Προς το περιεχόμενο

ATI σειρά 5000 - 10 Σεπτεμβρίου!!!

linuxovios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μπορω να καταλαβω παντως ενα πραγμα, αφου η καρτα ηδη υπαρχει στα καταστηματα τωρα που μιλαμε γιατι δεν υπαρχει κανονικος driver και ολοι παιζουν με modified 8.66 catalyst?

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν μπορω να καταλαβω παντως ενα πραγμα, αφου η καρτα ηδη υπαρχει στα καταστηματα τωρα που μιλαμε γιατι δεν υπαρχει κανονικος driver και ολοι παιζουν με modified 8.66 catalyst?

΄Ελα μωρέ πως κάνεις έτσι. Εγώ αν ξεχάσω να βάλω λάδι στη σαλάτα το πίνω μετά για χωνευτικό :devil:

Δημοσ.
΄Ελα μωρέ πως κάνεις έτσι. Εγώ αν ξεχάσω να βάλω λάδι στη σαλάτα το πίνω μετά για χωνευτικό :devil:

Καταλαβα, μαλλον επρεπε να γινει το μπαμ πριν την εμφανιση του GT300. Μαλλον η AMD ηδη -ξερει- κατι που εμεις υποψιαζομαστε.

Δημοσ.

Στο αρθρο της anandtech, αν καταλαβα καλα, λεει το οριο 6pin+8pin ειναι 300W τροφοδοσια, ενα ζευγος 5870 καταναλωνει 376W. Θα γλυτωσουν και μερικα watt γιατι θα ειναι μονη καρτα, αλλα και παλι θα ειναι οριακα.

Το να βαλουν απλα 2χ6pin+8pin δεν γινεται?

Δημοσ.
Στο αρθρο της anandtech, αν καταλαβα καλα, λεει το οριο 6pin+8pin ειναι 300W τροφοδοσια, ενα ζευγος 5870 καταναλωνει 376W. Θα γλυτωσουν και μερικα watt γιατι θα ειναι μονη καρτα, αλλα και παλι θα ειναι οριακα.

Γίνεται άλλωστε και το LRB 3 συνδέσεις χρειάζεται.

• Moderators
Δημοσ.

Βαλε και τα 150 βατ που δινει max η pci-express 2.0 και εισαι μεσα :P

Δημοσ.

Ε 320 ευρωπουλα ειναι -λογικη- τιμη. Δεν ειναι βεβαια σε καμια περιπτωση το χτυπημα κατω απο τη μεση με τη σειρα 4800 αλλα εχουμε τουλαχιστον λογικες τιμες. Τωρα για το e-shop που την ειχε βαλει στα 380 τι να πω......απλα ελεος....

• Moderators
Δημοσ.

Σε λιγες μερες θα πεσει κι εκει η τιμη... Απλα θελουν να επωφεληθουν απο τις (προ)παραγγελιες των μουτρεχουντασαλια :lol:

Δημοσ.
Ε 320 ευρωπουλα ειναι -λογικη- τιμη. Δεν ειναι βεβαια σε καμια περιπτωση το χτυπημα κατω απο τη μεση με τη σειρα 4800 αλλα εχουμε τουλαχιστον λογικες τιμες.

Αν οι καταναλωτές δώσουν τον ανάλογο χρόνο που έδωσαν (όσοι τον έδωσαν) και στα προϊόντα της σειράς 4xx0, είμαι σίγουρος ότι θα ψωνίσουν σε πολύ καλές τιμές και θα είναι μια χαρά ευχαριστημένοι από την αγορά τους. Όσοι πέσουν επάνω σαν τα κοράκια να προπαραγγείλουν, θα πληρώσουν το "launch date proximity" premium στην τιμή! :devil: Έτσι δεν είναι;

Δημοσ.
Αντε ντε 320 τι 380 κωλο e-shop απο τωρα με χανει και μενα απο πελατη ετσι για να μαθει να κανει μακακιες.....

Εμένα με έχει χάσει προ προλού με τις μαλακίες που μου έχει κάνει.

Εσύ ακόμα να το καταλάβεις πως είναι μαλάκες;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...