activex Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 για την επιτάχυνση φυσικής αλήθεια δε περιμένουμε κανένα νέο έκπληξη ; αυτό το θέμα πρέπει να πάρει μπροστά κάποια στιγμή! o cubas είναι κάργα εμπορικός έχοντας το Physx και το αλογάκι ακόμα μελετά την επόμενη κίνηση...( ; )
NemeSis1990 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Παίδες να ρωτήσω, εγώ που έχω 22'' και παίζω στο 1680χ1050 ποια να τις δυο να επιλέξω? Πότε κυκλοφορούν και πόσο θα κοστίζουν?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 η 5850 θα σε υπερκαλύπτει, δεν ξέρουμε επίσημη μέρα κυκλοφορίας και τιμές...
john2gr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 για την επιτάχυνση φυσικής αλήθεια δε περιμένουμε κανένα νέο έκπληξη ; αυτό το θέμα πρέπει να πάρει μπροστά κάποια στιγμή! o cubas είναι κάργα εμπορικός έχοντας το Physx και το αλογάκι ακόμα μελετά την επόμενη κίνηση...( ; ) Μην περιμένεις να κάνει κίνηση η ATI. Η Nvidia ήταν πρόθυμη να χρησιμοποιήσει η ATI την πατέντα της, αλλά το "χτύπημα" στο image της εταιρείας (ξέρεις πόσο άσχημα χτυπάει να χρησιμοποιείς τεχνικές/πατέντες του ανταγωνιστή σου) θα ήταν τεράστιο. Έτσι η ATI έκλεισε στο ντουλαπάκι τα PhysX (πράγμα που ίσως γυρίσει μπούμερανκ αν προωθηθεί τρελά από την Nvidia και χρησιμοποιηθεί από όλους τους devs) και έκανε συμφωνία με την Havok, συμφωνία που δεν έχει όμως επιπτώσεις στους Nvidia users.
activex Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι john2gr πάνω κάτω τα έχω υπόψιν μου αυτά το θέμα είναι πότε θα δούμε στην πράξη κάποια επιτάχυνση, έστω και του havok σε gpu! Υ.Γ όταν λες "συμφωνία που δεν έχει όμως επιπτώσεις στους Nvidia users" ;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 ότι είναι συμβατή και με Nvidia κάρτες...δεν είναι "αποκλειστικότητα" της ΑΤΙ
john2gr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι john2gr πάνω κάτω τα έχω υπόψιν μου αυτά το θέμα είναι πότε θα δούμε στην πράξη κάποια επιτάχυνση, έστω και του havok σε gpu! Υ.Γ όταν λες "συμφωνία που δεν έχει όμως επιπτώσεις στους Nvidia users" ; Το Wolfenstein έχει φανταστικά Havok physics που είναι πάρα πολύ κοντά στα PhysX που έχουμε δει. Και δεν έχουν και ιδιαίτερες επιπτώσεις στις επιδόσεις του παιχνιδιού
activex Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 ότι είναι συμβατή και με Nvidia κάρτες...δεν είναι "αποκλειστικότητα" της ΑΤΙ χμ...νόμιζα ότι το δουλεύει μόνο η ΑΤΙ σε επίπεδο gpu, δεν είχα υπόψιν μου ότι θα τρέχει και σε nvidia! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:43 ---------- Το Wolfenstein έχει φανταστικά Havok physics που είναι πάρα πολύ κοντά στα PhysX που έχουμε δει. Και δεν έχουν και ιδιαίτερες επιπτώσεις στις επιδόσεις του παιχνιδιού από την άλλη έχοντας το θεωρητικό "ξαλάφρωμα" ανοίγεις το δρόμο για συνολικά καλύτερα αποτελέσματα (είτε με καλύτερη φυσική είτε εστιάζοντας πιο άνετα σε άλλους τομείς του παιχνιδιού)
ikaruga24 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Ειναι 7 του μηνα και ακομα δεν εχουμε καμια εγγυρη πληροφορια για τις καρτες ρε παιδια? Κανενα τεστ? Κανενα benchmark? Κατι τελος παντων να δουμε σε τι επιπεδο περιπου βρισκονται?
john2gr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 χμ...νόμιζα ότι το δουλεύει μόνο η ΑΤΙ σε επίπεδο gpu, δεν είχα υπόψιν μου ότι θα τρέχει και σε nvidia! Μέσω OpenCL θα γίνεται κυρίως η εκμετάλλευση της Havok. Πρώτη "αγαπημένη" της Havok εννοείται ότι θα είναι η ATI αλλά δεν φαίνεται να υπάρχουν σενάρια αλα PhysX. Πλεόν η Havok engine υποστηρίζει και Cloth Simulation Havok, a wholly owned subsidiary of Intel Corp. and a provider of various middle-ware for game development, along with ATI, graphics products group of Advanced Micro Devices, demonstrated the industry’s first cross-platform physics effects engine that enables realistic behaviour of cloth, fabric, hair, etc. Thanks to OpenCL, Havok Cloth middle-ware can be processed on both ATI and Nvidia graphics chips. “Havok is committed to delivering highly optimized cross-platform solutions to our game customers and we are pleased to be working with AMD to ensure that gamers enjoy a great user experience when running Havok-powered games on AMD platforms. Unlocking the parallel processing capability of AMD’s hardware provides real advantages to our customers, and the greater the total computing resources available, the better the gaming experience developers can deliver,” said David Coghlan, vice president of development for Havok. At Game Developers Conference 2009, Havok is showcasing industry-changing technical breakthroughs in real-time clothing simulation, marking the first time that movie-quality cloth has been seen on in-game characters. The ease of integration of the product is highlighted by the fact that the first games to feature Havok Cloth are launching in Spring 2009. It should be noted that those titles are based on Havok Cloth released in early 2008 and are not OpenCL-based. Havok Cloth is a platform-optimized run-time software development kit and toolset that significantly increases the realism of game characters and environments by enabling character designers to add true-to-life, physically-based motion to garments, environmental objects and other deformable items like hair, bellies or tails. Havok Cloth also minimizes the time that artists spend on animating the behavior of character garments and environmental cloth in games. Thanks to optimization of the latest Havok Cloth version for OpenCL standard, the new cloth simulation engine can utilize both graphics processing units that support OpenCL as well as traditional central processing units. Presently Havok Cloth can take advantage of ATI Stream technology supported by Radeon graphics chips. Later on it will also gain support of Nvidia GeForce, S3 Graphics Chrome and Intel Larrabee graphics processors.
activex Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Ειναι 7 του μηνα και ακομα δεν εχουμε καμια εγγυρη πληροφορια για τις καρτες ρε παιδια? Κανενα τεστ? Κανενα benchmark? Κατι τελος παντων να δουμε σε τι επιπεδο περιπου βρισκονται? 10 του μήνα θα βγούνε όλα στη φόρα!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Ειναι 7 του μηνα και ακομα δεν εχουμε καμια εγγυρη πληροφορια για τις καρτες ρε παιδια? Κανενα τεστ? Κανενα benchmark? Κατι τελος παντων να δουμε σε τι επιπεδο περιπου βρισκονται? λογικά το NDA θα λήγει στις 10 που θα γίνει το press conference, έτσι και αλλιώς οι κάρτες θα κυκλοφορήσουν πιο μετά...
activex Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Μέσω OpenCL θα γίνεται κυρίως η εκμετάλλευση της Havok. Πρώτη "αγαπημένη" της Havok εννοείται ότι θα είναι η ATI αλλά δεν φαίνεται να υπάρχουν σενάρια αλα PhysX. Πλεόν η Havok engine υποστηρίζει και Cloth Simulation όλα αυτά σε τι στάδιο βρίσκονται είναι το θέμα! άμα δεν τα δούμε στην πράξη με τη νέα έστω φουρνιά, δε μου λέει και κάτι (ήδη άργησε το θέμα!)
Ailuros Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Σίγουρα λήγει στις 10 το NDA; ΄Οσων αφορά το cloth simulation τι μου λέτε σπουδαίο πράγμα....μόνο που γίνεται ακόμα και με SM2.0 σε GPU χωρίς physics API.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 όχι, για αυτό είπα λογικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.