Προς το περιεχόμενο

τετραπυρηνος επεξεργαστης!

jimmy007

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 168
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

θέλω να μου πει κάποιος αν η θερμοκρασία του cpu μπορεί να είναι μεγαλύτερη από τους core;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:51 ----------

κατα περίεργο τρόπο το πρόγραμμα speedfan και το probe της asus δείχνουν μετά από 1 ώρα λειτουργίας του επεξεργαστή θερμοκρασία 111 και στους πυρήνες 50-60 με τον επεξεργαστή στο 90 % (9550 τετραπύρινος της intel).

όποιος γνωρίζει κάτι ας απαντήσει!!!!

Δημοσ.
θέλω να μου πει κάποιος αν η θερμοκρασία του cpu μπορεί να είναι μεγαλύτερη από τους core;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:51 ----------

κατα περίεργο τρόπο το πρόγραμμα speedfan και το probe της asus δείχνουν μετά από 1 ώρα λειτουργίας του επεξεργαστή θερμοκρασία 111 και στους πυρήνες 50-60 με τον επεξεργαστή στο 90 % (9550 τετραπύρινος της intel).

όποιος γνωρίζει κάτι ας απαντήσει!!!!

Καλώς ήρθες φίλε μου, αλλά είσαι εκτός θέματος (αν και όπως κατάντησε το θέμα τίποτα δεν είναι εκτός θέματος :P).

Καλύτερα φτιάξε ένα καινούριο θέμα, ανέφερε και τι μητρική έχεις, ψάξε πρώτα στο φόρουμ μήπως η μητρική αυτή έχει γνωστό πρόβλημα με τους αισθητήρες θερμοκρασίας και θα έχεις περισσότερες πιθανότητες.

Πάλι καλά που ανέφερες ότι έχεις Intel γιατί 9550 έχει και η AMD.

Δημοσ.
Να αγορασω θερμοαγωγιμη παστα???

Πηρα αυτην την παστα arctic silver 5 αλλα εχει και η ψυκτρα μεσα δικια της πια να βαλω απο τις δύο?:-(

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:51 ----------

Πηρα αυτην την παστα arctic silver 5 αλλα εχει και η ψυκτρα μεσα δικια της πια να βαλω απο τις δύο?:-(

ε τι λετε?

Δημοσ.

Όλες οι ψύκτρες έχουν δικιά πάστα αλλά δεν είναι καλή για αυτό σου είπα να πάρεις την arctic sivler 5.

Δημοσ.
Όλες οι ψύκτρες έχουν δικιά πάστα αλλά δεν είναι καλή για αυτό σου είπα να πάρεις την arctic sivler 5.

ok θα βαλω αυτην arctic sivler 5

Δημοσ.

Την εβαλα την ψυκτρα και οταν απλα ψαχνω στο ιντερνετ η θερμοκρασια ειναι γυρω στους 40-45 βαθμους αλλα οταν παιζω ενα παιχνιδι π.χ gta iv η θερμοκρασια παει απο 50-55 ειναι καλη η θερμοκρασια???

δεν κανει θορυβο καθολου!!!:-):lol:

σε ποια θερμοκρασια ειναι επικυνδινο να καει ο επεξεργαστης?:P

Δημοσ.
Την εβαλα την ψυκτρα και οταν απλα ψαχνω στο ιντερνετ η θερμοκρασια ειναι γυρω στους 40-45 βαθμους αλλα οταν παιζω ενα παιχνιδι π.χ gta iv η θερμοκρασια παει απο 50-55 ειναι καλη η θερμοκρασια???

δεν κανει θορυβο καθολου!!!:-):lol:

σε ποια θερμοκρασια ειναι επικυνδινο να καει ο επεξεργαστης?:P

Οι θερμοκρασιες σου ειναι μια χαρα.

Νομιζω πως το μεγιστο που μπορουν να πιασουν οι AMD ειναι γυρω στους 90 και κατω απο 60 εισαι οκ.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

λοιπον παιδια...ο κολλητος μου θελει ν αναβαθμισει τον επεξεργαστη σου σε καποιον τετραπυρηνο γυρω στα 100 ευρω...αναμεσα στον amd 920 και 620 ποιον να προτιμησει;(χρηση κυριως games)...

Δημοσ.

στο pc1 τον 920 τον εχουν στα 99 ευρω...μητρικη εχει μια asus που δεχεται και am2+ και am3 επεξεργαστες(μοντελο δε θυμαμαι),4 giga μνημη ddr2 και cpu τον amd x2 7850...

Δημοσ.

Ο 920 είναι σαφώς πιο δυνατός, αλλά δεν θα μπορέσει αργότερα να μετακομίσει σε ΑΜ3 μητρική με DDR3.

Αυτό μπορεί να μη φαίνεται μεγάλο μειονέκτημα, αλλά αν κάνει σταδιακά αναβαθμίσεις είναι χρήσιμο.

Αν αύριο-μεθαύριο ας πούμε πάρει μητρική ΑΜ3 και DDR3 μνήμες μπορεί να περάσει για λίγο καιρό με τον παλιό επεξεργαστή αν είναι ΑΜ3.

Θα πρότεινα τον Χ3 720 σαν χρυσή τομή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...