Προς το περιεχόμενο

Τηλεφώνημα με HOL!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν το έχετε πάρει είδηση, αλλά η εν λόγω εταιρία έχει ξεκινήσει μια δυναμική εκστρατεία για να κερδίσει όσους πιο πολλούς πελάτες μπορεί. Τηλέφωνα, διαφημιστές στο σπίτι, διαφημιστικά σε διάφορα μαγαζιά. Ως εδώ καλά κάνουν. Αλλά αν η απάντηση σου είναι πως έχεις ήδη double play άλλης εταιρίας, σου λένε πως η HOL έχει βάλει οπτικές ίνες, όχι μόνο από τα κεντρικά ως τα dslams αλλά και μέχρι τα σπίτια μας και γι'αυτό με αυτούς έχεις εγγυημένα 18+Mbit! Αν φυσικά αναρρωτηθείς μποστά τους "πως???", σου εξηγούν πως.....όταν ο δήμος έσκαβε για να βάλει φυσικό αέριο, αυτοί πέρναγαν οπτικές ίνες ταυτόχρονα! (και φυσικά αν πονηρευτείς παραπάνω και τους πεις πως αυτό δεν γίνεται, το δίκτυο ανήκει στο κράτος και την διαχείρηση του την έχει ο οτε, και πως δεν μπορεί ο κάθε ιδιώτης να βάζει χέρι, σου απαντάνε φυσικά πως εσύ δεν ξέρεις και ότι αυτή είναι η δουλειά τους και γνωρίζουν -really happened, απίστευτο θράσος- )

(σχετικό link)

Αυτά :-)

Απ'ότι βλέπω άλλαξε ο τίτλος και η απατεωνιά έγινε αθώο τηλεφώνημα...

Δημοσ.

πραγματι κανουν πολυ επιθετικη προσεγγιση και ειναι γεματο ψεμματα!εμενα με παιρνουν καθε βδομαδα και ενω τουs λεω ειμαι οτε και δεν φευγω,μου λενε αν φυγετε να μαs προτιμησετε γιατι ηδη η ον δεν παρεχει υπηρεσιεs!ετοιμαζεται να κλεισει και η vivodi τελοs οσονουπω.Ημαρτον

Δημοσ.

Στο διπλανό σπίτι από μένα έβαλαν HOL στις 12-8-2009 και πράγματι κατέβασα αρχείο με 17-19.

Ενώ έχω και εγώ HOL ακριβώς δίπλα αλλά με το παλιό σύστημα και έχω 10-13.

Τι συμβαίνει δεν ξέρω.

(Είμαι κάτω από χιλιόμετρο και γνωρίζω ότι η HOL τον τελευταίο καιρό έχει βάλει νέο σύστημα όπου και αν κόβεται το ρεύμα, το τηλ δουλεύει).

Δημοσ.

Η απίστευτη πλάκα είναι οτι με παίρνουν και μένα τηλέφωνο να μου πουλήσουν το dp της hol όταν είμαι ήδη συνδρομητής τους σε dp εδώ και 2 (!!!!!!!!) χρόνια. :lol:

Την κοπελίτσα που με πήρε τηλ. την ρώτησα αν είναι υπάλληλος της HOL και μου απάντησε θετικά. Μετά της είπα οτι αυτό δεν γίνεται, διότι αν ήταν όντως υπάλληλος της HOL τότε θα έπρεπε να γνωρίζει τουλάχιστον το πελατολόγιο της εταιρείας στην οποία δήθεν δουλέυει. Λογικά απ' οτι καταλαβαίνω πρέπει να είναι εξωτερικοί συνεργάτες της HOL και να αμοίβονται με το κομμάτι. Γι' αυτό και το θάψιμο στους άλλους παρόχους. Οχι βέβαια οτι και οι άλλοι δεν κάνουν τα ίδια. Μπανανία κύριοι!

Δημοσ.

Είμαι κάτω από χιλιόμετρο και γνωρίζω ότι η HOL τον τελευταίο καιρό έχει βάλει νέο σύστημα όπου και αν κόβεται το ρεύμα, το τηλ δουλεύει.

POTS το ονομάζουν και είναι το παλιό σύστημα.

Έδιναν voip και δεν ενημέρωναν τον κόσμο τι σημαίνει αυτό και πως πρέπει να έχεις τα τηλέφωνα στον router για να λειτουργούν. Οπότε όταν ο router έμενε από ρεύμα, τηλέφωνο γιοκ.

Δημοσ.

Εχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό αυτό με το voip (POTS).

Στη δική μου περίπτωση δεν γνωρίζω αν με συμφέρει να αλλάξω γιατί ...

Από ISDN που είχα ΟΤΕ πήρα HOL και κατάφερα με το fritz να έχω 2 ανεξάρτητα νούμερα όπως είχα και με τον ΟΤΕ.

Η HOL δεν μου έδινε τις ρυθμίσεις για το fritz , τις βρήκα με κόπο.

Δεν τους συμφέρει γιατί πχ. δίνω το ένα νούμερο στη μάνα μου που μένει δίπλα και έτσι 2 σπίτια έχουν τηλ. με μια συνδρομή.

Δημοσ.

με εχουν τρελανει στα τηλεφωνα αυτοι οι τυποι της HOL, εκτος οτι τους λες οτι δεν θες, οτι εισαι στον ΟΤΕ, αυτοι με το ζοροι....θα φανε κανενα βρισιμο καμια ωρα...ελεος ποια...

Δημοσ.

νταξει λες δεν ενδιαφερομαι και τους το κλεινεις στην μαπα

παντως αυτη την στιγμη η hol ειναι μαλλον ο καλυτερος ιδιωτικος isp

μετριος βεβαια με δεδομενα Ουζμπεκισταν η και Παπουα νεα γουινεα:P

Δημοσ.

ΠΡΟΣΟΧΗ ! Όλοι αυτοί που παίρνουν τηλέφωνο και λένε όλα τα παραπάνω που γράφετε δεν είναι από τη HOL.

Είναι όλοι τους εξωτερικοί συνεργάτες και προσπαθούν να κερδίσουν πελάτες (κερδίζοντας πάντα προμήθειες, ποσοστά κτλ..) για την κάθε εταιρία, έχουν πάρει τη μισή Ελλάδα τηλέφωνο και λένε ότι τους κατέβει από το κεφάλι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...