Προς το περιεχόμενο

ΕΠΑΚ νέες χρεώσεις ΟΤΕ +200% ? από 19/6/2009


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

 

μιας και ετοιμαζόμουν για διακοπές και δεν έχω εκεί που θα είμαι Ιντερνέτ αγόρασα την ΟΤΕΝΕΤ Internet Card των 10€ που είναι 31 μέρες απεριόριστο ιντερνέτ PSTN. Ομως σήμερα είδα τα εξής που μου επιβεβαίωσαν και από ΟΤΕ

 

http://www.smileandweb.gr/pricelist_internet.htm

 

1 Μ.Χ. ανά 130 sec ή Με ΦΠΑ 19% 0,8568 € ανά ώρα 8-22

1 Μ.Χ. ανά 260 sec ή Με ΦΠΑ 19% 0,4284 € ανά ώρα 22-8

 

Είχε ανακοινωθεί κάτι στον τύπο και μου διέφυγε ή το κάναν απότομα. Μίλαγα τώρα με την ΟΤΕΝΕΤ και στην αρχή μου είπαν ισχύει το 0,34 και 0,17 ΟΜΩΣ όταν ξαναρώτησε ο υπάλληλος μου λέει έχετε δίκιο άλλαξη η τιμολόγηση από 19/6/2009.

 

Ισως ήρθε η ώρα να πληρώσει ο κόσμος πάλι την εξαγορά του....ΟΤΕ!!!

 

Οι γνώμη των υπολοίπων ? Φαντάζομαι πόσοι σερφάρουνε και δε έχουν ιδέα τι λογαριασμός τους περιμένει....

Δημοσ.

Ρωτησε αν επηρεασει την χρηση της καρτας, καλυτερα συμφερουν σε αυτη την περιπτωση οι τιμες των υπηρεσιων free internet καθώς στοιχιζουν λιγοτερο..

Δημοσ.

Εντόπισα εδώ στην συνέχεια τον επίσημο τιμοκατάλογο της ΟΤΕΝΕΤ

 

http://corporate.otenet.gr/otenet/home/individuals/individualsinternetconnections/individualspstn/individualspstnfaq/

 

όπου ΑΚΟΜΑ και ΣΗΜΕΡΑ αναφέρει

Ωριαία χρέωση € 0,352 Λ € 0,176 Λ

 

και επειδή μπερδέυτηκα ξαναπήρα ....στο στο 801 11 35555

 

Απάντηση: Iσχύουν οι νέες τιμές ΑΠΛΑ από 19/6 μέχρι σήμερα δεν προλάβαμε να αλλάξουμε τις τιμές στην ιστοσελίδα μας. Θεωρώ πως πρέπει να ενημερωθεί ο κόσμος γιατί πολλοί σερφάρουν χωρίς να γνωρίζουν τις νέες τιμές και θα στενοχωρεθούν όταν έρθει ο λογαριασμός και δεν θα ξέρουν το γιατί!!!

Δημοσ.

htan naτο κανει και ο οτε παλια αλλα τον ειχε σταματησει η eett.απλα ο οτε το κανει υποτιθεται για να σπρωξει τον κοσμο στο adsl>απο την αλλη η κλασικη βλακεια της ελλαδος.αντι να φτηνυνουν κατι ακριβαινουν αυτο που εχεις για να πας στο αλλο.και οκ το δεχομε οτι θελουν να παει ο κοσμος στο adsl.οταν δεν εχεις καλυψη εκει που εισαι και δεν μπορεις να βαλεις adsl τι κανεις?πας σε δορυφορικο.

Δημοσ.

Όταν κράζουν κάποιοι τον (Π)ΟΤΕ ότι ακόμα και τώρα είναι απίστευτος απατεώνας βγαίνουν και μου λένε για ποιότητα υπηρεσιών κ.α.!Εγώ εταιρείες που έχουν πιει το αίμα του κοσμάκη τόσα χρόνια και παρόλαυτά δεν δείχνει το παραμοκρό ίχνος σεβασμού στον πελάτη(επειδή σε συνδέει πιο γρήγορα από τους εναλλακτικούς και επειδή έχει πιο καλή εξυπηρέτηση γενικά δεν σημαίνει ότι το κάνουν γιατί ξαφνικά μας σεβάστηκαν.....απλά βλέπουν ότι κάποιοι ξύπνησαν και παρόλες τις τρικλοποδιές στους εναλλακτικούς πάλι χάνει μερίδιο...)όχι απλά δεν την σέβομαι....εύχομαι να το βρει από κάπου με τον χειρότερο τρόπο μήπως και ξυπνήσει(και καλά...)....!

Δημοσ.

Το θέμα δεν είναι μόνο να καλύπτονται όλες οι περιοχές. Ακόμα και να καλύπτονται (εκεί που θα βρίσκομαι εγώ δεν υπάρχει κάλυψη) τι να το κάνω όταν εκεί θα είμαι 20-25-30 μέρες το χρόνο? Να κάνω σύμβαση για 30 μέρες?

 

Πρέπει να με αρμέξει ντε και καλά ή να μην μπώ στο νέτ πράγμα αδύνατο λόγω εργασίας. Αρα θα αναγκαστώ να πληρώσω τιμές που θυμίζουνε άλλες εποχές. η ΕΕΤΤ απορώ πως επέτρεψε να γίνουν τόσο μεγάλες αυξήσεις.

 

Και να ήθελα να είχα ΟΤΕ στο σπίτι μου που βρίσκομαι τους υπόλοιπους 11 μήνες δεν θα έκανα εγώ προσωπικά ποτέ. Αφού δεν με σέβετε όταν θέλω 20 μέρες το χρόνο να ξεκουραστώ αλλά θα με κάνει να κοιτάω το ρολοι λόγω χρέωσης θα χάνει τους άλλους 11. (Θα μπορούσε να κάνει μικρότερης κλίμακας αύξηση....)

 

Αλλά τα ίδια δεν έκανε και η νέα μαμα του ΟΤΕ στην Γερμανία? Εστειλε όλους τους πελάτες της στην αγκαλιά της Arcor που ενσωματώθηκε με την Vodafone τώρα και αντε να τους πιάσει. Εχω φίλο εκεί και στο πακέτο των 29,90€ το μήνα έδωσε και άλλα 3,95€ και μιλάει με όλη την Ευρώπη δωρεάν (σταθερά) και με ποιότητα τουλάχιστον το ίδιο καλή με αυτό της Deutsche Telecom .

 

Προς το παρόν θα πληρώσουμε ακριβά...αλλά 20 μέρες το χρόνο κέρδος δεν σώνουν τα έσοδα του οργανισμού για όλο το χρόνο. Κρίμα ποθ η είσοδος των Γερμανών εγκαινιάστηκε με μεγάλες αυξήσεις στον ΕΠΑΚ.

 

Θα στενοχωρεθούν πολύ όσοι δεν καλύπτονται από ADSL δίκτυα και θέλουν να έχουν το δικαιωμα πληροφόρησης από τις νέες τιμές και νέους λογαριασμούς! Ας κράταγε τις παλιές τιμές ΕΚΕΙ που ΔΕΝ υπάρχει κάλυψη!

 

Η Ελλάδα δεν είναι ΜΟΝΟ Αθήνα και ΑΣΤΙΚΑ κέντρα!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...