Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Σιγουρα δεν εχω φτιαξει πανω απο 500 pc. 499 ισως. Και βεβαια σημασια δεν εχει μονο να φτιαχνεις pc αλλα να ξερεις και πως λειτουργει και ποιος ο ρολος ακομα και του τελευταιου πχ. πυκνωτη μεσα στο pc. Τοτε ελαχιστα θα σου φαινονται "περιεργα"... ΥΓ. Να διευκρινησω οτι το περι UPS δεν ηταν ειρωνια προς τον poulinos (o ιδιος το ξερει) αλλα humor σχετικο με ΠΜ που ανταλλαξαμε.
gtmike1980 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 επιτελους λυθηκε Drivers του Sata ηταν ... Μολις εβαλα τους παλιους ολα ενταξει παλι ευχαριστω για την βοηθεια
poulinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Σιγουρα δεν εχω φτιαξει πανω απο 500 pc. 499 ισως.Και βεβαια σημασια δεν εχει μονο να φτιαχνεις pc αλλα να ξερεις και πως λειτουργει και ποιος ο ρολος ακομα και του τελευταιου πχ. πυκνωτη μεσα στο pc. Τοτε ελαχιστα θα σου φαινονται "περιεργα"... ΥΓ. Να διευκρινησω οτι το περι UPS δεν ηταν ειρωνια προς τον poulinos (o ιδιος το ξερει) αλλα humor σχετικο με ΠΜ που ανταλλαξαμε. αμα δενειναι 500 δεν μετρανε.φτιαξε ενα ακομα τωρα. β.ενταξει πραγματι ολα καπου οφειλονται αλλα παντα υπαρχουν και τα κουφα.εδω ολοκληρες εταιρειες βγαζουν ημιτελη προιοντα και με προβληματα στην αγορα.πχ μπαταριες λαπτοπ.τωρα για το ups αντε να πεισεις τον κοσμο οτι ειναι Must ena ups.οχι για την περιπτωση του φιλου μας αλλα γενικα..... και αυτο για το ρευμα το ειπα επειδη μπορει να ειναι προβλημα του rail και να μην φενεται κατο πχ οταν ζοριζεται το μηχανημα.ισως το τροφοδοτικο πολλες φορες καποοοι να το θεωρουν το λιγοτερο υπευθυνο αλλα αφου φτιαχνεις και Pc Θα εχεις δει απειρα παραδειγματα να φτεει κατι συν οτι ειναι κατι ευκολο να το δοκιμασεις.αυτα φιλικα παντα και παντα με Humor και δεν παρεξηγουμαστε ουτε παρεξηγουμαι.αλλωστε λιγο Humor xriazetai αφου μειναμε αθηνα και μπαινουμε ακομα εδω.
gherudos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Πφ drivers,ρίξε λίγο αγιασμό να δείς πως θα τα διορθώσει όλα,φάντασμα είχες...
Antwni Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Πφ drivers,ρίξε λίγο αγιασμό να δείς πως θα τα διορθώσει όλα,φάντασμα είχες... Ρε μην τον κοροϊδεύεις!!!:p Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω λες να κάνω αγιασμό??? Βασικά το pc το έχω σε ένα στοιχιομένο σπίτι.. το βρήκες μπράβο από κάτω είναι Εντάξει τέρμα η πλάκα:
liopyr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Χεχ, πάντως η περίπτωση μου θύμισε το sub7 (πλέον όλα τα antivirus το αναγνωρίζουν ως ιο), με το οποίο μπορούσες να κάνεις remote τέτοια κόλπα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.