Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Ε ενταξει αν το πει ο ιδιος ο Θεος τοτε οκ, θα πιστεψω όχι αν δεν δώσει review
ikaruga24 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=234555 Μετα απο αυτο δεν νομιζω να χρειαζομαστε τιποτε παραπανω να δουμε χεχε. Μεχρι φυσικα να δουμε τα πρωτα νορμαλ reviews μολις βγουν οι καρτες αυριο-μεθαυριο.
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Αμα λεω εγω 5850>285...... η 5870 ειναι μια σταλα κατω απο την 295 Αντε ελπιζω αυριο να γινουν και τα official επιτελους benchmarks.....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=234555 Μετα απο αυτο δεν νομιζω να χρειαζομαστε τιποτε παραπανω να δουμε χεχε. Μεχρι φυσικα να δουμε τα πρωτα νορμαλ reviews μολις βγουν οι καρτες αυριο-μεθαυριο. αυτά τα έχουμε ξαναδεί, δεν έχει postάρει κάτι καινούριο...είναι ότι έχει βγει στο net από διάφορα sites... κοινώς χρειαζόμαστε πολλά παραπάνω...
Ailuros Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Αμα λεω εγω 5850>285......η 5870 ειναι μια σταλα κατω απο την 295 Αντε ελπιζω αυριο να γινουν και τα official επιτελους benchmarks..... 5850 == 285 5870 = 285+ ~40% Για να τελειώνουμε με αυτήν την ιστορία και ο πιο πάνω συσχετισμός θα έχει άλλες διακυμάνσεις με νεότερους οδηγούς.
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 5850 == 2855870 = 285+ ~40% Για να τελειώνουμε με αυτήν την ιστορία και ο πιο πάνω συσχετισμός θα έχει άλλες διακυμάνσεις με νεότερους οδηγούς. 5850==285 και με 8χΑΑ?
Ailuros Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 5850==285 και με 8χΑΑ? 'Οχι φυσικά. Αλλά δεν θα κάτσω να γίνω παπαγάλος του marketing καμιάς εταιρίας. Αν λοιπόν οι 8xMSAA επιδόσεις είναι ο μοναδικός γνώμονας τότε θα ευλογήσω και τις διαφορές επιδόσεων σε οποιοδήποτε χαζοπαίχνιδο χρησιμοποιεί εκτενή physics effects και οι Radeon αναγκάζονται να απασχολήσουν την CPU για αυτό. Το γελοίο της υπόθεσης είναι όταν πρωτομιλήσαμε για περισσότερα των 4χ δειγμάτων εξομάλυνσης οι περισσότεροι απαξιώνανε ότι δεν βλέπουν καμιά διαφορά, άποψη που φυσικά ήμουν εναντίον ευθύς εξαρχής. Ελπίζω ωστόσο όσοι το χρησιμοποιείτε σαν επιχείρημα να το χρησιμοποιήσετε εκτενέστατα στο μέλλον και να μην χρειάζετε να πείσετε τον εαυτό σας ότι βλέπετε τεράστια διαφορά.
ikaruga24 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Εγω θα το πω παντως οτι απο καθολου σε 4χ βλεπω διαφορα, απο 4χ σε 8χ δεν βλεπω διαφορα τουλαχιστον στα 1680 που παιζω.
Ailuros Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Εγω θα το πω παντως οτι απο καθολου σε 4χ βλεπω διαφορα, απο 4χ σε 8χ δεν βλεπω διαφορα τουλαχιστον στα 1680 που παιζω. Το θέμα είναι ότι οι περισσότερες επιφάνειες που θέλουν εξομάλυνση ήδη εξομαλύνονται με 4 δείγματα. ΄Οσα δείγματα από κει και πάνω τόσο περισσότερο εξομαλύνονται οι μικρότερες λεπτομέρειες. Αλλιώς η διαφορά μεταξύ 2x & 4x είναι τεράστια σε σχέση μεταξύ 8x & 16xAA. Αν παίξεις ένα παιχνίδι που έχει λεπτά ηλεκτροφόρα σύρματα πάνω απ΄το κεφάλι σου η διαφορά σε αυτό θα είναι μεγάλη στα 8xMSAA απλά θα πρέπει να πάει το μάτι σου εκεί. Και δεν είναι καν το ζήτημα αν το βλέπεις ή όχι, το ζήτημα είναι αν το χρησιμοποιείς σαν επιχείρημα ή όχι και να μην το χρησιμοποιείς.
ikaruga24 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Ε τοτε απλα θα πω οτι δεν ειναι και κατι που με καιει. Απο την τιμη θα εξαρτηθουν ολα. Δεν νομιζω πως το "εχει τρελες επιδοσεις με 8χ" να αποτελει δυνατο επιχειρημα για την δικη μου περιπτωση. Αν ομως μου πεις οτι, παραδειγμα, η GTX360 εχει χειροτερες επιδοσεις σε 8χΑΑ απο την 5870 και εχει τα ιδια λεφτα τοτε σαφως και θα το βαλω μεσα στη συγκριση για να καταλληξω σε μια καρτα. Στις λεπτομερειες κρυβεται η διαφορα αλλωστε.
sozz Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 κανενα παιχνιδι που να υποστηριζει psysx εχουνε βγαλει κοντρα??
tmjuju Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Καθώς βλέπω ότι αρκετοί συζητούν το physX θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι (α. εμένα τουλάχιστον δεν μου έχει φανεί απαραίτητο σε κάποιο παίγνιο. ) (έλεγα να τη το γράψω για να αποφύγω όποια flames – PLZ do not flame, εμένα δε) Β. DX11 => DX Compute Γ. OpenCL is around the corner Δ. Επίσης έχουμε πολλές φορές πει ότι όταν ένα παίγνιο είναι GPU bound (και ειδικά σε υψηλές αναλύσεις) τότε καλύτερα τα Physics να τρέχουν στο CPU. Τις επερχόμενες μέρες θα δούμε πολλά αντίστοιχα τεστ / benchmarks σε πολύ υψηλές αναλύσεις.
Ailuros Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Καθώς βλέπω ότι αρκετοί συζητούν το physX θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι (α. εμένα τουλάχιστον δεν μου έχει φανεί απαραίτητο σε κάποιο παίγνιο. ) (έλεγα να τη το γράψω για να αποφύγω όποια flames – PLZ do not flame, εμένα δε) Β. DX11 => DX Compute Γ. OpenCL is around the corner Δ. Επίσης έχουμε πολλές φορές πει ότι όταν ένα παίγνιο είναι GPU bound (και ειδικά σε υψηλές αναλύσεις) τότε καλύτερα τα Physics να τρέχουν στο CPU. Τις επερχόμενες μέρες θα δούμε πολλά αντίστοιχα τεστ / benchmarks σε πολύ υψηλές αναλύσεις. Μέχρι να ξεκινήσουν οι δημιουργοί να χρησιμοποιούν το ένα, το άλλο και το παράλλο για μάντεψε ποιά μέθοδο hardware accelerated physics έχει μέχρι στιγμής το προβάδισμα. ΄Οταν η γιαγιά αποκτήσει καρούλια τότε ίσως να πω ότι είναι τρόλλει. ΄Οσων αφορά την χρησιμότητά τους: δώσε μου ένα καλό racing sim με όσο το δυνατόν αληθοφανή physics και με αγόρασες. Το θέμα είναι που να το βρεις. Στην πλειοψηφία κάνεις 10 τούμπες με το αμάξι και σε αφήνει να τρέχεις ακάθεκτος με 300 χιλιόμετρα την ώρα....πφφφφφφφφφφ Πίσω στο ουσιαστικό θέμα: http://www.pcgameshardware.de/aid,695636/Radeon-HD-5870-Offenbar-nur-geringe-Stueckzahlen-zum-Start-im-Endkundenhandel/Grafikkarte/News/ Βαριέμαι να ψάξω αν υπάρχει αγγλική εκδοχή του άρθρου. Κοντολογής αν αληθεύει και απορροφήσει η Dell την πλειοψηφία της πρώτης παρτίδας 5870 για τα PC της θα είναι αρκετά δυσεύρετες στην αρχή μιας και θα διατεθεί μόλις το 10% της πρώτης παραγωγής στην ελεύθερη αγορά.
john2gr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Μπορείς να δοκιμάσεις το Richard Burns Rally . Χαλαρά από τα καλύτερα Physics σε rally game και εντελώς sim φάση. Τίποτα δεν το έχει φτάσει μέχρι στιγμής IMO
ikaruga24 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Ailure το θελεις το GTR2 σου βλεπω χαχαχαχχα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.