phanispal Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Έχω διαβάσει για bottleneck με 5870 και i7-920 @ 4GHz. Αν ισχύει, πήρες την απάντησή σου.
pabou13 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Aαα Οk.. Thanks phanispal (ενημερωτικα ρωτησα) Δηλαδη για να παιξει χωρις κανενα προβλημα (bottleneck) η Hemlock πρεπει να εχεις i7 975 στα 5+ghz;
totalius Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δηλ ρε σεις άμα βάλει κάποιος την 5970 με έναν q9550 θα έχει bottleneck.E και τι έγινε; Θα υπάρχει κάποιο game που δε θα παίζει με όλα στο τέρμα;Θα κολήσει σε οποιαδήποτε εφαρμογή;Αν μπορούσα να πάρω 5970 θα την έβαζα με τον επεξεργαστή της υπογραφής μου κ θα ήμουν κομπλέ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 ναι αλλά κρίμα δεν είναι να πάρεις κάτι το οποίο δεν θα μπορείς να το εκμεταλεύεσαι στο έπακρο? δεν πρόκειται να είναι και φτηνό...
BaNcU Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 ...εντάξει totalius σωστός, αλλα υπάρχουν και άλλα θέματα που πρέπει να πάρουμε υπόψιν. Το software θεωρητικά βρίσκεται περίπου 18 μήνες πίσω από το hardware. Έτσι, μέχρι τότε, μέχρι να αξιοποιείται το hardware 100 %, μια 5770/4870 και οι αντίστοιχες της Nvidia, θεωρώ πως είναι μια χαρά. Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να πάρει κάποιος 5970 ( σαν gamer πάντα ) η 5850 αυτή τη στιγμή είναι το πιο vfm κομμάτι για τους Enthusiasts users, σε προσιτή τιμή, με φοβερές επιδόσεις.
totalius Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 +1 Thesh είναι κρίμα να πάρεις gpu που δεν εκμεταλεύεται κανένας από τους υπάρχοντες επεξεργαστές.(εκτός κ αν σου βαράινουν τη τσέπη 500ε.) +1 Βanqu (εκτός κ αν σου βαραίνουν τη τσέπη 500ε)
ikaruga24 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Με πηραν τηλεφωνο απο το πλαισιο, e-shop και u-shop οτι 5850 θα εχουν απο 20 του μηνα και μετα. Αυτη η νεα "φουρνια" θα ειναι και αυτη που θα μας παρουσιασει τις ακριβοτερες τιμες που περιμενουμε αραγε? Δεν ξερω αν μπορω να βρω απο εξω τιποτα (για να μου βγει και φθηνοτερα αν την παρω απο μαγαζι που στελνει τζαμπα σε ολη την Ευρωπη) αλλα δεν ετυχε να κοιταξω κιολας. Κανενα καλο και αξιοπιστο μαγαζακι υπαρχει για να ριξω καμια ματια εκτος Ελλαδας?
Kleos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δηλ ρε σεις άμα βάλει κάποιος την 5970 με έναν q9550 θα έχει bottleneck.E και τι έγινε;Θα υπάρχει κάποιο game που δε θα παίζει με όλα στο τέρμα;Θα κολήσει σε οποιαδήποτε εφαρμογή;Αν μπορούσα να πάρω 5970 θα την έβαζα με τον επεξεργαστή της υπογραφής μου κ θα ήμουν κομπλέ. Tι κολημα ειναι αυτο να παιζει σονι και καλα στο τερμα ολα τα παιχνιδια του πλανητη??το εχουν πολλοι και νευριαζω...ελεος σημασια εχει να παιζει τα παιχνιδια που παιζεις ΕΣΥ
sozz Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 ε δεν ειναι το ιδιο να παιζεις ενα game στα medium και το ιδιο σε high και οσο θα βγαινουνε νεα game που θα σου αρεσουνε τοσο ποιο χαλια θα τα παιζεις
Kleos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 [/color] ε δεν ειναι το ιδιο να παιζεις ενα game στα medium και το ιδιο σε high και οσο θα βγαινουνε νεα game που θα σου αρεσουνε τοσο ποιο χαλια θα τα παιζεις τα περισσοτερα παιχνιδια που υπαρχουν και αυτα που βγαινουν παιζουν μια χαρα με καρτες κατω των 150 ευρω..λιγοι τιτλοι οπως Crysis κλπ θελουν καρτες 250 ευρω ++ 4/10 παιχνιδια που βγαινουν θελουν ακριβες καρτες...ειναι αναλογως και την φιλοσοφια του παιχνιδιου δε σημαινει οτι οσο πιο καινουργιο το παιχνιδι σιγουρα θα εχει και μεγαλυτερες απαιτησεις και εγω δεν ειπα να μην παιζεις στο φουλ...που το ειδες αυτο??εγω ειπα πως αν δεν παιζει απαιτητικα παιχνιδια μία χειροτερη καρτα τα παιζει στα φουλ αυτα τα παιχνιδια....
alexis333 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 [/color] τα περισσοτερα παιχνιδια που υπαρχουν και αυτα που βγαινουν παιζουν μια χαρα με καρτες κατω των 150 ευρω..λιγοι τιτλοι οπως Crysis κλπ θελουν καρτες 250 ευρω ++ 4/10 παιχνιδια που βγαινουν θελουν ακριβες καρτες...ειναι αναλογως και την φιλοσοφια του παιχνιδιου δε σημαινει οτι οσο πιο καινουργιο το παιχνιδι σιγουρα θα εχει και μεγαλυτερες απαιτησεις και εγω δεν ειπα να μην παιζεις στο φουλ...που το ειδες αυτο??εγω ειπα πως αν δεν παιζει απαιτητικα παιχνιδια μία χειροτερη καρτα τα παιζει στα φουλ αυτα τα παιχνιδια.... οντως . κ με 4870 εισαι πολυ κομπλε. Τι λεμε τωρα ρε σεις ? Εδω οι περισσοτεροι αγοραζουν ετοιμα pc και εχουν μεσα καρτες γραφικων χειροτερη κι απο 4850. Εδω ο αλλος παιζει με 9600gt και δεν εχει προβλημα γιατι δεν το καταλαβαινει. Γιατι δεν ξερει ποια ειναι η διαφορα. Η 4870 δεν ειναι απλα αρκετη.Υπεραρκετη θα ελεγα και πολυτελεια για παρα πολλους νεους αγοραστες υπολογιστων που δε ξερουν και πολλα και παιρνουν κατι που τους πλασαρουν.
p_under Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 αλλο τα ετοιμα setups αλλο ενα pc για gamer που ξερει 2 πραγματα. κ ναι 4870 ειναι υπερακετη .
Kleos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Τι λεμε τωρα ρε σεις ?Εδω οι περισσοτεροι αγοραζουν ετοιμα pc και εχουν μεσα καρτες γραφικων χειροτερη κι απο 4850. Εδω ο αλλος παιζει με 9600gt και δεν εχει προβλημα γιατι δεν το καταλαβαινει. Γιατι δεν ξερει ποια ειναι η διαφορα. Η 4870 δεν ειναι απλα αρκετη.Υπεραρκετη θα ελεγα και πολυτελεια για παρα πολλους νεους αγοραστες υπολογιστων. + το οτι μία 4870/4890/5770 παιζουν το 80% των παιχνιδιων στο φουλ...λιγα ειναι καποια νεα παιχνιδια που εχουν μεγαλες απαιτησεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.