Αρούκος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Καλησπέρα, χρόνια πολλά στους εορτάζοντες κλπ. Θα μπω κατεθείαν στο θέμα: τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το hi5, το myspace, το metacafe και ποιος ξέρει πόσες ιστοσελίδες ακόμα.. δεν ξέρω γιατί, αλλά όταν πάω να μπω, στο hi5 μου δηλαδή που με ενδιαφέρει και περισσότερο από τα άλλα, ή σε κάποιου άλλου το hi5 δε φορτώνει η σελίδα!!!! Χρησιμοποιώ Opera. Πριν από μια εβδομάδα τουλάχιστον το χάι-φάιβ λειτουργούσε κανονικά και φόρτωνε μια χαρά και ήταν όλα μια χαρά.. Τώρα όμως τίποτα! Δηλαδή μπαίνω hi5.com και μου έχει μια λευκή σελίδα, δείχνοντάς μου ότι φορτώνει αλλά @@. Όταν δοκίμασα να χρησιμοποιήσω ένα άλλο browser, όπως Firefox π.χ περίμενα περίπου ένα τέταρτο για να φορτώσει η σελίδα, στο τέλος κάτι έδειχνε, αλλά καθόλου εικόνες, δηλαδή μόνο γράμματα (και όχι όπως ήταν κανονικά στην ιστοσελίδα) και τίποτα άλλο! Μετά προσπάθησα να συνδεθώ και από ένα άλλο υπολογιστή, που όμως χρησιμοποιούμε την ίδια IP (είναι μέσα στο σπίτι και τα 2), και πάλι τα ίδια. Διέγραψα 500 φορές το ιστορικό, τα temporary files, έκανα scan με το zonealarm pro, με το spyware doctor, μου βρήκε μερικές 'μολύνσεις', τις διέγραψα αλλά πάλι τα ίδια..! Αν ξέρει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει θα το εκτιμούσα να με βοηθούσε Υ.Γ Οι περισσότερες ιστοσελίδες φορτώνουν κ-α-ν-ο-ν-ι-κ-ό-τ-α-τ-α! ευχαριστώ προκαταβολικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.