Προς το περιεχόμενο

Κέικ σοκολάτας σε 5 λεπτά

diamond_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Να 'τος ο tus-ικός.

Οχι οχι:P:p

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:28 ----------

Αποριες:

• Αν ριξω σοκολατα και οχι κακαο;
  • Ο φουρνος ειναι 750w ποσο πρεπει να το αφησω;(οσες φορες εχω προσπαθησει κατι να ζεστανω το μισο καιγεται και το μισο μενει κρυο)
  • Γαλα φρεσκο κανει;

:P:p

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καρκίνος όμως από που κι ως πού;

Ωπ, τώρα το είδα αυτό.

Λέγεται για (αμφίβολη) σύνδεση μεταξύ μικροκυμάτων και καρκίνου. Μη ρωτήσεις πώς, όχι εμένα τουλάχιστον. Εγώ ψηφίζω παραδοσιακό φούρνο και ας περιμένω έτσι κι αλλιώς: έχει ουσιαστική διαφορά στη γεύση μετά, και συν τοις άλλοις έχω καταφέρει να χαλιναγωγήσω τόσο το στομάχι μου, ώστε να αντέχει την αναμονή των 10 λεπτών (πφ).

Δημοσ.
Ωπ, τώρα το είδα αυτό.

Λέγεται για (αμφίβολη) σύνδεση μεταξύ μικροκυμάτων και καρκίνου. Μη ρωτήσεις πώς, όχι εμένα τουλάχιστον. Εγώ ψηφίζω παραδοσιακό φούρνο και ας περιμένω έτσι κι αλλιώς: έχει ουσιαστική διαφορά στη γεύση μετά, και συν τοις άλλοις έχω καταφέρει να χαλιναγωγήσω τόσο το στομάχι μου, ώστε να αντέχει την αναμονή των 10 λεπτών (πφ).

Μπα τα μικροκύματα είναι σε μικρότερη συχνότητα από το ορατό φως λογικά θα έπρεπε να είναι λίγοτερο επικίνδυνα.Γνώμη μου όταν βάζουμε κάτι στο φούρνο μικροκυμ. ας πηγαίνουμε μέχρι να γίνει λίγο πιο μακριά αν φοβόμαστε.Μόλις χτυπήσει το κινητό όμως να μιλήσουμε για κανα 2ώρο :P . Ουσιαστική διαφορά υπάρχει στη γεύση συμφωνώ απόλυτα.Πάντως σαν το κλασικό κέικ στην στρόγγυλη φόρμα με τις καμπούρες από πάνω δεν υπάρχει τίποτα. B)

Δημοσ.

Πραγματικά δε βρίσκω λόγο να το φάει κάποιος αυτό το αηδιαστικό πράγμα, εκτός κι αν μιλάμε για ακραίο κρούσμα άμεσης και επιτακτικής πείνας (μετά από μπάφους π.χ.) και δεν παίζει τίποτα άλλο για μασούλημα.

Αλλά και πάλι, εγώ θα προτιμούσα να φάω όλα τα υλικά ξεχωριστά, παρά αυτό.

Δημοσ.
Πάντως σαν το κλασικό κέικ στην στρόγγυλη φόρμα με τις καμπούρες από πάνω δεν υπάρχει τίποτα. B)

Κι αυτή η θεσπέσια μυρωδιά μαστούρας όταν είναι έτοιμο. Μιαμ, πείνασα.

Δημοσ.

ελεος παιδια, ακου εκει λιγουρες...

σε λιγο θα φαμε και οποιον βρισκεται διπλα μας.

μπορει να ειναι ευκολο αλλα δεν μου βγαινει να το κανω

καθως προτιμω τις θερμοκρασιες του φουρνου μιας και το αποτελεσμα θα ειναι σαφως πιο υγιεινο. εξαλλου το καλο αργει να γινει :P

διαβασα τα σχολια απο δω http://www.sintagespareas.gr/sintages/atomiko-keik-sokolatas-se-5-lepta.html

απλα ελεος, ας ηρεμησουν καποιοι-ες. οποιος τρωει κανονικες μεριδες και εχει προγραμμα στο φαγητο του, καμια λιγουρα δεν υπαρχει.

Δημοσ.
Μπα τα μικροκύματα είναι σε μικρότερη συχνότητα από το ορατό φως λογικά θα έπρεπε να είναι λίγοτερο επικίνδυνα.Γνώμη μου όταν βάζουμε κάτι στο φούρνο μικροκυμ. ας πηγαίνουμε μέχρι να γίνει λίγο πιο μακριά αν φοβόμαστε.Μόλις χτυπήσει το κινητό όμως να μιλήσουμε για κανα 2ώρο :P . Ουσιαστική διαφορά υπάρχει στη γεύση συμφωνώ απόλυτα.Πάντως σαν το κλασικό κέικ στην στρόγγυλη φόρμα με τις καμπούρες από πάνω δεν υπάρχει τίποτα. B)

σωστοςςςςςςς πες τα ρε μαν να τα ακουσει και η μανα μουB) παντως ο μικροκυμματων ειναι και γαμω για να ζεστενεις φαγητα :o γτ να μην εχω χωρο γμτ στην κουζινα να παρω εναν

Δημοσ.

hehe μαλλον πρεπει να πας να διαβασεις λιγο φυσικη....

συμφωνα με αυτα που λες καταληγεις και στο συμπερασμα οτι οι ακτινες γ ειναι τελειως ακινδυνες...!!!

φυσικα και ειναι επικινδυνα τα μικροκυματα, μην λεμε βλακειες.

Δημοσ.
hehe μαλλον πρεπει να πας να διαβασεις λιγο φυσικη....

συμφωνα με αυτα που λες καταληγεις και στο συμπερασμα οτι οι ακτινες γ ειναι τελειως ακινδυνες...!!!

φυσικα και ειναι επικινδυνα τα μικροκυματα, μην λεμε βλακειες.

οι ακτινεσς γ εχουν πολυ μεγαλυτερη συχνοτητα απ οτι το φως

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...