Προς το περιεχόμενο

ανοιγοκλεινει το συρταρι του DVD-ROM !!!

gtmike1980

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα κ χρονια πολλα!!!

ειχα 2 αντιγραφικα της lg s-ata συνεδεση κ μετα απο καποιο διαστημα οταν εβαλα να κανει 2 αντιγραφα απο το ιδιο dvd , μολις τελειωνει το 1 κ μου το πεταει εξω, το ξαναβαλε ξανα μεσα.μετα απο λιγο ξανα εξω κοκ.

αυτο το εκανε 5-6 φορεσ μεχρι που απενεργοποιηθηκε τελειως

αγορασα 2 sony μετα , μηπως κ εφτεγε τα lg αλλα παλι τα ιδια.

στην τελικη εκανα format , και ηταν ολα τελεια

μεχρι σημερα που μου εγινε παλι το ιδιο με τα sony

καποια βοηθεια , μυριζομαι ιο , εχω κανει scan και για ιο κ για spyware αλλα τιποτα

αν εχει συμβει σε κανεναν θα ηθελα μια βοηθεια

ευχαριστω πολυ...

Δημοσ.

Μήπως φταίει το πρόγραμμα αντιγραφείς που χρησιμοποιείς;

Δοκίμασε κάποιο άλλο αλλά με καθαρό το PC από προγράμματα. Δλδ να έχεις μόνο το αντιγραφικό πρόγραμμα και οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα θεωρείς απαραίτητο για την αντιγραφή και μόνο.

Δημοσ.

με το τροφοδοτικο το εχω δοκιμασει

με αντιγραφικο προγραμμα εχω το nero 9.4.13.2 b

οταν κανω format και το βαλω ολα καλα, μετα απο καποιες μερες μου το κανει

δεν μπορω να καταλαβω τι μπορει να φταιει

ευχαριστω παντως

Δημοσ.

Είναι πολύ πιθανό να έχεις κανένα φάντασμα στο σπίτι ή κανένα γκρέμλιν μέσα στο κουτί του υπολογιστή.αν έχεις φάντασμα περιέλουσε το κουτί με αγιασμό(να το έχεις εκτός πρίζας όμως),αν υπάρχει γκρέμλιν βγάλε τον υπολογιστή σου έξω όταν έχει ήλιο.

• Moderators
Δημοσ.

Τροφοδοτικο αποκλειεται να ειναι.

Software-ικο ειναι το προβλημα, μαλλον ιος. Βαλε ενα αλλο αντιβιοτικο και δοκιμασε να σκαναρεις. Βαλε το avira antivir.

Δημοσ.
Τροφοδοτικο αποκλειεται να ειναι.

Software-ικο ειναι το προβλημα, μαλλον ιος. Βαλε ενα αλλο αντιβιοτικο και δοκιμασε να σκαναρεις. Βαλε το avira antivir.

mhn to αποκλειεις.πολλαπαραξενα γινονται με μη σωστη τροφοδοσια.αλλιως ας βρει ποιο προγραμμα η ιος το πειραζει η ας κανει system restore την ημερα που επαιζε μια χαρα.

• Moderators
Δημοσ.

Το απεκλεισα απλα γιατι δεν ζηταει ρευμα η συσκευη μολις ανοιξει το πορτακι για να πεις οτι αντιδρα περιεργα και ξανακλεινει. Αν ηταν θεμα τροφοδοτικου θα του το εκανε σε φασεις απαιτησης ρευματος απο ολο το συστημα μαλιστα.

• Moderators
Δημοσ.

Και με μπαταρια 9V να το τροφοδοτουσε (λεμε τωρα), το eject ειναι η μονη λειτουργια που θα μπορουσε να κανει το DVD-R! ;)

Δημοσ.

Οταν λες ανοιγοκλεινει το κανει οποτε θελει ή μονο οταν γραφεις cd?

Αν το κανει οποτε ναναι πιθανως καποιος σου κανει πλακα

Αν σου εχουν βαλει trojan μπορει καποιος να σου ανοιγοκλεινει το cd και διαφορα αλλα

• Moderators
Δημοσ.

Τωρα που το συζηταμε, μπορει να φταιει το UPS!

(Επισης αν δεν ΕΧΕΙΣ UPS μπορει να φταιει που δεν εχεις)

Δημοσ.

λιγα παραξενα εχετε δει με μαπα τροφοδοτικα εκτος αν δεν εχετε φτιαξει παραπανω απο 5 Pc στην ζωη σας:PPp Οποτε οκ παο πασο:P.οσο για trojan καθε φορα κολαει τον ιδιο ιο?:P γιατι εγω trojan που να ανοιγοκλεινει το dvd που παλι θα το κανε σε random στιγμες και οχι οταν γραφει εχω να δω απο την εποχη tou subseven kai back orifice.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...