Προς το περιεχόμενο

ATI σειρά 5000 - 10 Σεπτεμβρίου!!!

linuxovios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Dual GPU:

Καλά το πάνε τα παλικάρια,λίγο ραφ αράουντ δι έτζις (brutal και έτσι).

Αν η Hemlock κυκλοφορήσει σε κουτί με τον Λεωνίδα σε spandex,θα την πάρω ασχέτως κόστους :o

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλά το πάνε τα παλικάρια,λίγο ραφ αράουντ δι έτζις (brutal και έτσι).

Αν η Hemlock κυκλοφορήσει σε κουτί με τον Λεωνίδα σε spandex,θα την πάρω ασχέτως κόστους :o

Θα σε απογοητεύσω. Μάλλον Batman + spandex για να ταιριάζει και με το βατραχοπέδηλο ;)

Δημοσ.

Εδω και ενα μηνα εχω παραγγειλει ενα συστηματακι απο το e-shop αλλα δεν λεει να ρθει ,γιατι ενω φενεται οτι ειναι διαθεσιμη η 5850 και την εχω παραγγειλει μετα δεν ειναι,2 3 φορες εγινε αυτο και τωρα εδω και κατι μερες ειναι τερμα εξαντλημενες(και οι 5870)Δεν ξερω τι να κανω!Κουραστηκα να περιμενω. 3 φορες αλλαξα 5850 ακομα κ 5870 που ειχε ζητησα αλλα στο τελος μου λενε οτι εξαντλουνται παντα τι να πω!

Δημοσ.
Ο κλεο θεωρει οτι τα full ειναι π.χ στο Crysis very high και η αναλυση ας ειναι και 640χ480.....

λανθανεις..διαβασε το ποστ μου..σε 1920χ1080....

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:23 ----------

η μονη διαφορα ειναι πως η μια θα παιζει σε dx 11 τα παιχνιδια που θα βγουνε ενω η αλλη σε dx 10

και οπως εχω πει 100 φορες τι να το κανεις το dx 11 αμα δεν μπορεις να το εχεις στα φουλ??

παρε το crysis με μια 4870 να δεις πως το διχνει σε dx 10 και πως σε 9

σε 9 ειναι πολυ καλυτερα γιατι εχεις σχεδων ολες τις επιλογες σε very high.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:07 ----------

και εσυ κλεο διαβαζε τα ποστ και μετα απαντα εσυ ειπες για τις θεσεις που εχει η 5770!!!

και σου λεω εγω απο κατω πως η 4870 ειναι πισω σε θεσεις και ειναι ποιο καλη απο την 5770.

τι να το κανεις το crysis στα medium τα γραφικα και 30 fps σε dx10 ;)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:08 ----------

ετσι ουτε η 5870 σε crossfire δεν το παιζει το crysis :P

ναι ειναι πιο καλη οτι πεις..εχει DX11,χαμηλη καταναλωση/θορυβος..ναι σιγουρα :)...και σταματα να λες αν καποιες καρτες παιζουν τα παιχνιδια επειδη ετσι ειδες σε benchmarks...παρτες πρωτα και μετα κρινε..διαβασε το ποστ μου..ειπα στο φουλ οτι το εχω παιξει οχι στο Medium

και για να σου αποδειξω πως μία καρτα που θεωρειται χαμηλή σε σχεση με τις καινουργιες μπορει στην ουσια να παιζει με αριστα γραφικα δες αυτο το video και βαλτο σε HD(και παιζει μονο σε 1680χ1050 ο τυπος με ενα συστημα AMD και με 4890) [ame]

[/ame]

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:33 ----------

για τον κλεο αυτο

μονο καθε 7-8 λεπτα επεφταν στα 12-13 FPS Και παιζονταν λιγο δυσκολα...

συνηθως αυτο προσπαθουμε να αποφυγουμε :rolleyes:

γιατι αυτα τα 7-8 λεπτα θα ειναι οταν θα εισαι σε κανενα βουνο και θωρεις ολη την θεα :confused:

Νταξει σε αυτο συμφωνω..δεν ειπα οτι η 5770 ειναι 5870 στο κατω κατω :)

Δημοσ.

κατεβασε το fraps και οταν μπεις στο crysis πατα το` ειναι διπλα στο 1 και γραψε r_displayinfo 1.

βαλετα ολα στο φουλ και τραβα μια φωτο με το f11(εχοντας το fraps)και ανεβασε να δουμε ποσα fps εχεις ;)

ολα αυτα θα τα κανεις μπας και διαψευσεις τα review.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:01 ----------

εδω σου λεω πως η 4870 βγαζει παραπανο fps απο την 5770 μου βαζεις εσυ την 4890 και την απαξιωνεις :lol:

• Super Moderators
Δημοσ.
Kleos τι θα 'λεγες να σταματήσεις να απαξιώνεις όλα τα reviews;

Kleos>>>reviewers

σταμάτα να απαξιώνεις τον kleos μικρέ απαίδευτε phanispal! :P

---------- Post added at 23:21 ----------

διαβασε το ποστ μου..ειπα στο φουλ οτι το εχω παιξει οχι στο Medium

στο full βάζεις μέσα και 16XQ AA & 16X AF ξαναρωτάω? αν όχι παπάρια full είναι...

Δημοσ.
κατεβασε το fraps και οταν μπεις στο crysis πατα το` ειναι διπλα στο 1 και γραψε r_displayinfo 1.

βαλετα ολα στο φουλ και τραβα μια φωτο με το f11(εχοντας το fraps)και ανεβασε να δουμε ποσα fps εχεις ;)

τι ακριβως παραπανω κανει αυτο που λες απο ενα απλο screen απο το frames ?

Δημοσ.

Oταν βαζουμε κατι σε full details απο που ειναι πιο σωστο να το κανουμε ?Απο τα settings της καρτας ή μεσα απο το game?Exω παρατηρησει οτι σε καποιες περιπτωσεις βλεπεις αισθητες διαφορες.

Δημοσ.

Που πας με 1gb ραμ;

Κοίτα πρώτα να βάλεις άλλα 3gb ram(αν έχεις ddr2 την έπαθες γιατί έχουν 6 μήνες που οι τιμές έχουν πάρει την ανιούσα) και άσε την κάρτα γραφικών για μετά.30€ πουλούσαν τα 4gb πριν 6 μήνες...Έρχεται και είσαι ακόμη με 1gb...;;;

400_F_13334911_unauapOaNEQq9SUR4yQwlCvnEbBC3OUn.jpg

Δημοσ.
μια ερωτηση για να μην ανοιγω θεμα

μια 5850

θα ειναι overkill/bottleneck με ενα c2d στα 2.1 και με 1 gb μνημη...?

όπως τα λέει ο νίκος. μνήμη πρώτα και CPu μετά αφού ακόμα και c2d στα 3 πάλι bottleneck θα έχεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...