Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Ελα μου ΝΤΕ αυτο περιμενω κι εγω πώς και πως.. Απο κανα αξιοπιστο site. Κι οχι απο fud ή απο... την ιδια την Ati.
Ailuros Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Κανα νεο benchmark για τις 58χχ? Γειά σας. Σας μιλάει ο αυτόματος τηλεφωνητής της advanced micro devices. Για πληροφορίες σχετικά με τις CPU μας πιέστε ένα. Για πληροφορίες σχετικά με τις GPU μας πιέστε δύο. Για πληροφορίες σχετικά με την σειρά Evergreen παρακαλούμε αναμείνατε στο ακουστικό σας μέχρι της 23 Σεπτεμβρίου 2009. Ευχαριστούμε που καλέσατε... beep beep beep beep beep beep
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Μα καλα το NDA ληγει ακριβως στο release date? Αλλες φορες ειχαμε αν οχι official reviews, τουλαχιστον reviews με samples ή pre-samples "αρκετο" καιρο πριν... Και μαλιστα σε καταξιωμενα site οπως το guru3d κτλ.. γκρρ τα νευρα μου!
john2gr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Μην είσαι τόσο καχύποπτος ρε συ . Όπως είπα, έχουν κάνει μαμακία στο Shift και τα PhysX effects τα επεξεργάζεται η CPU (αντί της GPU):
grimpr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Johnny boy, μιας και έχεις θέμα από οτι φαινετε με το Shift, δεν ανοίγεις ένα thread ξεχωριστό και να το λύσεις εκεί καλύτερα;
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Οτι κρατανε πολυ καλα με ΑΑ οι 58χχ ειναι απο τα σιγουρα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 seriously αν δεν δω review από αξιόπιστο site δεν πιστεύω ούτε τον Θεό...
linuxovios Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Εντάξει ρε παιδιά χαλαρώστε. Ούτως ή άλλως θα βγουν ΠΡΩΤΑ τα reviews και ΜΕΤΑ θα είστε σε θέση να αγοράσετε (λογικά δε θα υπάρχουν κάρτες στην αγορά πριν τη λήξη του NDA και των reviews)... Κυριακή κοντή γιορτή...
caution Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 seriously αν δεν δω review από αξιόπιστο site δεν πιστεύω ούτε τον Θεό... Εγώ και review να βγει - με τον Θεό still...
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Λογικα αφου αυριο βγαινει θα πρεπει να δουμε και review.....
ikaruga24 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 seriously αν δεν δω review από αξιόπιστο site δεν πιστεύω ούτε τον Θεό... Ε ενταξει αν το πει ο ιδιος ο Θεος τοτε οκ, θα πιστεψω Παντως εχουμε δει πολλα μεχρι τωρα που στο περιπου συμφωνουν οι επιδοσεις οποτε περιμενω εκει να βρισκεται η καρτουλα (περιπου σε GTX295 επιπεδα). Αυτο που με ενδιαφερει περισσοτερο να δω παντως ειναι το idle power consumption γιατι η τωρινη μου 4870 παιζει να τρωει 4 φορες περισσοτερο σε idle απο την 5850.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.