλλα πολυπυρηνα.

Τα ιδια λεγανε και με το DX10 επισης οταν ηταν να πρωτοκυκλοφωρισει και τελικα κανεις δεν το χρησιμοποιησε. Στην ουσια ενα αναβαθμισμενο 9.0c.

Δεν λεω καλος ο ανταγωνισμος αλλα 500 400 & 300 ευρω δεν εχω εγω προσωπικα να σκορπαω, καθε τρις και 15 που η καθε Ms θα βγαζει DX12 DX13 και παει λεγοντας.

Για εμενα το πραγματικο Next gen δεν ειναι απλα τα die shhrinks που δεν λεω καλα ειναι και βοηθανε αφανταστα, αλλα ουτε το να προσθετουν Transistors και περισοτερους stream processors. Εγω θα το θεωρισω επομενη γενια το πρωτο δυπιρηνο gpu οπως και στις cpu και να εχεις και την δυνατοτητα να βαλεις και 2 τετοιες καρτες μαζι Just imagine :lol:

Αυτα, περιμενω την στιγμη που θα βγει το gt300 οστε η 295 μου να μην εχει καμια αξια.

Δημοσ.

Η πιο απλή (και ρεζίλικη) λύση είναι να στείλει κάποιος ένα mail στην Sapphire και να πει ότι το Multirama χρησιμοποιεί το όνομα της εταιρείας για να αυξήσει τις τιμές του.

Να δούμε μετά τι θα κάνει η εταιρεία όταν νιώσει ότι απειλείται η εικόνα της από τους ανεγκέφαλους ;)

Δημοσ.

την εικονα στο eshop ακομα δεν την εχουνε αλλαξει τα παλικαρια (αντι για την 5870 εχουν την 5850)

παντως απο οτι δειχνουν τα benchs μονο σε CF και πανω λενε για να δεις διαφορα απο μια 295

Δημοσ.

Mαλιστα οτι να ναι γινεται...

Thresh ελα να μου πεις για ελευθερη αγορα αν γινει καμια λαλακια και επιβληθει(?)

και στο πλαισιο να βαλλει τις ιδιες τιμες οπως στους αλλους(?):devil:

Αλλα να μου πεις υπαρχει και η δυνατοτητα να αγορασεις εκτος Uganta:p

Δημοσ.

Εννοείς κάτι σαν και αυτό εδώ;

2lbkebd.png

Αρκετά ενδιαφέρον, για απλό port "search n replace" τύπου της μηχανής του παιχνιδιού σε DX11...

Ελα χαλαρωσε κλασσικα τσιμπημενη τιμη σε Asus μου μυριζει

Θα σου προτεινα να δεις τα DX11 benches του Batlleforge που σκασαν μύτη, προτου βιαστεις να βγαλεις συμπερασματα. Επισεις δεν ειναι αναβαθμισμενο 9.0c(ουτε το DX10 ειναι) αλλα εχει αρκετες συμαντικες βελτιωσεις οπως καλυτερη υποστιρηξη multithreading, tesselation και αλλα κολπα. BTW Τα GPU ειναι ηδη οχι διπυρηνα αλλα πολυπυρηνα.

Δημοσ.
Δηλαδη θες να παριμενεις μεχρι να βγει το GT300 ωστε να παρεις 295?

Όχι,έχει 295 και θα ξαναλλάξει κάρτα όταν θα βγει η GTX395.

Αυτό εννοεί.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:38 ----------

Γιατί πρέπει να είναι τόσο γύφτοι στο e-shop;;

Τώρα δεν έχουν καθόλου φωτογραφίες.:P

Δημοσ.
παντως για 370 νομιζω οτι οι επιδοσεις τους ειναι αντιπροσωπευτικες της τιμης τους σε σχεση με nvidia

Δεν αξίζουν για κανένα λόγο.

Άμα ήταν στα 320€ θα ήταν τέλεια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...