Προς το περιεχόμενο

ATI σειρά 5000 - 10 Σεπτεμβρίου!!!

linuxovios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
αν και ειναι τα πρωτα benchs εγω βλεπω οτι θες 3 way CF για να πεις οτι εχεις καρτα αρκετα καλυτερη απο την 295..

για μενα μετρανε και τα benchs περισσοτερο παρα τα παιχνιδια που ευνοουν μια την μια μια την αλλη..

αμα εχεις μια 295 ποσο μαλλον κανα quad sli ποσσες 5870 να θες?

ευτυχως που εχει ανακοινωθει η 5870Χ2 για τα μεσα Οκτωμβριου.. ενα μηνα δηλαδη

Βασικα απο αυτα μονο το crysis benchmark ειναι καλα γιατι οπως ειπαμε εκει θα κριθουνε τα νεα << τερατα >>

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
να ειναι τερατα ομως εχει τερατακια..

When compared to GeForce GTX 295, its performance ranges between -25 percent (25% slower) to 95 percent (almost 2x faster), another broad range.!!!!!!

1vs1

source: http://www.techpowerup.com/103786/First_Radeon_HD_5870_Performance_Figures_Surface.html (ναι, μη τα ξαναλέμε, το Link που έδωσες!!!)

Δημοσ.
Βασικα απο αυτα μονο το crysis benchmark ειναι καλα γιατι οπως ειπαμε εκει θα κριθουνε τα νεα << τερατα >>

Τα πρώιμα αποτελέσματα στο Crysis πάντως δεν είναι ενθαρρυντικά για όσους χτυπιόσασταν να τρέχει με minimum 50fps :P

Δημοσ.

και εγω ατι θα παρω αν και εχω την 295 μην νομιζεις οτι εχω κανα κολλημα με την ατι

αλλα μην ψαρωνεις δες τις διαφορες απο την 4870Χ2.. το 95% θα ειναι σε κανα ατι παιχνιδι..

Δημοσ.
εγω περιμενα καμια αξιολογη αυξηση επιδοσεων..

Κατσε να κανει κανα guru3d review και μην βιαζεσαι γιατι οπως ειπα ειναι λιγο περιεργα τα results......Crysis παιζει που....ια

Ασε ρε στο cold WAW με 4χΑΑ και 16χΑF η 5850 ειναι πισω απο την 285 και με την 8χΑΑ την ξεσκιζει

Γιαυτο λεω κατι παιζει......

Δημοσ.
παντως απο την 5870Χ2 σε CF περιμενω αξιολογα πραγματα γιατι η nvidia απο οτι φαινεται θα αργησει λιγο

Κατι παιζει με τους drivers στο crysis πχ η 5850 με 2χΑΑ ειναι αρκετα καλυτερη απο την 285 και στο 4χΑΑ ειναι πισω???

Δημοσ.

αυτο που βλεπω και με απογοητευει εντελως ειναι η συγκριση με την λιγη 4870Χ2 που οριακα ειναι μαλλον καλυτερη στο performance test

και η απουσια μαλλον οχι τυχαια της κορυφαιας καρτας 295

post-123778-12906302414_thumb.jpg

Δημοσ.
αυτο που βλεπω και με απογοητευει εντελως ειναι η συγκριση με την λιγη 4870Χ2 και η απουσια μαλλον οχι τυχαια της κορυφαιας καρτας 295

Μαλλον δεν ειδες παρακατω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...