ThundeR_21 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Λοιπον παιδιά δώστε τα φώτα σας γιατί θα κουφαθώ. Έχω ένα maxtor usb basics 500gb (NTFS) ο οποίος δουλέυει μια χαρά σε ένα laptop που έχω με XP. Αγόρασα χθές ένα pc HP με windows vista sp2 και δεν δουλέυει ο σκληρός. Του δίνει γράμμα, φαίνεται στο My computer χωρίς να μπορείς να μπείς και στο disk management τον βλέπει αλλά σαν RAW. Ξαναλέω ότι ο σκληρός όποτε τον συνδέω στο laptop (win xp sp3) δουλέυει μια χαρά. Οι θύρες usb του καινούριου pc δουλέυουν μια χαρά (έχω συνδέσει printer, scanner και usb stick). Έχω κάνει sfc /scannow, chkdsk /r. Τι παίζει ρε παιδιά?
ThundeR_21 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 NTFS είναι φίλε caution. γνωρίζεις κάτι; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:19 ---------- τώρα έχω αναγκαστεί και εχω συνδέσει τον σκληρό με το laptop και τον έχω κάνει share με το δίκτυο. Μπακαλίστικη λύση μέχρι να δούμε τι συμβαίνει.
caution Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 - Δοκίμασε ένα Live Cd στον καινούργιο. Δες αν τον βλέπει. - Τρέξε όλα τα διαγνωστικά του κατασκευαστή από το pc που τον βλέπει. Αυτά μου έρχονται προς το παρόν
ThundeR_21 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 - Δοκίμασε ένα Live Cd στον καινούργιο. Δες αν τον βλέπει.- Τρέξε όλα τα διαγνωστικά του κατασκευαστή από το pc που τον βλέπει. Αυτά μου έρχονται προς το παρόν οκ. θα δοκιμάσω τις προτάσεις σου. ευχαριστώ
ThundeR_21 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 - Δοκίμασε ένα Live Cd στον καινούργιο. Δες αν τον βλέπει.- Τρέξε όλα τα διαγνωστικά του κατασκευαστή από το pc που τον βλέπει. Αυτά μου έρχονται προς το παρόν φίλε caution έτρεξα το διαγνωστικό seatool για τον Maxtor και μου έβγαλε ότι υπάρχει πρόβλημα με το ntfs και ότι μάλλον είναι corrupted. Πώς το επαναφέρουν αυτό τώρα χωρίς format;
caution Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 ΜΜΜμμμ δεν με βρίσκεις πρόχειρο... google/search@insomnia or wait for the next post, πάντως μην βιαστείς να φορμάρεις, κάπως θα γίνεται repair
ThundeR_21 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 ΜΜΜμμμ δεν με βρίσκεις πρόχειρο... google/search@insomnia or wait for the next post, πάντως μην βιαστείς να φορμάρεις, κάπως θα γίνεται repair λοιπό φίλε caution έγινε δουλειά με το Norton Ghost, GetDataBack και Norton Explorer. Έκανα και format με το επίσημο εργαλείο της Maxtor - Seagate το SeaTool. Τώρα ο σκληρός είναι good as new και με όλα μου τα αρχεία ευτυχώς. Ευχαριστώ παιδιά
caution Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Τέλεια, happy end Αν και θα πληγώθηκε η εμπιστοσύνη σου στο συγκεκριμένο δίσκο φαντάζομαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.