jimmy007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Η μητρικη εχει τεσσερις ασπρες θυρες για σκληρο και εξι μπλε απο διπλα παλι για σκληρο δισκο εγω τον εχω βαλει στις μπλε!!! Οι ασπρες ειναι gsata2_0/1/2/3 Οι μπλε ειναι sata2_0/1/2/3/4/5
nikosl Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Η μητρικη εχει τεσσερις ασπρες θυρες για σκληρο και εξι μπλε απο διπλα παλι για σκληρο δισκο εγω τον εχω βαλει στις μπλε!!!Οι ασπρες ειναι gsata2_0/1/2/3 Οι μπλε ειναι sata2_0/1/2/3/4/5 Αλλαξες το sata καλώδιο με καινούριο? Έβαλες τον σκληρο στο sata2 0?
jimmy007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Αλλαξες το sata καλώδιο με καινούριο?Έβαλες τον σκληρο στο sata2 0? ναι αλλα κανει παλι τα ιδια!!!Υπαρχει τιποτα αλλο να κανω???
grimpr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Υπάρχει μεγάλη περίπτωση να έπεσες στην περίπτωση...ξινή μητρική, όλο και ποιο συχνό φαινόμενο με τις Gigabyte. Ρίξε ένα post στo forum τις Gigabyte στο Tweaktown και ταυτόχρονα στείλε και email στο tech support της Gigabyte, γράφοντας καθαρά και αναλυτικά, τα χαρακτηριστικά του hardware που έχεις και το πρόβλημα.
jimmy007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Υπάρχει μεγάλη περίπτωση να έπεσες στην περίπτωση...ξινή μητρική, όλο και ποιο συχνό φαινόμενο με τις Gigabyte. Ρίξε ένα post στo forum τις Gigabyte στο Tweaktown και ταυτόχρονα στείλε και email στο tech support της Gigabyte, γράφοντας καθαρά και αναλυτικά, τα χαρακτηριστικά του hardware που έχεις και το πρόβλημα. Δεν γινεται με καποιον τροπο να δω αν εχει προβλημα η μητρική???
nikosl Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν γινεται με καποιον τροπο να δω αν εχει προβλημα η μητρική??? Αφού τα δοκίμασες όλα και δεν δουλεύει, έχει πρόβλημα. Να την πας για RMA
jimmy007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Αφού τα δοκίμασες όλα και δεν δουλεύει, έχει πρόβλημα. Να την πας για RMA παλι να την βγαλω παλι απο το κουτι?το rma τι ειναι???] ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:09 ---------- γινεται να βαλω ενα βιντεο στο φορουμ να δειτε πως αναβει ο υπολογιστης??? αν ναι πως???
jimmy007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Ετσι αναβει ο υπολογιστης!!![ame]http://www.youtube.com/watch?v=I8s_kwpaxgw[/ame]
Tenshi Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Συγνώμη για να καταλάβω...πέρα απο ένα μήνυμα που εμφανίζεται για 2 sec και που υπο άλλες συνθήκες ενδέχεται και να μήν το έβλεπε κανένας...υπάρχει κάποιο λειτουργικό πρόβλημα; Μια χαρά έκανε το boot και σε έβγαλε στην επιφάνεια εργασίας.Ούτε error εβγαλε,ούτε press F1~F12~whatever to continue.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 πράγματι, είναι σαν να μην υπάρχει...σχεδόν normal boot μήπως είναι καιρός να αφήσεις τα XP?
jimmy007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 πράγματι, είναι σαν να μην υπάρχει...σχεδόν normal boot μήπως είναι καιρός να αφήσεις τα XP? Δεν θελω vista ρε παιδια ειναι λιγο δυσκολα!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 πρώτον δεν πρότεινα Vista (το υπονοούμενα ήταν για win7) και δεύτερον σιγά τα δύσκολα...θέμα συνήθειας είναι
jimmy007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 πρώτον δεν πρότεινα Vista (το υπονοούμενα ήταν για win7) και δεύτερον σιγά τα δύσκολα...θέμα συνήθειας είναι Δηλαδη αμα βαλω τα 7 λετε να σταματησει να βγαζει το μυνημα??? Αν και δεν με πειραζει το μυνημα!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 δεν νομίζω, άλλωστε δεν το πρότεινα για αυτό το λόγο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.