Προς το περιεχόμενο

ATI σειρά 5000 - 10 Σεπτεμβρίου!!!

linuxovios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά δεν παίζονται δλδ,εγώ πριν ένα μήνα είχα πάρει την EVGA GTX275 στα 187€ και τώρα την έχουν στα 270€ ντροπή τους και αίσχος σε αυτό μπουρδέλο που ζούμε που υποτίθεται ότι είναι χώρα...

BB SLi,αν δεν πέσουν οι τιμές σε κανά μήνα θα την σκοτώσω όσο όσο να πάω σε καμιά 5870 αν έχει έρθει στα φυσιολογικά επίπεδα η τιμή της.

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και επειδή σαν και σένα είναι και πολλοί άλλοι, γι' αυτό κάνει ό,τι θέλει με τις τιμές (αν και κατά κανόνα δεν έχουμε παράπονα - για να λέμε και την αλήθεια).

Μάλλον ψήνεσαι για την 5870 και ψάχνεις άλλοθι :-)

Δημοσ.

Ναι συγγνώμη δεν το πρόσεξα όχι δεν έχω sc edition,αλλά και πάλι οι τιμές είναι απαράδεκτες...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:41 ----------

Και επειδή σαν και σένα είναι και πολλοί άλλοι, γι' αυτό κάνει ό,τι θέλει με τις τιμές (αν και κατά κανόνα δεν έχουμε παράπονα - για να λέμε και την αλήθεια).

Μάλλον ψήνεσαι για την 5870 και ψάχνεις άλλοθι :-)

Δεν είναι ότι ψήνομαι για 5870(δεν θα με χάλαγε) αλλά έχω μία GTX275 έλεγα ότι θα πέσουν οι τιμές λίγο στις 275 για να πάρω άλλη μία και να είμαι στα επίπεδα μιας GTX295/5870 με λιγότερα λεφτά.

Αλλά αν είναι για πολύ καιρό έτσι η κατάσταση άιντε γειά!

Δημοσ.

Εγω παντος 369 για την 5870 δεν δινω....Αν η τιμη της ειναι ακομα 369 μολις βγει και η 5850 τοτε η 5850 που θα ειναι στα 269(100 ευρω κατω απο την 5870) θα ειναι καλυτερα προς 5850.....

Και σιγα το Superclock δηλαδη ανετα την πας και μονο σου πολυ παραπανω....

Δημοσ.
Ελεος στο e-shop την asus την εχει 220 ευρω

Ελπίζω σε λίγο καιρό οι τιμές να έρθουν στα φυσιολογικά,όπως ήταν πριν...

Δημοσ.

Περιμεντε να βγουνε οι GT300 και θα δειτε που θα πανε και οι τιμες.

Δεν θα παω τωρα σε 5870 ασχετο που δεν θελω κιολας μονο και μονο για να μην εχω παραπονο οσπου σε 2 μηνες που θα βγαλει η εκαστοτε nvidia το 500+ Ευρο GT300.

Τα ιδια λεγανε και με το DX10 επισης οταν ηταν να πρωτοκυκλοφωρισει και τελικα κανεις δεν το χρησιμοποιησε. Στην ουσια ενα αναβαθμισμενο 9.0c.

Δεν λεω καλος ο ανταγωνισμος αλλα 500 400 & 300 ευρω δεν εχω εγω προσωπικα να σκορπαω, καθε τρις και 15 που η καθε Ms θα βγαζει DX12 DX13 και παει λεγοντας.

Για εμενα το πραγματικο Next gen δεν ειναι απλα τα die shhrinks που δεν λεω καλα ειναι και βοηθανε αφανταστα, αλλα ουτε το να προσθετουν Transistors και περισοτερους stream processors. Εγω θα το θεωρισω επομενη γενια το πρωτο δυπιρηνο gpu οπως και στις cpu και να εχεις και την δυνατοτητα να βαλεις και 2 τετοιες καρτες μαζι Just imagine :lol:

Αυτα, περιμενω την στιγμη που θα βγει το gt300 οστε η 295 μου να μην εχει καμια αξια.

Δημοσ.
Περιμεντε να βγουνε οι GT300 και θα δειτε που θα πανε και οι τιμες.

Δεν θα παω τωρα σε 5870 ασχετο που δεν θελω κιολας μονο και μονο για να μην εχω παραπονο οσπου σε 2 μηνες που θα βγαλει η εκαστοτε nvidia το 500+ Ευρο GT300.

Τα ιδια λεγανε και με το DX10 επισης οταν ηταν να πρωτοκυκλοφωρισει και τελικα κανεις δεν το χρησιμοποιησε. Στην ουσια ενα αναβαθμισμενο 9.0c.

Δεν λεω καλος ο ανταγωνισμος αλλα 500 400 & 300 ευρω δεν εχω εγω προσωπικα να σκορπαω, καθε τρις και 15 που η καθε Ms θα βγαζει DX12 DX13 και παει λεγοντας.

Για εμενα το πραγματικο Next gen δεν ειναι απλα τα die shhrinks που δεν λεω καλα ειναι και βοηθανε αφανταστα, αλλα ουτε το να προσθετουν Transistors και περισοτερους stream processors. Εγω θα το θεωρισω επομενη γενια το πρωτο δυπιρηνο gpu οπως και στις cpu και να εχεις και την δυνατοτητα να βαλεις και 2 τετοιες καρτες μαζι Just imagine :lol:

Αυτα, περιμενω την στιγμη που θα βγει το gt300 οστε η 295 μου να μην εχει καμια αξια.

Δηλαδη θες να παριμενεις μεχρι να βγει το GT300 ωστε να παρεις 295?

Δημοσ.
το demotivational έχει σε παρένθεση "that's not a double negative" :P

It’s not a double negative, if your intention was to fail and you didn’t succeed then yes, you can fail at failing. However, in this case presumably the intention was to succeed and the BSOD failed so the caption is wrong – the explanation isn’t.

:whistle:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...