Προς το περιεχόμενο

περι Softwares που καθαριζουν την Registry

.:VenoM:.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά είναι τόσο απαραίτητο να έχουμε ένα τετοιο πρόγραμμα(π.χ Registry Mechanic)?

Εγώ προσωπικά κατέβασα δυο - τρια και άλλα προβλήματα μου εβγαλε το ένα και αλλα το άλλα . Πάτησα μετα clean , αλλά δεν βρήκα κάποια βελτίωση στο laptop μου !

Τι πιστεύεται εσείς , αξίξει να έχουμε κάποιο από αυτά στους υπολογιστές μας ?

Εγώ τα θεωρώ απάτη , μόνο και μόνο για να μας πέρνουν λεφτά:mad:

Δημοσ.
Παιδιά είναι τόσο απαραίτητο να έχουμε ένα τετοιο πρόγραμμα(π.χ Registry Mechanic)?

Εγώ προσωπικά κατέβασα δυο - τρια και άλλα προβλήματα μου εβγαλε το ένα και αλλα το άλλα . Πάτησα μετα clean , αλλά δεν βρήκα κάποια βελτίωση στο laptop μου !

Τι πιστεύεται εσείς , αξίξει να έχουμε κάποιο από αυτά στους υπολογιστές μας ?

Εγώ τα θεωρώ απάτη , μόνο και μόνο για να μας πέρνουν λεφτά:mad:

Υπαρχουν και πολλα δωρεαν, δε χρειαζεται να παρεις επι πληρωμη.

Το καθενα εχει τις δικες του μεθοδους να βρισκει αχρηστες εγγραφες. Τα αποτελεσματα επισης διαφερουν αναλογα με το ποσο επιθετικα ειναι ρυθμισμενο, αν επιτρεπει το προγραμμα τετοιες ρυθμισεις.

Εσβησες μερικες εκατονταδες εγγραφες στο registry και ξαφνικα ολα θα πηγαιναν καλυτερα? Οντως κατι τετοιο υπονοουν αυτα τα προγραμματα. Πρακτικα, τιποτα το ιδιαιτερο.

Δεν ειναι κακο να εχεις ενα και να το τρεχεις καθε λιγους μηνες, να καθαριζει λιγη σαβουρα απο Uninstalled programs αλλα δεν ειναι και απαραιτητο. Προβλημα δεν εχω συναντησει με κανενα, αλλα ουτε και ιδιαιτερες βελτιωσεις γι αυτο και εγω πλεον δεν τα χρησιμοποιω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...