Προς το περιεχόμενο

τετραπυρηνος επεξεργαστης!

jimmy007

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
δεν έχει και κάποιο πολύ καλό το eshop σε αυτά τα watt και σε λογική τιμή, έχει πέσει νέκρα...

του πλαισίου που έδωσα δεν κάνει?

κανει αλλα εγω ειμαι στην κερκυρα και μια φορα που παραγγειλα απο το πλαισιο για να ερθει στην κερκυρα εκανε μια βδομαδα και χαθηκε κιολας και ετσι δεν ξανα παρειγγειλα απο το πλαισιο!!!

αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650759

• Απαντ. 168
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δεν υπάρχει πρόβλημα με το οτι είναι πολλά τα watt το πρόβλημα είναι οτι θα μπορούσες να πάρεις ένα φτηνότερο και ισάξιας ποιότητας λιγότερα watt. αν δεν έχεις προβλημα με τα λίγα € παραπάνω προχώρα. τα αξίζει τα € του σαν εξάρτημα.

Δημοσ.

ναι κλασικη επιλογη για ενεργοβορο μηχανημα στο οποιο δεν σου φτανουν τα νορμάλ watt

Δημοσ.

παιδια εβαλα το τροφοδοτικο το καινουργιο και δουλευουν ολα!!!

αλλα οταν ανοιγει ο υπολογιστης βγαζει αυτο το μυνημα κατω αριστερα(Verifying dmi pool data...

AMD data change....Update new data to dmi

μετα μολις παει στην εκκινιση των windows κολαει και φενεται πολυ αχνα μετα παταω ριζετ βγαζει παλι τα μυνηματα που εγραψα πιο πανω και πριν παει στην εκκινιση των windows βγαζει το μηνυμα αυτο Λυπουμαστε αλλα τα windows δεν ξεκινησαν επιτυχημενα κτλ. μετα παταω κανονικη εκκινιση των windows και αναβει μια χαρα ο υπολογιστης!!!αυτο το κανει καθε δευτερη φορα που ανοιγει ο υπολογιστης ή μετα απο επανεκιννηση!!!

τι λετε να φταει????:-(:-(

Δημοσ.
άλλαξες μητρική και περιμένεις να είσαι ok με το παλιό installation των windows? :P

δηλαδη τι να κανω?

να αλλαξω windows?

Δημοσ.
εννοεί φυσικά να κάνεις format

και βεβαια εκανα φορματ!!!

τωρα???

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:39 ----------

και βεβαια εκανα φορματ!!!

τωρα???τι γινεται και τα κανει αυτα???:cry::cry:

Δημοσ.

Τι λειτουργικό πας να περάσεις σε αυτό το μηχάνημα; Μήπως κανένα βανίλια λεμόνι Windows XP απο το 2001;

Αν κάνεις αυτό το τραγικό λάθος, ξέχασε τα και προχώρα παραπέρα.

Δημοσ.
Τι λειτουργικό πας να περάσεις σε αυτό το μηχάνημα; Μήπως κανένα βανίλια λεμόνι Windows XP απο το 2001;

Αν κάνεις αυτό το τραγικό λάθος, ξέχασε τα και προχώρα παραπέρα.

windows xp home edition εκδοση 2002 αυτο εχω!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...