Προς το περιεχόμενο

ATI σειρά 5000 - 10 Σεπτεμβρίου!!!

linuxovios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγώ όπως το βλέπω θα την σκίσει την 295.....Τουλάχιστον με ΑΑ

μάλιστα....

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:10 ----------

Οχι αφου λεγαμε λιγο ποιο κατω ετσι την περιμενα αλλα τελικα φενεται και ακομα καλυτερη.....Μεσος Ορος

τι έλεγες?:P

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:15 ----------

Καλυτερη απο μια 295 θα ειναι λεμε......

:lol::lol::lol: ....κοινώς όταν κυκλοφορήσουν επίσημα στην αγορά τότε μόνο θα δούμε τις πραγματικές επιδόσεις...εγώ προς το παρόν εμπιστεύομαι τον ailouros που έχει πει ότι θα είναι ένα κλικ κάτω απο την 295...

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και γιατι χερεσαι τοσο....Προφανως εισαι nvidia fanboy.....

Ετσι και αλλιως εγω 5850 σκεφτομαι να παρω οποτε δεν με πολυ ενδιαφερει για την 5870......

Δημοσ.

αμα δεν βγαλουνε και οι nvidia τις καρτες για να δεις ποιες απο ολες να παρεις δεν νομιζω οτι πρεπει να κανεις με το που θα βγουνε οι καινουργιες καρτες της ati αγορα :)

αν κοντραριζετε η 5870 την gtx 295 φανταστειτε τι θα γινει με της νεες nvidia :P

Δημοσ.
Και γιατι χερεσαι τοσο....Προφανως εισαι nvidia fanboy.....

Ετσι και αλλιως εγω 5850 σκεφτομαι να παρω οποτε δεν με πολυ ενδιαφερει για την 5870......

nope και εγώ αυτή θα χτυπήσω κατά το νοέμβρη αν έχει πέσει στα 200..και είμαι fanboy του ανταγωνισμού που ρίχνει τις τιμές;) ...και δε χαίρομαι απλά όταν λέμε κάτι και μετά το αλλάζουμε καλό είναι να το παραδεχόμαστε και όχι σχόλια του τύπου είσαι fanboy που δεν έχουν ουδεμία βάση...

Δημοσ.

Όταν είχε βγεί η 4870 νομίζω ότι πάλι ήταν ένα κλικ κάτω απο το αντίστοιχο flag product της Nvidia aka 9800GX2, παρόλα αυτά η 4870 θεωρήθηκε κάτι το επαναστατικό... Δεν θεωρώ σωστό να συγκρίνουμε άμεσα single με dual gpu κάρτες , παίζουνε και άλλα πράγματα με τις dual gpus όπως microstuttering,θερμοκρασίες,φασαρία κτλπ. Όλα θα κριθούνε στην τιμή και αν η 5870 κάνει 400 euro δεν θα πετύχει το performance/price που πέτυχε με το RV770 , βλέπουμε...

Δημοσ.
αμα δεν βγαλουνε και οι nvidia τις καρτες για να δεις ποιες απο ολες να παρεις δεν νομιζω οτι πρεπει να κανεις με το που θα βγουνε οι καινουργιες καρτες της ati αγορα :)

αν κοντραριζετε η 5870 την gtx 295 φανταστειτε τι θα γινει με της νεες nvidia :P

Την αναβαθμιση οπως ειπε και ο ailuros την κανεις οταν νομιζεις πως ειναι αναγκη στην προκειμενη περιπτωση για μενα ειναι αναγκη μια νεα GPU....Και αυτο το περιμενε σταματηστε το γιατι αμα παμε ετσι ολο θα περιμενεις......Και μην εισαι τοσο σιγουρος για το GT300 κανενας δεν ξερει ακομα αν θα πετυχει η οχι....

• Super Moderators
Δημοσ.
Όταν είχε βγεί η 4870 νομίζω ότι πάλι ήταν ένα κλικ κάτω απο το αντίστοιχο flag product της Nvidia aka 9800GX2

όχι δεν ήταν ακριβώς ένα click κάτω από την 9800GX2, ήταν περισσότερα :P

Δημοσ.
Την αναβαθμιση οπως ειπε και ο ailuros την κανεις οταν νομιζεις πως ειναι αναγκη στην προκειμενη περιπτωση για μενα ειναι αναγκη μια νεα GPU....Και αυτο το περιμενε σταματηστε το γιατι αμα παμε ετσι ολο θα περιμενεις......Και μην εισαι τοσο σιγουρος για το GT300 κανενας δεν ξερει ακομα αν θα πετυχει η οχι....

απο οτι θυμαμε εχεις μια 8800 gt(αν κανω λαθος ανθρωποι ειμαστε)

την αναβαθμισει περα απο το crysis ποιος ειναι ο αλλος λογος??:P

και δεν θα δεις τα επιθυμητα αποτελεσματα :-(

Δημοσ.

Υπάρχει έστω και ένας σοβαρός λόγος να διαφωνείτε για τριχοτομήσεις; Δεν υπάρχει ούτε ΕΝΑ δίλημμα εδώ. Θέλω να αναβαθμίσω την κάρτα γραφικών μου σύντομα; Μου κάνει σε τιμή/απόδοση η 5850; Ναι; Ωραία την αγοράζω και τέλος η ιστορία.

Να στο ξαναπώ ότι η D12U είναι έξω από τα βαλάντια που θες να διαθέσεις ή το κατάλαβες την περασμένη φορά; Αν ισχύει το πεδίο επιδόσεων που ακούγεται αυτή τη στιγμή δεν την βλέπω για κάτω από $500 τιμή εκκίνησης αν όχι και παραπάνω. Την 5870Χ2 θα ανταγωνιστεί που θα φτάσει και αυτή την τιμή εκκίνησης των $599.

Δημοσ.
Δεν βγηκαν και τοσο καλες τελικα.....Αλλα και παλι μια 5850 δεν θα με χαλαγε μιας που εχει τις επιδοσεις μιας 285 και X11

Πιστευω αξιζει για να παιξεις τα απειρα DX11 games που υπαρχουν.

NOT

• Super Moderators
Δημοσ.
Πιστευω αξιζει για να παιξεις τα απειρα DX11 games που υπαρχουν.

NOT

το θέμα είναι ότι θα έχει άψογες επιδόσεις σε DX9.0c & DX10, ποιος το χέζει το DX11...

Δημοσ.
το θέμα είναι ότι θα έχει άψογες επιδόσεις σε DX9.0c & DX10, ποιος το χέζει το DX11...

΄Ελα μου ντε. Από την άλλη όμως αν έχεις σαν καταναλωτής στο ένα χέρι μια DX10 και στο άλλο χέρι μια DX11 κάρτα με συγκρίσιμη τιμή/απόδοση αμφιβάλλω αν θα επιλέξεις την Χ10 λύση, έστω κι αν είναι καθαρά ψυχολογικοί οι λόγοι.

Δημοσ.
Υπάρχει έστω και ένας σοβαρός λόγος να διαφωνείτε για τριχοτομήσεις; Δεν υπάρχει ούτε ΕΝΑ δίλημμα εδώ. Θέλω να αναβαθμίσω την κάρτα γραφικών μου σύντομα; Μου κάνει σε τιμή/απόδοση η 5850; Ναι; Ωραία την αγοράζω και τέλος η ιστορία.

Αφτο λεω :-)

Δημοσ.

Αφτο λεω :-)

ΦΦΦΦΦΦφφφφφφφφφ.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...