.:VenoM:. Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Φιλοι Insomniacs θελει και παλι την βοηθεια σας : Με τι πρεπει να καθαριζω την οθονη του laptop μου , και καθε πότε πρέπει ? Εδώ και ενα χρόνο ριχνω λιγο οινοπνευμα (ή αζαξ πολλές φορές) σε μια χατοπετσετα και την καθαρίζω απαλά - απαλά ,και δεν μου εχει παθει τίποτα κακό ,αλλά τώρα τελευταία αρχισα να ανησυχώ μήπως που πάθει τιποτα (δεν βρηκα καταλληλη κατηγορια γι αυτο το ποστ , αν θεωρειται πως ειναι σε λαθος κατηγορια να το μετακινησετε)
caution Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Ένα ελαφρά βρεγμένο πανάκι ( κάτι δερμάτινα που έχουν οι petrolheads για τα καμάρια τους είναι ότι πρέπει γιατί δεν αφήνουν ίχνη και χνούδια ) νομίζω κάνει την δουλειά μια χαρά
chrispen Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 πως μπορείς να καθαρίσεις τα πλήκτρα και πέριξ ενος λάπτοπ το οποίο είναι ΤΙΓΚΑ στη σκόνη ;
caution Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Σκληρό 12άρι πινέλο βουτηγμένο σε οινόπνευμα είναι μια καλή λύση ( της υπομονής )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.