Προς το περιεχόμενο

ATI σειρά 5000 - 10 Σεπτεμβρίου!!!

linuxovios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

σε Vista γαμιέται το σύμπαν ειδικά για χρήστες GTXyyy, σε άλλους κολλάει το fan και δεν ανεβάζει στροφές όταν παίζεις games, σε άλλους αναβοκατεβάζει τα clocks (2d mode & 3dmode) με αποτέλεσμα να υπάρχουν glitches ή να crashάρουν games, σε άλλους δεν κατεβάζει τα clocks όταν είναι σε 2dmode με αποτέλεσμα να υπάρχουν μεγαλύτερες θερμοκρασίες και κατανάλωση στα windows, σε άλλους δεν ανέβαζει τα clocks όταν είναι σε 3dmode με αποτέλεσμα να υπάρχει μειωμένη απόδοση στα games...

ένα μπουρδέλο η κατάσταση ειδικά με τους 190.62...

Δημοσ.

Ποοοοο ρε φίλε τι μου είπες τώρα???? Εγώ με τα 7 λες να είμαι οκ??? Το θέμα είναι βασικά να τσεκάρω θερμοκρασίες...όσο για low performance δεν πρόσεξα κάτι παρά μόνο στο call5 που παλιά με ΧΡ ήταν καρφωμένα τα 91 fps και τώρα έχω διακυμάνσεις και σε κάποια φάση έτρωγα και κάτι bsod..

• Super Moderators
Δημοσ.

βάλε κάνα Rivatuner ή κάνα EVGA Precision για να βλέπεις τα clocks αλλά και το fan...αν αλλάζουν αν μένουν σταθερά και σε τι επίπεδα είναι γενικότερα

Δημοσ.

Μια ερώτηση ρε guys...κάθε φορά που θέλω να κάνω update τους drivers της nvidia πρέπει να σβήνω πρώτα τους παλιούς??? Γιατί εγώ τόσον καιρό τους περνάω από πάνω...:/

Δημοσ.
Μια ερώτηση ρε guys...κάθε φορά που θέλω να κάνω update τους drivers της nvidia πρέπει να σβήνω πρώτα τους παλιούς??? Γιατί εγώ τόσον καιρό τους περνάω από πάνω...:/

ναι..μην τους περνάς απο πάνω διότι μια φορά θα γίνει η λαλακία και θα κολλήσει το σύμπαν στο pc...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:04 ----------

ρε παιδια μηπως ειστε λιιιιιγο εκτος θεματος?

ε καλά και εσύ μην κάνεις έτσι:lol:

Δημοσ.
βάλε κάνα Rivatuner ή κάνα EVGA Precision για να βλέπεις τα clocks αλλά και το fan...αν αλλάζουν αν μένουν σταθερά και σε τι επίπεδα είναι γενικότερα

να σε ρωτησω σε ποια ακριβως παιχνιδια παρατηρησες τα προβληματα με τους 190.62 ?

Γιατι και εγω αυτους εχω βαλει αλλα ακομα δεν τους εχω τεσταρει .Δεν νομιζω σε ολα τα games να παρουσιαζουν προβλημα .

Δημοσ.

ναι οκ man το βρηκα.Τωρα πχ που ειμαι σε 2dmode τα core ειναι στα 301 και τα δυο.Θα βαλω κανενα παιχνιδι να δω.Βασικα θελω να σε ρωτησω σε ενα game πρεπει να ειναι τα ρολογια κολλημενα στο τερμα μονιμως δηλαδη για μενα στα 576 ? Ή μηπως παιζει λιγο να κατεβαινουν και μετα να ξανανεβαινουν ?Θελω να δω δηλαδη ποιο ειναι το σωστο .

• Super Moderators
Δημοσ.

κανονικά πρέπει να είναι μόνιμα στο τέρμα όσο έχεις maximized το game, αν κάνεις alt tab λογικά θα πέσουν σε 2D, αλλά από το γράφημα θα καταλάβεις αν ανέβηκαν και αν έπεσαν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...