Προς το περιεχόμενο

ATI σειρά 5000 - 10 Σεπτεμβρίου!!!

linuxovios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σε ότι αφορά τις τιμές, αν η 5870 σπέρνει και είναι εμφανώς καλύτερη από την GTX285 και κοστίζει 400 euro, δεν είναι δυνατό σε 10-15 μέρες να μην απαντήσει με αναπροσαρμογή τιμών και η nvidia. Αλλιώς θα χάσει τρελό μερίδιο αγοράς.

Όσο για την κάρτα των 129$ που θα είναι καλύτερη από την 5870 των 399$ , ας γυρίσουν και από το άλλο πλευρό εκεί στην nvidia ....

Υ.Γ. Εγώ ούτως ή άλλως Nvidia θα αγοράσω γιατί έχω θέμα με το linux support της ATI, αλλά περιμένω πώς και πώς τις εξελίξεις για να ρίξει τιμές η nvidia :P

Καταρχην δεν ειναι στα 400 ειναι <400$ που σημαινει οτι μπορει και να ειναι στα 350$ δηλαδη 300 ευρα.....

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Σε ότι αφορά τις τιμές, αν η 5870 σπέρνει και είναι εμφανώς καλύτερη από την GTX285 και κοστίζει 400 euro, δεν είναι δυνατό σε 10-15 μέρες να μην απαντήσει με αναπροσαρμογή τιμών και η nvidia. Αλλιώς θα χάσει τρελό μερίδιο αγοράς.

Όσο για την κάρτα των 129$ που θα είναι καλύτερη από την 5870 των 399$ , ας γυρίσουν και από το άλλο πλευρό εκεί στην nvidia ....

Υ.Γ. Εγώ ούτως ή άλλως Nvidia θα αγοράσω γιατί έχω θέμα με το linux support της ATI, αλλά περιμένω πώς και πώς τις εξελίξεις για να ρίξει τιμές η nvidia :P

H GTX285 δεν συγκρινεται με την 5870 αλλα την 5850 οπου θα ειναι αρκετα πιο φτηνη..

Δημοσ.

Ναι παιδιά το έχω κάνω edit πριν απαντήσετε...

Πιστεύω ότι η 5870 θα κοστίζει γύρω στα 350 ευρώ και θα είναι οριακά έως πολύ καλύτερη από την 295

Δημοσ.

Πιστεύω ότι η 5870 θα κοστίζει γύρω στα 350 ευρώ και θα είναι οριακά έως πολύ καλύτερη από την 295

Αν ειναι αληθεια αυτο για το Crysis 43 fps average σε 1920x1200 4xAA 16xAF και 30 fps minimum ειναι αρκετα καλυτερη απο την gtx295......

Δημοσ.

Πληροφοριακα και χωρις παρεξηγηση, η φραση "οριακα εως πολυ καλυτερη" δεν ευσταθει....

Δημοσ.

Βρε ασε την φραση τωρα:lol:...

Το οτι μια μονη καρτα θα ειναι πολυ καλυτερη απ την διπλη καρτα 295GTX (Την 2η ναυαρχιδα την nvidia) δεν σου αρεσε χD ?

Εμενα μου φαινεται υπερβολικο αλλα benchmarks ειναι αυτα τι να πεις !?!

Τι bottleneck θα χει αραγε :fear::fear:

Δημοσ.
Το οτι μια μονη καρτα θα ειναι πολυ καλυτερη απ την διπλη καρτα 295GTX (Την 2η ναυαρχιδα την nvidia) δεν σου αρεσε χD ?

Το ότι η μία είναι μια(GTX295) Dx10 κάρτα σχετικά παλιάς αρχιτεκτονικής ενώ η 5870 θα είναι καινούργια τεχνολογία και αρχιτεκτονική δεν λέει κάτι;:o

Τι bottleneck θα χει αραγε :fear::fear:

Bottleneck σε σχέση με τι;;

Με έναν καλό 2core επεξεργαστή δεν θα υπάρχει πρόβλημα πόσο μάλλον με έναν 4core.

Δημοσ.
αν δεν γινουν μετρησεις απο "δικα" μας παιδια στις νεες καρτες, εγω δεν πιστευω τπτ!

έτσι αν δε παινέψεις το σπίτι σου(insomnia) θα πέσει και θα σε πλακώσει:lol:

Δημοσ.
Αν ειναι αληθεια αυτο για το Crysis 43 fps average σε 1920x1200 4xAA 16xAF και 30 fps minimum ειναι αρκετα καλυτερη απο την gtx295......

Αυτά σε τι settings λένε ότι τα πετυχαίνει, σε dx10 και very high ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...