Προς το περιεχόμενο

Guitar Hero: World Tour

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για σασ παιδια τι κανετε? εχω κατεβασει το guitar hero world tour και βαζω ενα χιριστηριο για να παιξω διπλο μου το εμφανιζει αλλα οταν παταω τα κουμπια στο χιρηστιριο δεν κανει τιποτα μηπωσ ξερεται γιατι?μηπωσ φταιει που δεν ειναι γνησιο?

Δημοσ.

Μετά από προσωπική ερευνα:

-Όπως και με τις προηγούμενες εκδόσεις, το Guitar Hero World Tour δέχεται να το χειρίζεσαι μόνο τα ειδικά χειρηστήρια/όργανα και με το πληκτρολόγιο, καθώς και όργανα από προηγούμενες εκδόσεις.

-Μπορεί να δεχτεί οποιοδήποτε μικρόφωνο (δεν είναι απαραίτητο το επίσημο), αλλά με το που το συνδέεις μετατρέπεις αυτομάτως το πληκτρολόγιο σε πίνακα ελέγχου του μικροφώνου.

-Επίσης, εάν έχετε κιθάρα από προηγούμενη έκδοση αλλά από ΑΛΛΗ ΚΟΝΣΟΛΑ, υπάρχει πρόγραμμα που τη κάνει συμβατή για το World Tour PC edition. Το πρόβλημα είναι όμως ότι παρακάμπτει το μικρόφωνο και αναγνωρίζει ΜΟΝΟ τη κιθάρα, όπως ανακάλυψα με τη PS3 κιθάρα από το Guitar Hero III.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δική μου απορία τώρα:

Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ το πακέτο ολόκληρο να το αγοράσω για το PC? Εννοώ το φουλ πακέτο, με παιχνίδι, κιθάρα, μικρόφωνο και ντραμς. Έψαξα και βρίσκω μόνο τις εκδόσεις με τη κιθάρα (και μόνο), και το παιχνίδι σκέτο.

Αν δεν έχει βγεί πακέτο με ντραμς πως θα παίξω; Είναι μήπως συμβατά τα ντραμς από τις άλλες κονσόλες; (περιμένω σε μερικές μερες να μου δανείσει γνωστός μου PS3 World Tour drums να δοκιμάσω για το pc αλλά ρωτάω μπας και ξέρει κανείς πιο νωρίς)

• 4 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Γειά χαρά! :-)

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση...

Είμαι ψιλογενικοάσχετη σε κάποια θεματάκια σχετικά με games... :o

Πρόσφατα λοιπόν, μετά από αρκετά μεγάλη αναζήτηση στην αγορά βρήκα επιτέλους το γνωστότατο Guitar Hero (World Tour) για PC...

Κοιτούσα τα system requirements πρίν προχωρήσω στην αγορά του, και όλα ήταν μια χαρά.

Κόλλησα όμως σε ένα σημείο...Επεξεργαστής...

Έρχεται λοιπόν η nOOb-ερώτησή μου...

Το παιχνίδι έλεγε πως χρειάζεται επεξεργαστή Ιntel Core 2 Duo 2,8 GHz.

Εγώ έχω Intel Core 2 Quad 2,4 GHz...

Τετραπύρηνο δηλαδή αλλά 2,4...

Να ξενερώσω ή είναι ΟΚ και να προχωρήσω στην αγορά?!?!?!?! :fear:

Thanks για την προσοχή σας! :-)

Δημοσ.

ΕΥΤΥΧΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!:o

Πήρα επιτέλους το game και λειτουργεί μια χαρούλα, όλα τέλεια!!! :lol:

Απλά έχω μια απορία άλλη τώρα...

Αν πάρω κάποιο άλλο guitar hero, παλιότερο, όπως πχ. το legends of rock (το 3ο της σειράς του παιχνιδιού αν δε κάνω λάθος...) η κιθάρα που έχω (για το world tour) θα λειτουργεί?!?!?!... Υπενθυμίζω πως πρόκειται για έκδοση PC...

Thanks! :-)

Δημοσ.

ναι λογικά θα λειτουργεί μια χαρά!

επίσης, μπορεί να λειτουργήσει οποιοδήποτε μικρόφωνο για τα vocals!

απλά το μετονομάζεις σε Logitech USB Mic και δουλεύει! όμως δε μπορείς να έχεις και το πληκτρολόγιο σαν κιθάρα... ένα από τα 2

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!Εχω στην κατοχή μου το guitar hero world tour μαζι με την κιθαρα.

Ξέρει κανείς εαν η κιθάρα αυτή συνεργάζεται και με τους άλλους τίτλους της εταιρίας όπως το g.h Aerosmith και το ghIII?

Δημοσ.

κι εμένα :-(

καλά με το world tour πάει το θέμα...

αλλά πήρα και το guitar hero 3 και πήγα να παίξω με την κιθάρα του 4 αλλά δε μου την αναγνωρίζει...

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEELP!!! :cry:

Δημοσ.

μια ερωτησούλα απο εναν αρχάριο!

Κατέβασα το guitar hero 3 και εχω πρόβλημα με την κάρτα βίντεο!αν και είναι 512 είναι intel chipset G31/G33! είναι θέμα συμβατότητας με το συγκεκριμένο παιχνίδι ή θα χρειαστώ κάρτα?

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...