Προς το περιεχόμενο

τετραπυρηνος επεξεργαστης!

jimmy007

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 168
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γεια σας!!!σημερα πηρα την μητρικη και τον επεξεργαστη μολις τα εβαλα ολα επανω και πηγα να αναψω τον υπολογιστη δεν αναβε καθολου τιποτα σαν να μην υπηρχε ρευμα και μολις εβαλα την παλια την μητρικη δουλευουν παλι οπως πριν!!!:-(

μηπως ξερει κανεις τι γινεται?

μηπως φταιει το τροφοδοτικο που ειναι 400watt αλλα αμα εφτεγε το τροφοδοτιο δεν θα αναβε εστω και λιγο? τι γινεται?:mad:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:27 ----------

Γεια σας!!!σημερα πηρα την μητρικη και τον επεξεργαστη μολις τα εβαλα ολα επανω και πηγα να αναψω τον υπολογιστη δεν αναβε καθολου τιποτα σαν να μην υπηρχε ρευμα και μολις εβαλα την παλια την μητρικη δουλευουν παλι οπως πριν!!!:-(

μηπως ξερει κανεις τι γινεται?

μηπως φταιει το τροφοδοτικο που ειναι 400watt αλλα αμα εφτεγε το τροφοδοτιο δεν θα αναβε εστω και λιγο? τι γινεται?:mad:

τι γινεται ρε παιδια τωρα εχω την παλια και δουλευουν ολα ρολοι με την καινουργια δεν αναβει καν!!!:cry:

Δημοσ.

G.SKILL F3-10600CL7D-4GBPI 4GB (2X2GB) DDR3 PC3 10600 1333MHZ DUAL CHANNEL KIT αυτες της μνημες πηρα!!!

[extra τροφοδοσία της μητρικής?]αυτο τι ειναι?

• Super Moderators
Δημοσ.

πηρες την gigabyte που ανέφερες πιο πάνω? αν ναι τότε εκτός από το 24pin βύσμα θέλει και άλλο ένα που είναι δίπλα από το socket...συνήθως πάνω αριστερά...

Δημοσ.
πηρες την gigabyte που ανέφερες πιο πάνω? αν ναι τότε εκτός από το 24pin βύσμα θέλει και άλλο ένα που είναι δίπλα από το socket...συνήθως πάνω αριστερά...

Οτι ειπε ο Thresh

gigabytema790fxtud5pql2.jpg

Δημοσ.
Οτι ειπε ο Thresh

gigabytema790fxtud5pql2.jpg

24 pin βυσμα ειναι αυτο που εχω αλλα το αλλο που εχεις βαλει σε κυκλακι εχει μονο δυο pin και η μητρικη εχει 8 πιν!!!

Και τωρα τι θα κανω?

Δημοσ.

οταν εβγαλες την μητρικη απο το κουτι της μηπως εκει πανω ειχε ενα καπακι που να εκρυβε τα 4 pins?Αν ναι τοτε δουλευει και μονο με τα 4α αλλιως δεν ξερω αν δουλευει...Διαβασε το manual.

Δημοσ.
το αλλο που εχεις βαλει σε κυκλακι εχει 8 πιν και αυτο που του εβαλα εχει 4πιν!

τωρα?

Επειδή είναι παλιό το τροφοδοτικό σου.Στα νεότερα υπάρχει επιλογή για 4+4 (αποσπώμενο).Εκτιμώ οτι δεν θα υπάρχει πρόβλημα,αφού το επιπλέον 4pin προσφέρει μεγαλύτερη σταθερότητα σε ενεργοβόρος επεξεργαστές/όταν κάνεις overclocking.

Τουλάχιστον αυτό γνωρίζω οτι ισχύει,αφού η δικιά μου μητρική δούλεψε το ίδια καλά με 4pin άλλα και με 8pin.

4pinin8.jpg

Δημοσ.
Επειδή είναι παλιό το τροφοδοτικό σου.Στα νεότερα υπάρχει επιλογή για 4+4 (αποσπώμενο).Εκτιμώ οτι δεν θα υπάρχει πρόβλημα,αφού το επιπλέον 4pin προσφέρει μεγαλύτερη σταθερότητα σε ενεργοβόρος επεξεργαστές/όταν κάνεις overclocking.

Τουλάχιστον αυτό γνωρίζω οτι ισχύει,αφού η δικιά μου μητρική δούλεψε το ίδια καλά με 4pin άλλα και με 8pin.

4pinin8.jpg

ετσι ακριβως το εχω βαλει και δεν δουλευει!!!

αμα αγορασω αυτο θα φτειαξει? http://www.jkcomputersystems.com/Assets/Pictures/items/AD-POW-4PM-8PF.jpg?

Δημοσ.

Ισως ναί,ίσως όχι...μπορείς να δοκιμάσεις όμως.

Πέρα απο τα 24pin και 4pin,είσαι σίγουρος οτι έχεις συνδέσει σωστά τα pins κάτω δεξιά (PWR/RESET/HDD LED/PWR LED κλπ);Λογικά ακόμα και αν δέν είχες συνδέσει το 4pin 12V ATX το pc θα έπρεπε να ανάψει,ασχέτως θα πέταγε σωρεία error μετά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...