Προς το περιεχόμενο

ATI σειρά 5000 - 10 Σεπτεμβρίου!!!

linuxovios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Mπορεί να πάει και Γενάρης αλλά πάντα για την μεγάλη γκουμουτσο-high end κάρτα (D12U) και όχι για τις μεσαίες για τις οποίες ουσιαστικά ρωτάς. Aπό κει και πέρα κατά την άνοιξη του 2010 θα εμφανιστούν λογικά οι πρώτες D3D11 μικρότερες κάρτες.

Παραπαει μακρια η βαλιτσα.....Επισης τι ειναι το D12U?Ενσωματωση GDDR5 στην NV......

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σας τσάκωσα.

Ailuros, είναι σίγουρο ότι οι εικόνες που έχουνε διαρρεύσει είναι οι 5870 και όχι οι Hemloks x2 ;

@Psycho_Warhead.

Ξέχασε το, η 5850 θα τιμολογείται ακριβώς όπως πρέπει με βάση τις επιδόσεις της απέναντι στα αντίστοιχα υπάρχον (GTXxxx) προϊόντα της Nvidia. Βλέπω πολλές GTX275-285 να αλλάζουν χέρια.

Δημοσ.
Σας τσάκωσα.

Ailuros, είναι σίγουρο ότι οι εικόνες που έχουνε διαρρεύσει είναι οι 5870 και όχι οι Hemloks x2 ;

Hemlock = 5870X2 και θα βγει κατά τον Νοέμβριο.

Ξέχασε το, η 5850 θα τιμολογείται ακριβώς όπως πρέπει με βάση τις επιδόσεις της απέναντι στα αντίστοιχα υπάρχον (GTXxxx) προϊόντα της Nvidia. Βλέπω πολλές GTX275-285 να αλλάζουν χέρια.

Aν το μέτρο σύγκρισης είναι 8χMSAA μπορεί. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις στον μέσο όρο η 5850 (με τις ανάλογες λογικές διακυμάνσεις έξω από αυτόν) βρίσκεται στα επίπεδα μιας 285 και αυτό βάση των επιδόσεων που δίνει η ίδια η μαμά εταιρία. Σου είπα και στην άλλη ενότητα να μην βιάζεσαι να ακονίσεις τα μαχαίρια αλλά εσύ το βιολάκι σου.

Δημοσ.
Εδώ high end GPU δεν έχει ανακοινώσει ακόμα η NV και πάνε για καθυστέρηση

αν συμβεί τελικά αυτό και η ati μετά τον πρώτο καιρό κυκλοφορίας των καρτών εφαρμόσει λίγο επιθετική πολιτική στις τιμές δε τη βλέπω καλά την nvidia...προσωπικά πάντως μου φαίνεται σχεδόν αδιανόητο να τη δω να κάθεται χωρίς να αντιδράσει...πιο πιθανό θεωρώ να έχει κάποια έκπληξη στο μανίκι της..

Δημοσ.
αν συμβεί τελικά αυτό και η ati μετά τον πρώτο καιρό κυκλοφορίας των καρτών εφαρμόσει λίγο επιθετική πολιτική στις τιμές δε τη βλέπω καλά την nvidia...προσωπικά πάντως μου φαίνεται σχεδόν αδιανόητο να τη δω να κάθεται χωρίς να αντιδράσει...πιο πιθανό θεωρώ να έχει κάποια έκπληξη στο μανίκι της..

Και άσσο να μην έχει στο μανίκι θα το σερβίρουν με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνεται και να παραφαίνεται άσσος. Το λέμε PR/marketing και το κάνουν όλες οι ανταγωνιστικές εταιρίες.

Δημοσ.
Και άσσο να μην έχει στο μανίκι θα το σερβίρουν με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνεται και να παραφαίνεται άσσος. Το λέμε PR/marketing και το κάνουν όλες οι ανταγωνιστικές εταιρίες.

θα πρέπει να είναι πολύ καλοί για να μας πείσουν πάντως...διότι τα πάντα κρίνονται στα frames πρωτίστος και στη τιμή κατά δεύτερο...πάντως αν αρχικά δούμε μια μείωση τιμών στις υπάρχουσες gtx(κυρίως στις 285/295) πόση θεωρείς ότι αυτή θα είναι?

Δημοσ.
Τα παντα κρινονται στο Crysis αλλα λεμε

όχι για όλους μας φίλε μου..για εμένα ένα και μόνο παιχνίδι δεν είναι ικανό να κρίνει αν μια κάρτα είναι καλή ή όχι

Δημοσ.
όχι για όλους μας φίλε μου..για εμένα ένα και μόνο παιχνίδι δεν είναι ικανό να κρίνει αν μια κάρτα είναι καλή ή όχι

Ρε μαν ολα τα αλλα τρεχουν νερο , εγω με 295 σε ολα τα games εκτος απο (crysis. arma 2, stalker) τα τρεχω σε 1920χ1200+χ16ΑΑ+χ16ΑΦ 60αρι και πανω...Εσυ που θα τεσταρεις την καρτα στο ΤΑΒΛΙ στα windows 7 ?

Δημοσ.
Τα παντα κρινονται στο Crysis αλλα λεμε

+1 !!!! Εστι... αφου ειναι το πιο βαρυ game, γιατι να μην ειναι και το μετρο συγκρισης ?

Δημοσ.
@ psycho_warhead : Με τον e4400 θα βάλεις πάνω την 5850 ; Γιατί άμα το κάνεις αυτό θα φάς ΜΕΓΑΛΟ μπότλνεκ.

Μπαα 5850 ειναι μονο το Hemolock θα τρωγε Major Bottleneck ακομα καλα ειμαι.....Και ειναι Ε4500 στα 3.3

Δημοσ.
+1 !!!! Εστι... αφου ειναι το πιο βαρυ game, γιατι να μην ειναι και το μετρο συγκρισης ?

Γιατί απλούστατα είναι ένα παιχνίδι-που δεν είναι καν το καλύτερο του είδους του.

Μέτρο σύγκρισης θα πρέπει να είναι τα παιχνίδια που στηρίζονται στην unreal 3.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...