Προς το περιεχόμενο

ATI σειρά 5000 - 10 Σεπτεμβρίου!!!

linuxovios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Την υπογραφη και μονο να κοιταγες....:-)

Μπαρδόν τότε. ΄Οτι και να πάρεις με 200 ευρώπουλα και πάνω αυτή τη στιγμή θα κάνει τρομακτική διαφορά στο Crysis.

Δημοσ.
Μπαρδόν τότε. ΄Οτι και να πάρεις με 200 ευρώπουλα και πάνω αυτή τη στιγμή θα κάνει τρομακτική διαφορά στο Crysis.

Αντε ρε...:-D Μια 5850 θα κατσει perfect...:-)Θα πηγαινα για 5870 αλλα και ειναι ακριβη και για 1680χ1050 δεν χρειαζετε πιστευω

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:21 ----------

Βασικα Ailuros αξιζει να παρω ATI η να περιμενω nvidia ?

Δημοσ.

Το έχω πει πολλές φορές ότι ο χρήστης θα πρέπει να αναβαθμίζει όταν νιώθει ότι το χρειάζεται.

Αν νιώθεις ότι μπορείς να περιμένεις λίγο ακόμα, δεν είναι κακή ιδέα και όχι για το τι θα παρουσιάσει η NV που ακόμα είναι ένα τεράστιο ερωτηματικό όσων αφορά τις επιδόσεις αλλά γιατί η AMD θα έχει χαμηλώσει αισθητά τις τιμές. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα σου προτείνω συγκεκριμένα Radeon ή GeForce.

Δημοσ.
Το έχω πει πολλές φορές ότι ο χρήστης θα πρέπει να αναβαθμίζει όταν νιώθει ότι το χρειάζεται.

Αν νιώθεις ότι μπορείς να περιμένεις λίγο ακόμα, δεν είναι κακή ιδέα και όχι για το τι θα παρουσιάσει η NV που ακόμα είναι ένα τεράστιο ερωτηματικό όσων αφορά τις επιδόσεις αλλά γιατί η AMD θα έχει χαμηλώσει αισθητά τις τιμές. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα σου προτείνω συγκεκριμένα Radeon ή GeForce.

Ναι ρε φιλος αλλο θελω να πω δηλαδη αν παρω εγω μια 5850 στα 250 και βγει κανα GT360 στα 250 και την βλεπω με τα Κιαλια ......

Δημοσ.
Ναι ρε φιλος αλλο θελω να πω δηλαδη αν παρω εγω μια 5850 στα 250 και βγει κανα GT360 στα 250 και την βλεπω με τα Κιαλια ......

Βάλε κάνα κατοστάρικο στο βάζο ντε γιατί δεν βλέπω ένα σύννεφο τα καλύπτει όοοοολααααααααααα..............

• Super Moderators
Δημοσ.

οι πρώτες κάρτες της Nvidia θα είναι high end και perfomance, όχι mainstream...

οπότε για κάτω από 350 euro το ξεχνάς...

Δημοσ.
Αι καλα 350 ευρα για mainstream καρτες παμε χαμενοι......

Τι στο διάτανο την Χαρτορίχτρα δεν την έχεις δει; Δεν εννοούσα να προσθέσεις 100 ευρώ στα 250 αλλά ότι μόνο με χαρτομαντίες και διάφορες άλλες μαγγανίες θα μπορούσα να σου απαντήσω στην ερώτησή σου. Εδώ high end GPU δεν έχει ανακοινώσει ακόμα η NV και πάνε για καθυστέρηση και συ με ρωτάς για το επόμενο βήμα;

Τώρα αν η 5850 στοιχίσει στην αρχή εδώ στο Ελλάντα 250 ή 300 ούτε αυτό ξέρω να σου πω. Ξέρω μόνο ότι θα έχει MSRP $299 και ναι δεν αποκλείεται καθόλου να στοιχίσει κοντά στα 300 ευρώ στην αρχή.

Δημοσ.
οι πρώτες κάρτες της Nvidia θα είναι high end και perfomance, όχι mainstream...

οπότε για κάτω από 350 euro το ξεχνάς...

Ούτε η 5850 για την οποία ρωτάει είναι mainstream αλλά performance GPU.

Δημοσ.
Αντε να βγαλεις ακρη τωρα....Δεκεμβριο θα εχουν ξεκαθαρισει τα πραγματα μου φενεται.

Mπορεί να πάει και Γενάρης αλλά πάντα για την μεγάλη γκουμουτσο-high end κάρτα (D12U) και όχι για τις μεσαίες για τις οποίες ουσιαστικά ρωτάς. Aπό κει και πέρα κατά την άνοιξη του 2010 θα εμφανιστούν λογικά οι πρώτες D3D11 μικρότερες κάρτες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...