Προς το περιεχόμενο

Guitar Hero: World Tour

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά έχω στην κατοχή μου μία κιθάρα απ'το GH5 από PS3 (ασύρματη).

Θα συνεργάζεται με τα GHIII και GHWT???

Κάπου διάβασα ότι πρέπει να έχεις ένα πρόγραμμα για να σου την αναγνωρίσει το PC αλλά μετά χάνεις το μικρόφωνο(?).

Κάθε βοήθεια δεκτή.

Υ.Γ: Τελικά σύνδεσα την κιθάρα του GH5 του PS3 με το PC (έβαλα το USB της κιθάρας απ'το PS3) και δούλεψε κανονικά με το GHWT.

Επεξ/σία από Chaos3X
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Παιδεια μολιε πηρα το guitar hero και δεν μπορω να πεξω δηλαδη ανοι το παιχνηση ολα καλα μολις κανει load το song που διαλεξα με πεταει και λεει οτι το guitar hero δεν σταματησει να λειτουργει βοηθεια παιδια παρακαλω

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια καλημερα!! Εχω κ εγω ενα προβλημα. Κατεβασα το guitar hero world tour κ το legends of rock σπασμενα αλλα εχω το ιδιο προβλημα κ στα δυο.Ενω το πληκτρολογιο δειχνει να ανταποκρινεται,δεν παιζει τις νοτες!!! Ekana k calibration αλλα παλι τιποτα! Υπαρχει κακποια ειδικη ρυθμιση??

Δημοσ.

Καλησπέρα και από εμένα

Εγώ έχω να ρωτήσω το εξής:

Πρόσφατα ένας φίλος μου αγόρασε το Guitar Hero World Tour με δώρο 2 κιθάρες για Pc ασύρματες

η εγκατάσταση έγινε κανονικά αλλά όταν έμπαινε στο παιχνίδι με την κιθάρα τον πετούσε έξω ενώ με πληκτρολόγιο έπαιζε μια χαρά.

το λειτουργικό του είναι win 7 home premium 32 bit

Το πήρα εγώ μήπως βρω καμιά βοήθεια.Το εγκατέστησα σε win xp και για να παίξω με την κιθάρα (δούλευε τελικά) ήθελε μια διαδικασία.

Εν τέλει το εγκατέστησα και σε win 7 ultimate 64bit και σε μένα δούλευε.

Μήπως υπάρχει καμιά λύση περί αυτού?

Με εκτίμηση

Nightmare123

Υ.Γ στου φίλου μου το pc όταν έβγαινε το εικονίδο του παιχνιδιού είχε μια μικρή ασπίδα πάνω ενώ όλες του οι ρυθμίσεις ήταν οκ

σε μένα πάλι δεν το έβγαλε καθόλου

Ευχαριστώ

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

παιδια αγορασα μια κιθαρα για το Η/Υ απο το activate, νομιζω ειναι ι κιθαρα απο το GHWT αλλα οταν βαζω το GH Aerosmith δεν την αναγνωριζει ενω το πληκτρολογιο δουλευει μια χαρα. Μπορει κανεις να βοηθησει? Επισης μηπως υπαρχει καποιο software της κιθαρας που παρελειψα να εγκαταστησω?

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...