swiftech Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 πανω απο 1920 ποιος παιζει? αλλα και παλι δεν μου λεει κατι σαν αποδοση για καποιον που εχει 295 ετσι οχι για καποιον με αλλη καρτα..
ikaruga24 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Σκεψου οτι μιλαμε για beta drivers και για single καρτα DX11. Σκεψου επισης οτι μιλαμε και για φθηνοτερη καρτα. Μπορει να μην χρειαζεται να πας σε αυτην αλλα σκεψου οτι δεν ειναι και η γρηγοροτερη απο τις καινουργιες, ειναι στη μεση ενω η GTX295 ειναι οτι ποιο γρηγορο της τωρινης γενιας. Εντυπωσιακο αποτελεσμα οπως και να εχει. Αναμενουμε περισσοτερα τεστ.
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ όπως το βλέπω θα την σκίσει την 295.....Τουλάχιστον με ΑΑ
swiftech Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 εγω θα περιμενω την 5870Χ2 παντως αλλα μιλαμε για αλλαγη γενιας οποτε δεν θα επρεπε να εσπερνε?
d3m0n Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Θα συμφωνήσω με swiftech.Εγώ προσωπικά τα αποτελέσματα τα περίμενα καλύτερα.
ntinos19 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 πράγματι αν σκεφτείς οτι είναι η πρώτες κάρτες τις νέας γενιάς είναι καλά, για beta drivers δεν ξέρω... αν είναι πράγματι beta τότε στους επόμενους drivers θα δούμε καλύτερη απόδοση.
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ από την 5850 είμαι αρκετά ικανοποιημένος....Την σκιζει για τα καλα την 285 και με 8χΑΑ+ η 285 είναι ανύπαρκτη μπροστά στην 5850
ikaruga24 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Μονη καρτα στη στη μεση απο τις αρχικες 3 που θα υπαρχουν που ειναι πανω κατω σαν την GTX295 με DX11 και αρκετη δυναμη ετοιμη για ξεκλειδωμα με drivers (δεν ξερω για εσενα αλλα εγω εχω κερδισει τρελη δυναμη ως τωρα στην 4870 μου σε σχεση με το πως ηταν στην αρχη) νομιζω πως "σπερνει". Ειδικα μετα το βιντεακι με την Cry Engine 3 επαθα πλακα. Θα πρεπει να δουμε τωρα και απο πλευρας Nvidia τι γινεται αλλα προς το παρον η επιδοσεις της καρτας δειχνουν ακριβως εκει που περιμενα.
d3m0n Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Καλά μην κρίνεται από τα benches της AMD/ATi,μπορεί να έχουν "φουσκώσει" και λίγο τα νούμερα...
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Μονη καρτα στη στη μεση απο τις αρχικες 3 που θα υπαρχουν που ειναι πανω κατω σαν την GTX295 με DX11 και αρκετη δυναμη ετοιμη για ξεκλειδωμα με drivers (δεν ξερω για εσενα αλλα εγω εχω κερδισει τρελη δυναμη ως τωρα στην 4870 μου σε σχεση με το πως ηταν στην αρχη) νομιζω πως "σπερνει". Ειδικα μετα το βιντεακι με την Cry Engine 3 επαθα πλακα. Θα πρεπει να δουμε τωρα και απο πλευρας Nvidia τι γινεται αλλα προς το παρον η επιδοσεις της καρτας δειχνουν ακριβως εκει που περιμενα. η 5850 περίμενα να είναι πάνω κάτω με την 285 αλλά τελικά φένεται πώς την σκίζει αλλά ας μην είμαστε και τόσο σίγουροι ακόμα μιας και δεν είναι καν released οι καρτες ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:40 ---------- Καλά μην κρίνεται από τα benches της AMD/ATi,μπορεί να έχουν "φουσκώσει" και λίγο τα νούμερα... Εάν τα είχε φουσκώσει δεν θα έχανε σε κανένα game...Και παίζουν πολλά με τους drivers όπως έιπα δηλαδή με 4χΑΑ η 285 ειναι μπροστά ενώ με 8χΑΑ η ATI έιναι Way Better....
ikaruga24 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Καλά μην κρίνεται από τα benches της AMD/ATi,μπορεί να έχουν "φουσκώσει" και λίγο τα νούμερα... Τα συγκεκριμενα δεν ειναι οπως φενεται.
konstantinos77 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 ολοι ατι θα παρουμε...μεχρι να βγουν οι καινουργιες nvidia βεβαιως βεβαιως
john2gr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Στα βαριά παιχνίδια που καίγονται οι περισσότεροι πάντως (ArmA2 (που δεν υπάρχει), Clear Sky και Crysis), τα πράγματα είναι αναμενόμενα. Γι αυτό λέγαμε ότι δεν έχει νόημα να κοιτάει για αναβάθμιση όποιος έχει μια GTX295, οι υπόλοιποι εννοείται ότι συμφέρει να πάνε στην 5870 ή να περιμένουν και την πρόταση της Nvidia
outlaw star Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Στα βαριά παιχνίδια που καίγονται οι περισσότεροι πάντως (ArmA2 (που δεν υπάρχει), Clear Sky και Crysis), τα πράγματα είναι αναμενόμενα. Γι αυτό λέγαμε ότι δεν έχει νόημα να κοιτάει για αναβάθμιση όποιος έχει μια GTX295, οι υπόλοιποι εννοείται ότι συμφέρει να πάνε στην 5870 ή να περιμένουν και την πρόταση της Nvidia ε αυτό θα έλειπε ρε john να έχεις σκάσει πριν ένα χρόνο μια 500αρού για κάρτα και να πρέπει να την αλλάξεις τόσο σύντομα(ξέρω-ξέρω υπάρχουν παραδείγματα πανάκριβων καρτών που βγήκε μάπα το καρπούζι στο παρελθόν)
Drop_Dead Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Κανα release date εχουμε για τις ΑΤΙ ? Mεχρι τελη σεπτεμβριου θα βγει παντος ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.