panagiotisT Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Προ 15 ημερων αγορασα την CANON HG20 και μετά τα πρωτα βιντεο που τραβηξα ειδα οτι οταν τα αναπαραγω στο pc τρεμοπαιζει η εικονα ανα τακτα διαστηματα (3-4 δευτερ.). Ξερει κανεις να με βοηθηση; Δεν εχω καψει ακομα dvd για να δω τι γινεται εκει. Μηπως δεν εχω ρυθμιση κατι καλα; Το προβλημα υπάρχει σε ολες τις ποιοτητες και αν τραβάω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrodinos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Αν και θα παρω και εγω την HG 21 σε λιγες μερες απορω με το προβλημα σου,δικιμασε απ΄ευθειας στη τηλεοραση με το καλωδιο και μετα πες μας αν κανει το ιδιο,αλλιως μηπως πρεπει να βαλεις codecs ή τα προγραμματα που περιεχει το cd της συσκευασιας.Και πες μας τη συνθεση του υπολογιστη σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotisT Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Τελικά έφταιγαν τα προγράμματα αναπαραγωγής του pc (media player classic, nero κτλ) ενω καίγοντας ενα dvd ολα ήταν ok. Μολις πέρασα τα προγραμματα που περιεχει η συσκευασια όλα εντάξει. Παντως το pixela που έχει μέσα για δημιουργια dvd και επεξεργασια δεν λειτουργει σωστά στο δικό μου pc με vista και το απεγκατεστησα. Κατέβασα το pinnacle, το οποιο μου πέφτει λιγο "βαρύ", αλλα εχει απιστευτες δυνατοτητες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrodinos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Μπραβο γιατι ανησυχησα γιατι θα τη παρω και εγω τη HG 21:cool: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δεν είναι κάποιο δύσκολο πρόβλημα, απλά το υλικό που τραβάει η κάμερα είναι interlaced και για να προβληθεί σωστά σε progressive προβολικά μέσα πρέπει να εφαρμοστεί πρώτα de-interlacing. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrodinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Νομιζω στο post #5 ο φιλος vag3d κανει μια φοβερη αναλυση για την HG21 που ειναι περιπου ιδια με την HG20 και εξηγει το θεμα progressive v interlaced http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=323857 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.