Προς το περιεχόμενο

ATI σειρά 5000 - 10 Σεπτεμβρίου!!!

linuxovios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εγω εχω ενα audi r8 ...θελεις βολτα ???:lol::lol:

ρε μη με προκαλείς λέμε γιατί έχει γυρίσει ανάποδα το μάτι μου με αυτό το αμάξι..:P και να φανταστείς ότι δεν είμαι κ@βλωμένος με αυτά τα πράγματα απλά το συγκεκριμένο πράμα ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά..αν πιάσω ποτέ μαρούλι στο χέρι μου θα αγοράσω ένα ζαντολάστιχο(διότι τόοοσα πολλά χρήματα να έχω ώστε να το αγοράσω δε πρόκειται..δε:-()..και μη συνεχίσει κανένας σας το offtopic και όχι δε θα παίξω forza επειδή έχει το αμάξι δε παίζω ραλάκια λέμε άντε πια σταματείστε:mad::P

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτό που γίνεται πάντως με το πλαίσιο κ το αναμένεται σύντομα ή το διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας(από το moultirama το πήρε αυτό) έχει καταντήσει αηδία.Απλά ψαρεύουν πελάτες αφού σου λέει 100 να παραγγείλουν την 5870 πόσοι να ακυρώσουν τελείως την παραγγελία μετάαπό 1μήνα που δεν θα είναιδιαθέσιμη;Οι υπόλοιποι θα πάρουν κάποια από τις διαθέσιμες οπότε κ ξεστοκάρουμε κ φράγγα ζεστά μαζεύουμε.

Κ μιλάμε για το (κατά τη γνώμη μου) καλύτερο από άποψης εξυπηρέτησης μαγαζί στην Ελλάδα.

Δημοσ.

Απο διαθεσιμοτητα οι 5850 πως πανε τωρα?

Αν την συνδιασω με C2D E8400@4GHz θα χασω πολλα απο την αποδοση της σε υψηλες αναλυσεις, που τα πραγματα ειναι οριακα?

Δημοσ.

Αν την συνδιασω με C2D E8400@4GHz θα χασω πολλα απο την αποδοση της σε υψηλες αναλυσεις, που τα πραγματα ειναι οριακα?

Καλα θα εισαι ειδικα σε 1920χ1200.....

Δημοσ.

Μετα τις 25 θα δουμε λιγα κομματια ακομα στην αγορα. Απλα θα πρεπει να εισαι stand by να θελεις να προλαβεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...