Προς το περιεχόμενο

ATI σειρά 5000 - 10 Σεπτεμβρίου!!!

linuxovios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε kleo σοβαρά τα διαβάζω αυτά που λες και κλαίω από τα γέλια που σκέφτομαι τον ι7 950 που αγόρασες και έχεις ποστάρει 500 φορές ότι είναι υπερβολή οι 5800 στις κάρτες γραφικών.

Όπως δεν είναι υπερβολή ο 950 για κάποιον επαγγελματία encoder που βγάζει λεφτά από HD video encoding έτσι δεν είναι υπερβολή και για έναν pc gamer μια δυνατή κάρτα γραφικών.

Εννοείται ότι αν ο αγοραστής του 950 τον πήρε για να σερφάρει στο internet,να παίζει κανένα παιχνιδάκι χωρίς απαιτήσεις,να βλέπει καμία ταινιούλα,και να κάνει αραιά και πού κανένα encode ερασιτεχνικό έκανε τεράστια υπερβολή έτσι και ένας gamer που απλά θέλει να παίζει κανένα παιχνιδάκι χωρίς να κοιτάει ούτε frames ούτε γραφικά ούτε τίποτα κάνει υπερβολή αν πάρει μια 5800...

Μάντεψε όμως ποιός από τους δύο έκανε πολύ μεγαλύτερη υπερβολή.Όπως επίσης και πόσοι είναι οι pc gamers και πόσοι οι επαγγελματίες encoders στην Ελλάδα :-)

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Tι κολημα ειναι αυτο να παιζει σονι και καλα στο τερμα ολα τα παιχνιδια του πλανητη??το εχουν πολλοι και νευριαζω...ελεος σημασια εχει να παιζει τα παιχνιδια που παιζεις ΕΣΥ

Οκ παρε 5970 σκασε καμια 500αρα και παιξε σε medium details.....

Δημοσ.
Ρε kleo σοβαρά τα διαβάζω αυτά που λες και κλαίω από τα γέλια που σκέφτομαι τον ι7 950 που αγόρασες και έχεις ποστάρει 500 φορές ότι είναι υπερβολή οι 5800 στις κάρτες γραφικών.

Όπως δεν είναι υπερβολή ο 950 για κάποιον επαγγελματία encoder που βγάζει λεφτά από HD video encoding έτσι δεν είναι υπερβολή και για έναν pc gamer μια δυνατή κάρτα γραφικών.

Εννοείται ότι αν ο αγοραστής του 950 τον πήρε για να σερφάρει στο internet,να παίζει κανένα παιχνιδάκι χωρίς απαιτήσεις,να βλέπει καμία ταινιούλα,και να κάνει αραιά και πού κανένα encode ερασιτεχνικό έκανε τεράστια υπερβολή έτσι και ένας gamer που απλά θέλει να παίζει κανένα παιχνιδάκι χωρίς να κοιτάει ούτε frames ούτε γραφικά ούτε τίποτα κάνει υπερβολή αν πάρει μια 5800...

Μάντεψε όμως ποιός από τους δύο έκανε πολύ μεγαλύτερη υπερβολή.Όπως επίσης και πόσοι είναι οι pc gamers και πόσοι οι επαγγελματίες encoders στην Ελλάδα :-)

Ειπες 2 ακυρα πραγματα :

Πρωτον : εγω δεν ειπα οτι οι 5800 ειναι υπερβολη ΓΕΝΙΚΑ..εγω ειπα οτι ειναι υπερβολη για καποιον που δε θα παιζει απαιτητικα παιχνιδια....οταν σε καποιες συνθεσεις μου ειπαν πως παιρνουν τον υπολογιστη για να παιζουν Crysis στο φουλ αμεσως 5870 τους προτεινα!!!!(απαραδεκτο να παιρνεις υπολογιστη για τετοιους λογους imo αλλα τεσπα)

Δευτερον : Ποιος ειπε οτι οτι οποιος δεν εχει 5800 δεν κοιταει FRAMES και ΓΡΑΦΙΚΑ??Αν εξαιρεσεις το crysis και αλλα 10-15 παιχνιδια σαν αυτο (το πολυ) ολα τα αλλα με μία 4870/4890/5770 παιζουν στο φουλ(φουλ=μεγιστη αναλυση και τοσα FPS ωστε να παιζεις χωρις LAG)...ΕΓΩ π.χ δεν εχω 5800 αυτο σημαινει οτι δεν εχω υψηλες απαιτησεις στα γραφικα??

ΥΓ : ασχετο με το θεμα ..αλλα οντως οι PC gamers ειναι πολλοι στην Ελλαδα..το κακο ειναι οτι ολοενα και περισσοτεροι παιρνουν PC για παιχνιδομηχανη και μονο για αυτο..τι καταντια..

Δημοσ.
Ειπες 2 ακυρα πραγματα :

Πρωτον : εγω δεν ειπα οτι οι 5800 ειναι υπερβολη ΓΕΝΙΚΑ..εγω ειπα οτι ειναι υπερβολη για καποιον που δε θα παιζει απαιτητικα παιχνιδια....

Δευτερον : Ποιος ειπε οτι οτι οποιος δεν εχει 5800 δεν κοιταει FRAMES και ΓΡΑΦΙΚΑ??Αν εξαιρεσεις το crysis και αλλα 10-15 παιχνιδια σαν αυτο (το πολυ) ολα τα αλλα με μία 4870/4890/5770 παιζουν στο φουλ(φουλ=μεγιστη αναλυση και τοσα FPS ωστε να παιζεις χωρις LAG)...ΕΓΩ π.χ δεν εχω 5800 αυτο σημαινει οτι δεν εχω υψηλες απαιτησεις στα γραφικα??

οχι απλως θα μπορουσες να παρεις μια 4850 αφου δεν σου αρεσουνε πολλα βαρια παιχνιδια ή μια 5850 αμα σου αρεσουνε

για μια ενδιαμεση λυση καλυτερα θα ητανε να επερνες μια 4870

αυτο το dx 11 της 5770 το χρυσοπληρωνεις για να μην σου κανει πραμα αφου δεν θα καταφερεις ποτε να παιξεις game dx11 με πολλα fps(καλυτερα dx9 με ολα φουλ παρα dx 11 σε ολα medium)

Δημοσ.
Οκ παρε 5970 σκασε καμια 500αρα και παιξε σε medium details.....

εγω δεν ειπα αυτο...εγω ειπα πως πολλοι παιρνουν μία καρτα γραφικων για να αισθανονται ικανοποιημενοι που η καρτα τους παιζει και τα 10.000.000 παιχνιδια του κοσμου στο φουλ ενω στην ουσια μπορει να παιξουν 2-3 παιχνιδια οσο καιρο εχουν τον υπολογιστη και μία καρτα με μισα λεφτα να τους επαιζα τα παιχνιδια στο φουλ..

Δημοσ.
εγω δεν ειπα αυτο...εγω ειπα πως πολλοι παιρνουν μία καρτα γραφικων για να αισθανονται ικανοποιημενοι που η καρτα τους παιζει και τα 10.000.000 παιχνιδια του κοσμου στο φουλ ενω στην ουσια μπορει να παιξουν 2-3 παιχνιδια οσο καιρο εχουν τον υπολογιστη και μία καρτα με μισα λεφτα να τους επαιζα τα παιχνιδια στο φουλ..

βασικα το αναποδο γεινετε μερικοι δεν οικανοποιουντε που δεν τους παιζουνε αυτα τα 2-3 παιχνιδια

δεν εχω δει κανενα να ειναι ευχαριστημενο που παιζει το re4 αλλα εχω δει δυσαρεστημενο που δεν παιζει το coh ;)

Δημοσ.
οχι απλως θα μπορουσες να παρεις μια 4850 αφου δεν σου αρεσουνε πολλα βαρια παιχνιδια ή μια 5850 αμα σου αρεσουνε

για μια ενδιαμεση λυση καλυτερα θα ητανε να επερνες μια 4870

αυτο το dx 11 της 5770 το χρυσοπληρωνεις για να μην σου κανει πραμα αφου δεν θα καταφερεις ποτε να παιξεις game dx11 με πολλα fps(καλυτερα dx9 με ολα φουλ παρα dx 11 σε ολα medium)

η 4870 που ειπες δεν εχει DX11..εξαλλου η 5770 εχει και αλλα καλα (βλεπε καταναλωση,θορυβος κλπ)

Δε θα μπορω να παιξω DX11 με πολλα fps??εισαι ο μονος που βλεπω στο ιντερνετ(γιατι εχω διαβασει χιλιαδες εντυπωσεις για την καρτα)που υποτιμας τετοια καρτα.... σου θυμιζω οτι με τα τωρινα δεδομενα και αν θυμαμαι καλα η 5770 ειναι η τριτη καλυτερη DX11 καρτα μετα την 5850/5870....

Και οπως εχω ξαναπει πρωτα παρε μία καρτα και μετα κρινε..εσυ κρινεις βασει οτι βλεπεις στα review..βλεπεις π.χ μία καρτα στη εβδομη/ογδοη θεση και νομιζεις οτι ΑΠΕΧΕΙ ΑΙΩΝΕΣ απο την πρωτη..και εγω αυτα ελεγα οσοτου ειδα την καρτα σε φιλο να παιζει Crysis στο φουλ (με μονο μειονεκτημα τα χαμηλα fps..αλλα το παιχνιδι παιζοταν με ελαχιστα κοληματα καθε 7-8 λεπτα αναλογως το μερος και ποτε δεν ειχε προβληματα ως προς το να σημαδευει τους εχθρους κλπ)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:30 ----------

βασικα το αναποδο γεινετε μερικοι δεν οικανοποιουντε που δεν τους παιζουνε αυτα τα 2-3 παιχνιδια

δεν εχω δει κανενα να ειναι ευχαριστημενο που παιζει το re4 αλλα εχω δει δυσαρεστημενο που δεν παιζει το coh ;)

αυτο γινεται μονο σε οσους δεν εχουν ψαχτει...και πανε και παιρνουν μία καρτα που δεν την ξερει κανεις και νομιζουν θα παιζουν στα 50 fps Crysis στο φουλ

Δημοσ.
αν θυμαμαι καλα η 5770 ειναι η τριτη καλυτερη DX11 καρτα μετα την 5850/5870....

θα πεσει ομως απο το βαθρο γτ ερχεται η 5970 .

Δημοσ.

η 2 απαντηση που μου εγραψες τεριαζει απολυτα σε εσενα :lol:

και δεν παει με το τι θεση ειναι η καρτα αλλα τι επιδοσεις εχει

και ειναι χειροτερες απο μια 4870 που δεν θυμαμε τι θεση ειναι στις dx 10 :lol:

και το ξαναλεω εδω δεν μπορεις να παιξεις παιχνιδια σε dx9 στα φουλ θα παιξει σε dx11

μονο αμα στο μελλον βαλεις αλλη μια να της κανει παρεα ;)

Δημοσ.
θα πεσει ομως απο το βαθρο γτ ερχεται η 5970 .

λες και θα χρειαστει ποτε η 5970..αφου ετσι και αλλιως με μία 5870 παιζεις ολα τα παιχνιδια που υπαρχουν στο φουλ χωρις προβλημα στα FPS..

Δημοσ.

τα αυτονοητα παραλυπονται. το γνωριζω για τις αποδοσεις . αλλα γτ η απαντηση μου,μου ταιριαζει δεν καταλαβα ?

Δημοσ.
τα αυτονοητα παραλυπονται. το γνωριζω για τις αποδοσεις . αλλα γτ η απαντηση μου,μου ταιριαζει δεν καταλαβα ?

στον κλεο μιλαω :mad:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...