Προς το περιεχόμενο

ATI σειρά 5000 - 10 Σεπτεμβρίου!!!

linuxovios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Λέτε απλά να flash-άραν τη 5870 με το 5850 .bin;

Λέτε να είναι κοινό pcb;

Λέτε να γίνεται και το αντίθετο;

Λέτε να ζει ο Elvis;

Και που το βρήκαν το 5850 .bin; Κρυμμένο στο φέρετρο του Elvis; :-D

Δημοσ.

Ρε παιδια τι περιμενατε να γινει δηλαδη?τα review δειχνουν την 5870 λιγο πιο κατω απο την 295 με αγουρους drivers η φτηνοτερη 295 εχει 450 ευρω σε e-shop και πλαισιο,περιμενατε να ειναι πιο φτηνες κατα 100+ ευρω?Στην ελλαδα ζουμε,δεν θα χαλασουμε τωρα την κακη μας φημη:lol:

Δημοσ.
Ρε παιδια τι περιμενατε να γινει δηλαδη?τα review δειχνουν την 5870 λιγο πιο κατω απο την 295 με αγουρους drivers η φτηνοτερη 295 εχει 450 ευρω σε e-shop και πλαισιο,περιμενατε να ειναι πιο φτηνες κατα 100+ ευρω?Στην ελλαδα ζουμε,δεν θα χαλασουμε τωρα την κακη μας φημη:lol:

ναι αλλά όχι και να είναι 100Ε πάνω από την αναλογία δολαρίου...

κανονικά δεν πρέπει να ψωνίσει κανείς μέχρι να τις ρίξουν!

Δημοσ.

Ας μην ξεχνάμε ότι η 295 δεν είναι single GPU όπως η 5870 ή η GTX285 :P

Για dual GPU αναμονή την 5870Χ2 που θα βγεί σε 3 εβδομάδες.

Και μέχρι τότε θα έχουν βγει και οι 9.10 drivers (για W7). Και όχι beta modified 8.66 που χρησιμοποιούν σε όλα τα τεστ. (Ενώ έχουμε 9.9 για τις άλλες κάρτες).

Σχετικά, μήπως θα ήταν καλά να πάρετε από εξωτερικό-Αγγλία;

Γιατί εδώ (με την σημερινη ισοτημία), οι 5870 έχουν κάτω απο 300 ευρώ.

Πάντως μιάς και δημιουργείται ιστορικό, βλέπω η 5870 ως προϊόν ότι ήταν και η 8800GTX η οποία ακόμα και σήμερα ανταποδίδει αξιοπρεπώς. Και το GTX300 θα είναι ισάξια αποτυχία του HD2900/2600 με αρκετούς μήνες καθηστέρηση.

Κλείνωντας, δεν βλέπω τον λόγο να αναβαθμίσω από τις δύο 4890 που έχω, (μου στοίχισαν κάτω από 180 λίρες μαζί), μιάς και όλα τα παιχνίδια είναι console ports και η τεχνολογία τους θα είναι ίδια μέχρι 2012-13 που οι νέες κονσόλες θα βγουν. Ακόμα και το επόμενο Crysis είναι console port. :lol:

Δημοσ.

Eγω πάντως έστειλα mail στο ε-σοπ κ με τη λέξη ΙΝΚΑ μέσα που μα είστε σίγουροι οτι είναι το μόνο που δε θέλουν να τους βάλει στο μάτι.Το εχω κάνει κ άλλες φορές κ μου απάντησαν άλλα ντ άλλων αλλά ντόρος να γίνεται.

Δημοσ.
Ας μην ξεχνάμε ότι η 295 δεν είναι single GPU όπως η 5870 ή η GTX285 :P

Για dual GPU αναμονή την 5870Χ2 που θα βγεί σε 3 εβδομάδες.

Και μέχρι τότε θα έχουν βγει και οι 9.10 drivers (για W7). Και όχι beta modified 8.66 που χρησιμοποιούν σε όλα τα τεστ. (Ενώ έχουμε 9.9 για τις άλλες κάρτες).

Σχετικά, μήπως θα ήταν καλά να πάρετε από εξωτερικό-Αγγλία;

Γιατί εδώ (με την σημερινη ισοτημία), οι 5870 έχουν κάτω απο 300 ευρώ.

Πάντως μιάς και δημιουργείται ιστορικό, βλέπω η 5870 ως προϊόν ότι ήταν και η 8800GTX η οποία ακόμα και σήμερα ανταποδίδει αξιοπρεπώς. Και το GTX300 θα είναι ισάξια αποτυχία του HD2900/2600 με αρκετούς μήνες καθηστέρηση.

Κλείνωντας, δεν βλέπω τον λόγο να αναβαθμίσω από τις δύο 4890 που έχω, (μου στοίχισαν κάτω από 180 λίρες μαζί), μιάς και όλα τα παιχνίδια είναι console ports και η τεχνολογία τους θα είναι ίδια μέχρι 2012-13 που οι νέες κονσόλες θα βγουν. Ακόμα και το επόμενο Crysis είναι console port. :lol:

Αποτυχια το GT300?Μαλιστα.....

Δημοσ.
Eγω πάντως έστειλα mail στο ε-σοπ κ με τη λέξη ΙΝΚΑ μέσα που μα είστε σίγουροι οτι είναι το μόνο που δε θέλουν να τους βάλει στο μάτι.Το εχω κάνει κ άλλες φορές κ μου απάντησαν άλλα ντ άλλων αλλά ντόρος να γίνεται.

Στο ΙΝΚΑ έχουν ειδικό φάκελο μόνο για το eshop :lol:

Όποιος θέλει ας πάρει τηλ να ρωτήσει, με το που θα ακούσουν eshop στο ΙΝΚΑ θα τακτοποιήσουν αμέσως την υπόθεση σας!

Δημοσ.
δεν σας καταλαβαίνω .. gtx 295 440 euro.. e shop lei oti 5870 379 euro.. τι ειναι το προβλιμα ?

e shop ξερει τι κανει..

5 και να πουλήσει ειναι κέρδος μεχρι να ερθουν real prices..

τα ελληνικά δι' αλληλογραφίας τα έμαθες :lol::lol::lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...