Προς το περιεχόμενο

ATI σειρά 5000 - 10 Σεπτεμβρίου!!!

linuxovios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αν δε με απατά η μνήμη μου, το msrp δεν είναι καν $400 αλλα $379. Μέχρι κι από το ocuk, που θεωρείται ακριβό, βγαίνει γύρω στα E330. 300 θα το θεωρούσα ιδανική τιμή (με ποσοστό κέρδους, εφόσον σε απευθείας μετατροπή από δολάρια βγαίνει 260). 315 καταπίνεται κάπως. 370-380 είναι απλά απαράδεκτο.

Ξεχνας στα 260 να προσθεσεις το 19% του φορου.

• Super Moderators
Δημοσ.
Αυτός που το έγραψε στο lab ειναι μάλλον ο ιδιοκτήτης του e-shop.Oύτε link έχει βάλει απλά μάλλον πρωσπαθεί να προλάβει όσους τρέξουν στο πλαίσιο κ multirama.

u fail at failing...o Κοπρίτης δουλεύει στα Multirama...

Δημοσ.
Ξεχνας στα 260 να προσθεσεις το 19% του φορου.

Το msrp δεν είναι χονδρική, είναι προτεινομενη λιανική. Συμπεριλαμβάνει ήδη φόρο. Για να βλέπουμε και πραγματικά παραδείγματα, το newegg αυτή τη στιγμή την έχει $379.99 (E259 και κάτι ψιλά δηλαδή).

Δημοσ.
@Mythos

Μάλλον εννοούσε ΦΠΑ, η τιμή σε δολάρια που λες + ΦΠΑ

Το msrp είναι η τιμή που προτείνει ο κατασκευαστής για τη λιανική πώληση της κάρτας. Συμπεριλαμβάνει φόρους (και ΦΠΑ) και κέρδη για όλους. Στην τιμή του newegg που ανάφερα φυσικά και συμπεριλαμβάνεται ήδη ο ΦΠΑ.

Δημοσ.
το demotivational έχει σε παρένθεση "that's not a double negative"

E βάλτο ευλογημένε...:P

Το msrp δεν είναι χονδρική, είναι προτεινομενη λιανική. Συμπεριλαμβάνει ήδη φόρο. Για να βλέπουμε και πραγματικά παραδείγματα, το newegg αυτή τη στιγμή την έχει $379.99 (E259 και κάτι ψιλά δηλαδή).

Όχι, το MSRP δεν περιλαμβάνει τον φόρο (ΦΠΑ). Αυτός ποικίλει ως ποσοστό από χώρα σε χώρα, και ο κάθε vendor αναπροσαρμόζει την τιμή προσθέτοντας τον όπου δει σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Δημοσ.
E βάλτο ευλογημένε...:P

Όχι, το MSRP δεν περιλαμβάνει τον φόρο (ΦΠΑ). Αυτός ποικίλει ως ποσοστό από χώρα σε χώρα, και ο κάθε vendor αναπροσαρμόζει την τιμή προσθέτοντας τον όπου δει σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Μάλλον έλειψα αρκετό καιρό κι έχω αρχίσει να ξεχνάω :cry: Όντως είχα συναντήσει αυτό που λες με το msrp σε...αμάξια. Στο παρελθόν πάντως, όσον αφορά ηλεκτρονικό εξοπλισμό, θυμάμαι ότι έβλεπα σαν τελική την msrp σε καταστήματα αμερικής (εξαιρουμένων πολιτειών με κουλούς νομους). Μάλιστα, την x1900xt που είχα παλιά, την είχα φέρει από αμερική (ΤN) και είχα πληρώσει ακριβώς το msrp. Δε διαφωνώ ότι το δικό μας 19% είναι υψηλότερο, αλλα σίγουρα δεν είναι υψηλότερο κατά 19%.

Δημοσ.
Τι τσακωνεστε τωρα για τις τιμες του εξωτερικου εδω τι γινεται και απο οτι φενεται ειμαστε τερμα για το π...ς :mad:

Εφόσον λανθασμένα δεν περιέλαβα στους υπολογισμούς μου το ΦΠΑ, οι τιμές του πλαισίου και του multirama (προς το παρόν) μια χαρά μου φαίνονται :)

Δημοσ.

Δε τσακώνετε κανένας, κουβέντα κάνουμε. Εγώ απλώς δεν μπορώ να καταλάβω πως ένα θέμα όπως αυτό των τιμών που έχει συζητηθεί τόσο πολύ συνεχίζει να μπερδεύει κόσμο. Όλοι θέλουν να πιστεύουν ότι δεν έχει να κάνει με την ισοτιμία αλλά με κάτι κρυφό που μας τρώει επιπλέον χρήματα. Από τη στιγμή που αγοράζεις ένα προιόν σε τιμή δολαρίου θα το πληρώσεις με βάση την τιμή αγοράς του συγκεκριμένου νομίσματος -άρα κάτι παραπάνω από την τιμή ισοτιμίας, εκεί ίσως να μπερδεύονται μερικοί- συν τον ΦΠΑ.

Για τα περί τιμής,

είχα πει σε προηγούμενα ποστ στο νήμα ότι με βάση τα $400 που είχαν δώσει ως αρχική τιμή + τα ΦΗΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΑ τότε συγκριτικά η κάρτα φαινόταν λίγο ακριβή για τις επιδόσεις της. Κανονικά δηλαδή με τα $400 ήταν να πάει στα 330Ε. Με την αλλαγή της τιμής και τα επιβεβαιωμένα θετικά συγκριτικά η τιμή των 315Ε νομίζω είναι πολύ πιο ρεαλιστική. Νομίζω ότι τα 300Ε θα ήταν ιδανικά.

Δημοσ.
GTX285 μονο και μονο για linux?

Όχι ρε συ. Παίζω games σε windows (μόνο γι' αυτό τα έχω και για 1-2 win only εφαρμογές που χρησιμοποιώ).

Το υπόλοιπο 70% της δουλειάς μου γίνεται σε linux.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:13 ----------

Όσο για τις τιμές, θα είναι απλά κορόιδο όποιος αγοράσει πάνω από 320 την τρέχουσα χρονική περίοδο (δεν αναφέρομαι σε custom ή oc υλοποιήσεις)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...