G10rgos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Καλησπερα και Χρονια πολλα για την ημερα. Εχω ενα προβλημα με το Format που προσπαθησα να κανω στον παλιο υπολογιστη μου.Ειχα τα Windows Xp και επειδη κολλαγε πολυ ειπα να κανω Format, επειδη δεν εβρισκα το Service Pack 2 και 3 πηγα να κανω με ενα SP1 παλιο CD που ειχα. Όμως απ οτι φαινεται το Cd ηταν χτυπημενο και κολλησε σε ενα αρχειο που δεν μπορουσε να εγκαταστησει. Τωρα αφου βρηκα το CD με το SP3 δεν μπορω να κανω το Format γιατι δεν μου Bootαρει απ το CD,εχει κολλησει σε εκεινο το αρχειο που δεν βρισκει και κανει επανεκκινηση. Μηπως μπορειτε να με βοηθησετε στο τι να κανω για να τελειωσω το Format γιατι χρειαζομαι τον υπολογιστη; Συγγνωμη αν ειναι λαθος το section για αυτο το θεμα.
GaGaS_Thess Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 αν βαλεις να κανει boot απο CD δεν σου κανει ? Γιατι να σου κολλαει στο σημειο που χτυπησε πριν ?
G10rgos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Απο CD εχω βαλει να κανει Boot, εχω κανονικα το CD μεσα αλλα δεν μου λεει Press any key to boot from cd το περναει σαν να μην εχει CD μεσα και με βγαζει στο σημειο οπου διακοπηκε η εγκατασταση δηλαδη στο αρχειο που δεν μπορουσε να εγκαταστηση και ματαιωθηκε η εγκατασταση.
Antwni Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Βάλτο να κάνει boot από το cd-rom Lol δεν είδες τι λέει?? Απο CD εχω βαλει να κανει Boot, εχω κανονικα το CD μεσα αλλα δεν μου λεει Press any key to boot from cd
diamond_gr Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Αφού είναι παλιός ο υπολογιστής σου, αν κατάλαβα καλά, ξεκινώντας με το cd windows (αφού έχεις βάλει στο Bios να ξεκινά από το cd) δεν σου παίζει, σου συνιστώ να κάνεις τα εξής: 1. Βγάλε τον δίσκο, πέρασέ τον σαν εξωτερικό δίσκο σε άλλο μηχανάκι (ή ακόμα και 2ο εσωτερικό) και φερμάρισέ τον (πάρε κάτι χρήσιμο από μέσα αν έχεις). Μετά πάνε στο άλλο μηχάνημα και προχώρησε κανονικά με την εγκατάσταση. Πες μας μετά αν παίζει. 2. Αν βαριέσαι να κάνεις το νο1, κάψε ένα LiveCD από το Ubuntu Linux, ξεκίνα να το κάνεις εγκατάσταση (δες οδηγίες εδώ). Όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, προσπάθησε να επανέλθεις με το cd των windows. Καλή επιτυχία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.