Προς το περιεχόμενο

ATI σειρά 5000 - 10 Σεπτεμβρίου!!!

linuxovios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Ελα μου ΝΤΕ αυτο περιμενω κι εγω πώς και πως.. Απο κανα αξιοπιστο site. Κι οχι απο fud ή απο... την ιδια την Ati.

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Κανα νεο benchmark για τις 58χχ?

Γειά σας. Σας μιλάει ο αυτόματος τηλεφωνητής της advanced micro devices. Για πληροφορίες σχετικά με τις CPU μας πιέστε ένα. Για πληροφορίες σχετικά με τις GPU μας πιέστε δύο. Για πληροφορίες σχετικά με την σειρά Evergreen παρακαλούμε αναμείνατε στο ακουστικό σας μέχρι της 23 Σεπτεμβρίου 2009.

Ευχαριστούμε που καλέσατε... beep beep beep beep beep beep

• Moderators
Δημοσ.

Μα καλα το NDA ληγει ακριβως στο release date? Αλλες φορες ειχαμε αν οχι official reviews, τουλαχιστον reviews με samples ή pre-samples "αρκετο" καιρο πριν... Και μαλιστα σε καταξιωμενα site οπως το guru3d κτλ..

γκρρ τα νευρα μου!

Δημοσ.

Μην είσαι τόσο καχύποπτος ρε συ ;). Όπως είπα, έχουν κάνει μαμακία στο Shift και τα PhysX effects τα επεξεργάζεται η CPU (αντί της GPU):

x73fjidzf6dssg186dqt.jpg

6sx0wxgqzmzl9kfstu0a.jpg

3a8edm9ky1znm9adiyg5.jpg

Δημοσ.

Johnny boy, μιας και έχεις θέμα από οτι φαινετε με το Shift, δεν ανοίγεις ένα thread ξεχωριστό και να το λύσεις εκεί καλύτερα;

Δημοσ.

Εντάξει ρε παιδιά χαλαρώστε. Ούτως ή άλλως θα βγουν ΠΡΩΤΑ τα reviews και ΜΕΤΑ θα είστε σε θέση να αγοράσετε (λογικά δε θα υπάρχουν κάρτες στην αγορά πριν τη λήξη του NDA και των reviews)...

Κυριακή κοντή γιορτή...

Δημοσ.
seriously αν δεν δω review από αξιόπιστο site δεν πιστεύω ούτε τον Θεό...

Ε ενταξει αν το πει ο ιδιος ο Θεος τοτε οκ, θα πιστεψω :lol:

Παντως εχουμε δει πολλα μεχρι τωρα που στο περιπου συμφωνουν οι επιδοσεις οποτε περιμενω εκει να βρισκεται η καρτουλα (περιπου σε GTX295 επιπεδα). Αυτο που με ενδιαφερει περισσοτερο να δω παντως ειναι το idle power consumption γιατι η τωρινη μου 4870 παιζει να τρωει 4 φορες περισσοτερο σε idle απο την 5850.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...